Nezeli ucitati video

poruka: 19
|
čitano: 1.896
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nezeli ucitati video

Do sada sam normalno mogao gledati sve serije/filmove pomocu BS playera . Jucer sam pokrenuo windows update i skinulo je jedno 3 gb updejtova i instaliralo ih . I sad sam probao gledati seriju i cim otvorim pise da je program prestao raditi . Probao sam s pjesmama i one rade . Mislio sam da je problem u BS playeru , pa sam instalirao VLC i MKV player ali ni na jednom ne radi. Neznam što dalje ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Nezeli ucitati video
dino_pes13 kaže...

Do sada sam normalno mogao gledati sve serije/filmove pomocu BS playera . Jucer sam pokrenuo windows update i skinulo je jedno 3 gb updejtova i instaliralo ih . I sad sam probao gledati seriju i cim otvorim pise da je program prestao raditi . Probao sam s pjesmama i one rade . Mislio sam da je problem u BS playeru , pa sam instalirao VLC i MKV player ali ni na jednom ne radi. Neznam što dalje ?

Probaj skinuti zadnji k-lite codec pack, instaliraj MPC tijekom instalacije (ili samo stišči next) pa probaj sa MediaPlayerClassic (MPC). Ako radi, probaj i sam bs playerom.

13 godina
neaktivan
Nezeli ucitati video

Evo jesam i sad mi radi preko VLC-a , a BS i MPC-HC ne radi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 15:20 (dino_pes13).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Barem nešto, ali zanimljivo da MPC ne radi.

E da, jesi li skinuo klite codec pack mega pack ili obični?

Tu ti je klite mega codec pack:

http://www.free-codecs.com/download/k_lite_mega_codec_pack.htm

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 15:46 (dai53nja).
13 godina
neaktivan
Nezeli ucitati video

Skinuo sam bas taj koji si rekao....

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dino_pes13 kaže...

Skinuo sam bas taj koji si rekao....

Ne znam šta ga onda hebe. Sorry. Baš koji sam rekao prje il mega codec pack?

KOji windowsi su u pitanju?

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 18:04 (dai53nja).
13 godina
neaktivan
Nezeli ucitati video

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
Nezeli ucitati video

Evo jesam sad i toga instalirao i nista se nije promijenilo . Primjetio sam da ni slike ne mogu otvarati pomocu Windows Photo Viewera -.-'

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Prvo provjeri u kakvom stanju ti je disk pomoću programa HD Tune - znači, kartice Health i Error Scan.

Ako je sve OK, pokušaj popraviti sistemske datoteke SFC-om.

13 godina
neaktivan
Nezeli ucitati video

Health status je OK ( 2 ID-a su obojena u žuto ,ali pise da su ok , sad neznam dal ima kakve to veze ) , Error scan jos radi , ali zasad je sve OK(zeleno) , javim ako se što promijeni.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
dino_pes13 kaže...

Health status je OK ( 2 ID-a su obojena u žuto

Koja?

13 godina
neaktivan
Nezeli ucitati video

Evo ovi :

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
dino_pes13 kaže...

Evo ovi :

Nije ti to dobro. Probaj još pogledati disk programom HD Sentinel - on će ti možda dati drugačiju procjenu stanja.

Uglavnom, Reallocated Sector Count ti znači da ti je disk počeo propadati. Za taj parametar bi ti Data trebalo biti 0. Sad, jel je upravo to uzrok tvojim problemima ili ne - teško je reći. Ali mogao bi biti, jer bi mogao značiti da su ti neke sistemske datoteke oštećene. Dakle, preporučio bih ti da nabaviš drugi disk, a da ovog prestaneš koristiti ili da ga eventualno koristiš za nebitne stvari.

13 godina
neaktivan
Nezeli ucitati video

Evo (Error scan u HD Tune-u je zavrsio i sve je zeleno):

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

I HD Sentinel veli isto ono što i HD Tune, a to je da ti disk ima bad sektore. Eto, napisao sam ti u prošlo poruci što ti je činiti - zamijeni disk.

13 godina
neaktivan
Nezeli ucitati video

Znaci to se moze rjesiti samo promjenom diska (nema drugog nacina , mjenjanje windowsa ili neki program ) ?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
dino_pes13 kaže...

Znaci to se moze rjesiti samo promjenom diska (nema drugog nacina , mjenjanje windowsa ili neki program ) ?

To su fizički problemi sa samim diskom. Dakle, jedino si sa zamjenom siguran.

Možeš formatirati disk i reinstalirati Windowse (možeš zapravo prvo probati ono sa SFC-om što sam ti prije napisao) - možda će ti jedno vrijeme dobro raditi. Tj. radit će ti dobro sve dok se opet na isti način ne ošteti neka sistemska datoteka (pojavom lošeg sektora).

Imaj na umu da kad je disk već jednom načet vjerojatno je da će u dogledno vrijeme "otići". Znači, ti sad imaš određen broj loših sektora na disku, koje je disk zamijenio rezervnim sektorima (i uslijed toga je vjerojatno došlo do oštećenja u sistemskim datotekama, zbog čega imaš problema u Windowsima). Kad disku ponestane rezervnih sektora, onda će ti noviji loši sektori uzrokovati direktne probleme u radu s računalom (bit će problema s čitanjem ili zapisivanjem nekih datoteka).

13 godina
neaktivan
Hvala ti na odgovorima . Probat cu jos ovo sto si prije napisao pa javim dal se nesto promijenilo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice