KMplayer

poruka: 5
|
čitano: 2.196
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
KMplayer

Imam jedan problem, koristim KMplayer već dugo i do sad sam normalno otvorila svaki video format, avi, pm4 itd, i original DVD-e otvara bez problema al nedavno sam kupila jednu seriju, komplet od 5 DVD-a original i jednostavno nikako ne mogu to otvorit s KMplayerom ili bilo kojim drugim playerom osim VLC, jel možda zna netko zašto?

Razlog zašto mi treba baš taj KMplayer je jer s njim mogu napravit screen captures, VLC isto ima tu opciju al on sllika svaki 5 frame a to mi ne odgovara.

Jel mi može obasnit zašto tih 5 DVD-a ne mogu otvorit s niti jednim drugim playerom osim VLC?

0 0 hvala 0
17 godina
KMplayer

Jesi isla na open dvd opciju? Ili probaj samo odvuci file sa dvd na kmp direktno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 23:46 (Sint1).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: KMplayer
Sint1 kaže...

Jesi isla na open dvd opciju? Ili probaj samo odvuci file sa dvd na kmp direktno.

Jesam naravno, na šta god kliknem ne želi se pokrenut, kmp se normalno otvori i onda se zblokira i kad ga želim isključit otvara mi se neki Warning! prozor

Probala sam i odvuć file sa dvda na kmp direktno i ništa se ne događa

17 godina
KMplayer

Nedavno sam instalirao ovaj program. Primijetio sam da pri prikazivanju videa audio nije sinkroniziran s videom (rani oko sekundu naspram videa), i to u svim formatima koje sam gledao (mp4, avi, flv). U smplayeru je sve ok kod svih tih videa. Znam da postoji opcija za sinkronizaciju pod desnim klikom -> playback -> audio resync, ali me zanima zašto po defaultu nije onako kako bi trebalo?

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 23:14 (denix).

0 0 hvala 0
15 godina
KMplayer

imam problem... kad gledam nesto u km samo najednom pocne uzasno stekat i to traje koju minutu i prestane, to se pocelo odnedavno dogadat... u cemu bi mogao biti problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice