evo, tako sam i ja, jack_of_blades se umodernizirao i odlučio kupiti kamkoder (za sve koji igrali (i odigrali) fable:tlc: bio sam potišten kada me je onaj glupi heroj ubio i isisao mi dušu, pa sam zato kupio kamkoder).
i tako si ja to kupio - i - kaj da sad radim??????????????????
ja si mislio da ono iz zezancije snimim mini filmić.
tako meni na pamet palo da si prekopam cijeli tavan i da nađem jedan stari stari dvorac od legića...
tako ga ja snimio i sad ga ja idem montirat...
e sad, ja imam već dosta predznanja, jer sam već radio neke mini filmiće, pa onda znam da Windows Movie Maker=sranje (jedino ako ne montiraš svadbu, iliti, još gore, prvu pričest il' takvo nekakvo govno.
pa si ja tako malo proučio po netu šta valja, i skužio da je program po imenu ''AVID'' izvrstan za takvu upotrebu.
ova tema služi isključivo za savjetovanje i učenje onih neiskusnih u tom poslu.
inače, ja osobno, vas, čitatelje molim da napišete svoje komentare, ili još bolje, predložite neki program koji je, također, izvrstan za montiranje.
e da, i jedan savjet kod kupnje takvih programa OBAVEZNO pogledajte dali može na kraju, kada ste završili sa montiranjem, taj film prebacivati u format koji čitaju SVI dvd playeri (to je najčešće avi format, naravno ima ih još)
hvala na čitanju