Najbolji program za montiranje amaterskih filmova

poruka: 16
|
čitano: 19.935
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

evo, tako sam i ja, jack_of_blades se umodernizirao i odlučio kupiti kamkoder (za sve koji igrali (i odigrali) fable:tlc: bio sam potišten kada me je onaj glupi heroj ubio i isisao mi dušu, pa sam zato kupio kamkoder).

i tako si ja to kupio - i - kaj da sad radim??????????????????

ja si mislio da ono iz zezancije snimim mini filmić.

tako meni na pamet palo da si prekopam cijeli tavan i da nađem jedan stari stari dvorac od legića...

tako ga ja snimio i sad ga ja idem montirat...

e sad, ja imam već dosta predznanja, jer sam već radio neke mini filmiće, pa onda znam da Windows Movie Maker=sranje (jedino ako ne montiraš svadbu, iliti, još gore, prvu pričest il' takvo nekakvo govno.

pa si ja tako malo proučio po netu šta valja, i skužio da je program po imenu ''AVID'' izvrstan za takvu upotrebu.

ova tema služi isključivo za savjetovanje i učenje onih neiskusnih u tom poslu.

inače, ja osobno, vas, čitatelje molim da napišete svoje komentare, ili još bolje, predložite neki program koji je, također, izvrstan za montiranje.

e da, i jedan savjet kod kupnje takvih programa OBAVEZNO pogledajte dali može na kraju, kada ste završili sa montiranjem, taj film prebacivati u format koji čitaju SVI dvd playeri (to je najčešće avi format, naravno ima ih još)

hvala na čitanju Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pinnacle Studio 11 po meni. I još je od AVID-a

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne se puno mislit pokraj Sony Vegas 7 il 8....jednostavan i profi....to se i traži, zar ne? ...montiram na njumu već dvije god, i još ću (jedino kad mi dođe finalcut studio, onda više neću :)

znači- SONY VEGAS

Internet portal Jabuka
gledaj Jabuku TV samo na *** www.jabuka.tv ***

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sony Vegas Movie Studio

http://www.finder-software.com/finder/search.cfm?search=vegas+&image.x=0&image.y=0

https://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a ja cu vikati EDIUS 4.5 /4.6

ok, svatko ima svog miljenika, ali je CINJENICA da edius zadnjih nekoliko godina (od verzije 3) donosi vise inovacija nego svi ostali zajedno.

a necu pricati o novim verzijama i podrskama za intel dual core procesore (imali su podrsku i prije, ali sad radi kako treba)

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

zanimljivo, zanimljivo pišete.

- i ja sam isto čuo za te sony vegas programčiće, al' sam mislio da je to neko nekakvo dječje smeće jer mu je ime nekaj sa sony, pa sam si mislil da je to sony napravil neki onak početnički program, za one koji se tek upoznavaju sa amaterskom produkcijom filmova.

a finalcut, za njega sam čuo da s njim rade na nekim filmskim akademijama. 

pinacle... fora, imo' sam onu najprviju verziju tog sada po mnogima (a i po meni) izvrsnog programa za one KOJI NISU POČETNICI.

a za ovaj edius (il' kak sec to već piše) nikad nisam čuo, pa ga ne mogu baš nekaj prokomentirat poštenski.

e da, al' sam imao čast probati neki ''adobe premier pro''. - za njega sam baš čul' da s njim montiraju neke hrvatske serije. pa zato vas, poštovani čitatelji molim da napišete nešto i o tom uratku. fala Smijeh

p.s. ak' neko od vas zna cd key za sony veagas 6.0 pliz pošaljite mi ga ko' privatnu poruku, il na:

liveafterme@net.hr

Cool 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sony je kupija Sonic Foundry i tako preuzea sve njegove aplikacije: Vegas, SoundForge, Acid...

Pa tražija si program za monitranje amaterskih filmića a sad pričaš o nekim pro stvarima, namjeravaš raditi Hollywoodski hit?

I da, mislim da na ovom forumu nećeš naći serial.

https://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Najbolji program za montiranje amaterskih film

bez brige, ne namjeravam raditi tako nešto, ali to ne znači da se trebam zadovoljiti glupavim programima za montiranje, bez da potražim nešto stvarno kvalitetno. a što se tiče Hollywood-a, ah, dug bi mi bio put, a u Hollywood-u rade s programima koji su napravljeni samo za određeni studio.

a što se tiče serial number-a, tek tolko sam pito'.

makar se u potpunosti ne slažem s tvojim mišljenjem, fala ti kaj si poslo odgovor, jer si ti, izgleda JEDINI koji se uopće odazvao...

nastavite se javljati i pišite komentare....

hvala......  

17 godina
neaktivan

uistinu te ne razumjem.

na ovome forumu je spomenuto nekoliko programa koji predstavljaju profesionalnu klasu a ti se pravis gluh.

Profesionalni:

Adobe premiere

Canopus Edius

Klasa ispod:

Sony

Pinnacle

ne govorim da sony ili pinnacle ne valjaju, ali ih u zadnjih par godina gore spomenuta dvojica dosta tehnicki gaze. Inovativnost, pametna rjesenja, standardizacija... bla bla, edius 4.5 je wunder-program.

Za montazu Hollywood koristi nesto drugo, Avid sustav koji je nemjerljiv s programima za digitalnu video montazu.

Ako zelis top klasu, kreni s Ediusom, zacudio bi se koliko se koliko se toga radi s njim (programi, filmove, reklame...), no koliko cujem ni premiere nije za bacit.

I sad nemoj opet rec da ti nitko nista nije predlozio! Cool

17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...

uistinu te ne razumjem.

na ovome forumu je spomenuto nekoliko programa koji predstavljaju profesionalnu klasu a ti se pravis gluh.

Profesionalni:

Adobe premiere

Canopus Edius

Klasa ispod:

Sony

Pinnacle

ne govorim da sony ili pinnacle ne valjaju, ali ih u zadnjih par godina gore spomenuta dvojica dosta tehnicki gaze. Inovativnost, pametna rjesenja, standardizacija... bla bla, edius 4.5 je wunder-program.

Za montazu Hollywood koristi nesto drugo, Avid sustav koji je nemjerljiv s programima za digitalnu video montazu.

Ako zelis top klasu, kreni s Ediusom, zacudio bi se koliko se koliko se toga radi s njim (programi, filmove, reklame...), no koliko cujem ni premiere nije za bacit.

I sad nemoj opet rec da ti nitko nista nije predlozio! Cool

a final cut studio??????????????????
17 godina
neaktivan
ICCE kaže...
 a final cut studio??????????????????

FCS drzi nepopularnost kod nas jer si morao imati Apple da bi mogao raditi na njemu.
Vanka je to skroz druga prica.

Mislim da se jako malo ljudi susrelo s njim, ja ga osobno nisam vidio ni na kilometre.
12 godina
neaktivan

Molim pomoč ......SKROZ SAM NOVI U OVOME MOŽE SE RECI DUDEK..... DOBIO SAM VIDEO KAMERU GENIUSE ......NEMA MINI DISK NEGO MEMORY KARD...NO MOJ PROBLEM JE KAJ DOK SNIMAM SVAKO PRAVI SKECEVE ...NE RADI CIJELU VIDEO SNIMKU...ZNACI TIPA SNIMAM 5 MINUTA PA ZACAS ZELIM NASTAVITI SNIMATI ODMA MI RADI NOVI SNIMAK NE NASTAVLJA...E SAD PITANJE JE KAKO STAVITI SVE U JEDAN FILM ?KOJI PROGRAM KORISTITI......??????????????'

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Najbolji program za montiranje amaterskih film

Joj da je bar netko spomenuo neki program za editiranje snimljenih video materijala, hmmm.... {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
12 godina
neaktivan

ljudi molim vas neki link za free download pinaclea sve pretrazio i svaki koii skidal nekaj kenja

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

dali se treba prije obrade sa pinnacle studio video clip ripati da ga pinnacle ocita .....jel dok otvaram clip sa pinnacle studiom javlja mi da ne prepoznaje s cim bi ripo i u koji format

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pogledajte odličnu stranicu za video obradu na: http://www.videomajstor.com/

Sve bi ja to rođo, šmajserom!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: