Katalogizacija vlastite video kolekcije

poruka: 10
|
čitano: 3.176
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
pitanje

Posjedujem određeni broj filmskih naslova na DVD-ovima i želio bih ih popisati u neku bazu podataka da bih lakše mogao pronaći željeni naslov!!! Pa molim ako netko zna kakav program dobar za to ( nešto kao Librarian Pro )  ali neka ispunjava ove uvjete:

Da je funkcionalan, jednostavan

Da ima lijepo sučelje

da je free ili da se može naći s. n.

ako imate kakvo iskustvo s tim prog. napišite

Unaprijed zahvaljujem!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo probaj ovaj koji ja koristim. dosta je rudimentaran, ali za moje potrebe dovoljan.

SI Cataloguer v2.2

najnovija verzija je 3.0, ali sada su ga pretvorili u shareware i kosta 20$.

ova verzija koje sam link stavio je v2.2 iz 2007 dok je jos bio freeware.

0 0 hvala 0
17 godina

Imaš jedan program, mislim da se zove Movie Label, shareware je, ja sam ga koristio jedno vrijeme, odličan je program, zna ponekad bit na bugu, stvarno je oku ugodan i kad unosiš novi film ponudi ti da skineš sve informacije sa www.imdb.com (misim da tak ide adresa)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, Movie Label je fora..    budem ga i ja koristio Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imas jedan program zove se CATHY, jednostavan je, brz i pouzdan. Mozes katalogizirati bilo sto, znaci DVD, mp3-ce, hard diskove. Imas i opciju pretrazivanja. Besplatan je. Koristim ga vec godinama, svaka preporuka. Ako ga ne mognes pronaci, javi se na pm.

I like it! I like it,big time!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
autorov komentar

CATHY ima dosta rudimentaran izgled, male mogućnost i siromašno sučelje !!! Ali ako tko može naći S. N. za ovaj prije navedeni program ( stavio sam link u protekloj poruci) bio bih zahvalan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Osobno sam koristio program Collectorz.com Movie Collector (kazem koristio jer vise nisam toliko aktivan u arhiviranju filmske kolekcije).

Zadovoljava sve tvoje trazene uvjete osim jednoga, nije besplatan... Erm, a sto se tice serial-a... Mislim da tu nebi trebalo biti problema... Smijeh

Vise info o programu:

http://www.collectorz.com/movie/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I meni treba nešt takvog, ali opensource i za linux. Ako netko ima kakvih informacija koje bi mogle zadovoljiti, neka kaže....

Prodajem osiguranja od metka i uboda noževima u folk diskotekama. Downtown, Stari mlin i Hollywood rulz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znam da nije to tema,ali eto. Jel ima neki program ko Movie label, ali da je za igre?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice