MKV od 4,36 GB na USB

poruka: 12
|
čitano: 3.917
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
MKV od 4,36 GB na USB

Bok svima! Kako da MKV file od 4,36 GB prebacim na USB stick?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MKV od 4,36 GB na USB

Desni klik na MKV, send to pa USB stick. ;)

(a ako ne može, vjerovatno je fat32 sistem na sticku, formatiraj stick u NTFS)

0 0 hvala 0
16 godina
Re: MKV od 4,36 GB na USB
žoss-2 kaže...

Bok svima! Kako da MKV file od 4,36 GB prebacim na USB stick?

Pretpostavljam da imaš stick veći od 4.36GB ali ti ne dozvoljava da kopiraš gore tako veliki fajl.

To je zbog filesystema na samom sticku koji je vjerojatno formatiran u FAT32 filesystemu.

Formatiraj stick u NTFS filesystem i moći ćeš kopirati gore fajlove bilo koje veličine. 

I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those… moments…wil
10 godina
MKV od 4,36 GB na USB

USB-stick stavljam u android player. Sa manjim fajlovima nisam imao problema. Kada formatiram u NTFS dali ću ove filmove koje imam na hardu moći normalno gledati? I kako se to formatira?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
MKV od 4,36 GB na USB

USB pikam u android player. Sa manjim fajlovima nisam imao problema. Hoću li moći te filmove sa harda normalno gledati kada USB formatiram u NTFS? I kako se to formatira?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Android ti baš i ne čita NTFS iz prve tako da će ti trebati neki alatić.

Što se tiče formatiranja, nadam se da znaš da gubiš sve podatke na tom HDDu. U My Computer desni klik na taj HDD i Format. Pod File System odaberi NTFS i to je to.

Postoji i konverter u windowsima ali je svejedno jako pametno napraviti backup da nebi izgubio sve sa tog HDDa.

My name is Legion... For we are many!
13 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Android ti baš i ne čita NTFS iz prve tako da će ti trebati neki alatić.

Što se tiče formatiranja, nadam se da znaš da gubiš sve podatke na tom HDDu. U My Computer desni klik na taj HDD i Format. Pod File System odaberi NTFS i to je to.

Postoji i konverter u windowsima ali je svejedno jako pametno napraviti backup da nebi izgubio sve sa tog HDDa.

Ne misli on formatirati hard već USB stick.

★OMG! 了不起 NISPE !
16 godina
odjavljen

Da, vidi, krivo pročitao. Još je rano...

Ugl, vrijedi sve napisano. Podaci se gube, convert.exe radi ali nije 100% siguran...

My name is Legion... For we are many!
14 godina
MKV od 4,36 GB na USB

Formatiraj stick u exFat i radit će bez brige. Vjerojatno nejde iz my computera ali ide iz disk managementa

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
MKV od 4,36 GB na USB

Tnx... Probam kad dođem doma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
MKV od 4,36 GB na USB

Formatirao u exFat i radi bez beda. He-he...Tnx {#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MKV od 4,36 GB na USB

Ima tko da pomogne? Trebao bih objasnjenje MKV formata za pocetak...

Moj cilj je gledati filmove preko internog playera od tv-a kako sam kupio Av reciever i sve zvucnike htio bih gledati filmove u 5.1 formatu, dali mi je dosta samo downloadanje filmova i odamh je unutra integriran 5.1 ili moram sve raditi preko MKV-a???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice