Poblem sa konvertovanjem.

poruka: 7
|
čitano: 1.378
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako.Imam DVD koji zauzima oko 4 gb i u pitanju je film.Kada ga otvorim nema ono .avi,već 2 foldera pa u jednom od ta 2 foldera su .vob fajlovi po 1 gb svaki.

Kako da ja taj kompletan dvd sa zvukom i svime ostalim prebacim u .avi format,da mi zauzima npr 700mb,bez da mi bude 4 .vob fajla sa dodatnim fajlovima od par kb.

Probao sam sa raznim konverterima (Allok.ZN,.) ali ne mogu da označim DVD kompet,već ga moram otvoriti pa kad ga otvorim i označim vob fajlove ono mi prebaci tih 5 vob fajlova u 5 posebnih .avi fajlova.

Hvala!

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Poblem sa konvertovanjem.
ulinsky kaže...

Ovako.Imam DVD koji zauzima oko 4 gb i u pitanju je film.Kada ga otvorim nema ono .avi,već 2 foldera pa u jednom od ta 2 foldera su .vob fajlovi po 1 gb svaki.

Kako da ja taj kompletan dvd sa zvukom i svime ostalim prebacim u .avi format,da mi zauzima npr 700mb,bez da mi bude 4 .vob fajla sa dodatnim fajlovima od par kb.

Probao sam sa raznim konverterima (Allok.ZN,.) ali ne mogu da označim DVD kompet,već ga moram otvoriti pa kad ga otvorim i označim vob fajlove ono mi prebaci tih 5 vob fajlova u 5 posebnih .avi fajlova.

Hvala!

imas razne dvd rippere ... im too dvd ripper primjerice ... jos si skines divx pro codec i to je to

Stisni thumb down ako te čini sretnijim ...
15 godina

Sa Windows Live Movie Makerom možeš spojiti fajlove, a ako želiš da ti zauzima manje, moraš uzeti u obzir da će ti se kvaliteta videa znatno smanjiti.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan
deadman kaže...

Sa Windows Live Movie Makerom možeš spojiti fajlove, a ako želiš da ti zauzima manje, moraš uzeti u obzir da će ti se kvaliteta videa znatno smanjiti.

Zašto onda svi promovišu to kako je razlika u kvaliteti DVD filma od par gigabajta i DivX filma od 700 mb neznatna? Smijeh

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
15 godina

skines si dvd ripper koji moze rabit divx pro codec ... u postavkama namjestis na insane quality, podesis zvuk (mp3 128, 256 ... kb ) i u bittrate calculatoru namjestis ostale postavke ... dobijes film odlicne kvalitete koji stane na 1 cd (700mb) ....

15 godina
ulinsky kaže...
deadman kaže...

Zašto onda svi promovišu to kako je razlika u kvaliteti DVD filma od par gigabajta i DivX filma od 700 mb neznatna? Smijeh

taj WLMM ne valja ... im too dvd ripper, xillsoft dvd ripper .... tak nest si skini ... ima i boljih al treba potrazit .....   nema prevelike razlike u kvaliteti između DVD-a i Divx (.avi) / XVID (.avi)

15 godina
neaktivan

Evo instalirao sam ImTOO DVD Ripper i sve  super radI.Hvala svima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice