Low u HD zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 2.414
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Low u HD
Pitanje za sve na forumu da li je moguće low klip na YT ( 2x 240 p 1x 480p ) napraviti HD od njih ??

0 0 hvala 0
11 godina
Low u HD

Misliš skinuti 240p video sa YT i prebaciti ga u 720p ili?

Vjerujem da je moguće, samo treba malo proguglati s kojim softwareom bi se to dalo napravit. Vjerojatno netko tko se bavi editingom bude dao proporuku programa, a do tad malo proguglaj ''240p to 720p'' ili slične kombinacije, pa vidi što kolega Google kaže. :D

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Low u HD

Moguće jer uraditi promjenu rezolucije, ali kvaliteta će i dalje biti 240p.

Kao razvlačenje slike.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: Low u HD
jebacnabaterije kaže...
Pitanje za sve na forumu da li je moguće low klip na YT ( 2x 240 p 1x 480p ) napraviti HD od njih ??

Moj ti je prijedlog da to ne radiš jer samo uzaludno trošiš vrijeme. Moguće je, ali rezultat nije nikakav.

Kupi mi majko kišobran da ne šetam po livadi bos.
11 godina
protjeran
Re: Low u HD
Igzy20 kaže...

Misliš skinuti 240p video sa YT i prebaciti ga u 720p ili?

Vjerujem da je moguće, samo treba malo proguglati s kojim softwareom bi se to dalo napravit. Vjerojatno netko tko se bavi editingom bude dao proporuku programa, a do tad malo proguglaj ''240p to 720p'' ili slične kombinacije, pa vidi što kolega Google kaže. :D

Guglao sam jedno vrijeme ali nisam našao ništa zapravo jesam neke linkove aki ne radi ni jedan tako da ništa nisam ni napravio, u svakom slučaju HVALAA

Onjegin kaže...

Moguće jer uraditi promjenu rezolucije, ali kvaliteta će i dalje biti 240p.

Kao razvlačenje slike.

Jebat ga ako ne može biti HD, nema veze u redu je HVALAA

Jura iz druge galaksije kaže...
   jebacnabaterije kaže...   

Moj ti je prijedlog da to ne radiš jer samo uzaludno trošiš vrijeme. Moguće je, ali rezultat nije nikakav.

Izgleda da je tako ipak HVALAA

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 8:40 (jebacnabaterije).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice