koji video konverter bi mi preporučili , a da mi iskoristi sve 4 jezgre na procu ? koristim xilisoft video konverter , ali mi po filmu samo jednu jezgru opterečiva. a koristim ga često zbog nytroboxa 4001 usb, koji ne prepoznaje ac3 zvuk nego samo mp3. a filmovi su sve češče sa ac3. hvala na odgovoru!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://video-converter-software-review.toptenreviews.com/ Tu imaš usporedbe ja sam koristio AVS i jedan od ponajboljih i Avidemux
http://video-converter-software-review.toptenreviews.com/ Tu imaš usporedbe ja sam koristio AVS i jedan od ponajboljih i Avidemux
Jako si mu pomogel i kaj ce tu procitat osim da se svi placaju i nista drugo korisnog cista bezvezan reklama. Ovaj dole nek si skine lak je za koristit badave i ima puno mogucnosti osim konvertiranja i nema frke.
ovaj format faktory rastura!! prvi konverter koji opterečiva sve jezgre koji sam do sad koristio. full hd film mi bude za oko 40 min pretvorio u xvid sa mp3 zvuk u visokoj widescreen rezoluciju. xilisoft video konverter mi je oko 1 i pol do 2 sata trebao. dečki još jedam put hvala na odgovoru!!
Nije baš točna tema,ali da ne otvaram novu, evo pitanja:
Preporučite mi neki "brzi" audio konverter, jer želim nekoliko Gb stare glazbe koju mi je žao izbrisati s HD stisnuti npr sa 320 kB/s na recimo 160 kB/s. tako da uštedim mjesta na istom. Koristim jako NCH -ov Switch Sound File Converter, koji je odličan, ali je jaaaako spor i troši mi previše procesorskog ...je li...čega to...?, da.., tako da ništa drugo ne mogu raditi, nego blejiti u ekran i čekati. Probao sam i AIMP-ov, ali isto?m Ha, ha ?
Nije baš točna tema,ali da ne otvaram novu, evo pitanja:
Preporučite mi neki "brzi" audio konverter, jer želim nekoliko Gb stare glazbe koju mi je žao izbrisati s HD stisnuti npr sa 320 kB/s na recimo 160 kB/s. tako da uštedim mjesta na istom. Koristim jako NCH -ov Switch Sound File Converter, koji je odličan, ali je jaaaako spor i troši mi previše procesorskog ...je li...čega to...?, da.., tako da ništa drugo ne mogu raditi, nego blejiti u ekran i čekati. Probao sam i AIMP-ov, ali isto?m Ha, ha ?
eh, pa naravno da konverzija ovisi o jačini procesora. ja ti preporučam besplatni any audio converter i komercijalni xilisoft audio converter, koliko će brzo raditi na tvom pc-ju, to ne znam. meni oba na c2d rade bez greške. xilisoft jedan mp3 iz npr 192 kbs u 320 kbs konvertira za 30-ak sekundi.
ali, bolje je tu svu glazbu snimiti na dvd-e, nego smanjivati bitrate zbog uštede prostora na hdd-u. nije bez razloga mpr3 u 320 kbs kvalitetnijeg zvuka nego onaj od 128 kbs.
Naravno, slažem se u svemu, ali: sve sam svoje drage "stvari" back-up-irao na vanjski HDD, al`pošto imam problema sa pokretanjem istog(vidi temu), volim tu i tamo posluhnuti mjuzu sa compa. Zato mi to treba.Jest da mi je procesor od 768 Mb ali je fora u tome da sa svojim konvertorom mogu istovremeno učitati samo jednu mapu i konvertirati je, a konverzija jednog filea(svinjskog ili junećeg) traje ko 45 sec.Sporo za mene. Hoću dakle: Input mnogo mapa sa glazbom i konverziju u iste jaaaako brzo(što sam skroman !?)
a čuj puno tražiš, ali mislim da ti procesor nije 768 mb, to je vjerojatno ram. pretpostavljma da imaš neki pentium 4. xilisoftovi converteri (audio i video) jako dobro znaju iskoristiti dvije jezgre na pc-ju (ako ih imaš) pa je konverzija puno puno brža nego npr na pentiumu 4. dakle, preocesor je ključan faktor u tome svemu. ja sam ti predložio dva koja su meni dobra, a možeš još probati i s format factoryjem, njega ljudi preporučuju, besplatan je, ja ga doduše nisam isprobao.