???
Prije mi je htjelo, sada nikak da spržim, a da mi dela na auto radiu. 5 CD-a sam već spichkal. Stalno mi piše ERROR, oni prijašnji kaj sam pržil delaju skroz normalno.
???
Prije mi je htjelo, sada nikak da spržim, a da mi dela na auto radiu. 5 CD-a sam već spichkal. Stalno mi piše ERROR, oni prijašnji kaj sam pržil delaju skroz normalno.
s čime snimaš, koja brzina.
Kak si pržil? Možda ti pržilica ne valja
lako moguće, radio normalno vrti starije snimljene. Nero je majka za to, brzina što manja to bolja, ak može na 2x. I nero ima najboju normalizaciju pjesama od svih koje sam probao.
hm, moguće da je do brzine
a kako da napravim da mi na radiju pokazuje izvođača i ime pjesme, na svakoj pjesmi u opcijama sam napisao tamo gdje treba, ono contributing artist i to.
jer na cd-u koji mi je prijatelj dal kad ga ubacim u radio piše, a isto je pržen
moraš urediti mp3 tagove, to se jednostavno radi preko programa tipa mp3tag editor
hvala, probat ću
i u neri prije snimanja moraš označiti da ti prikazuje cd text
Ashampoo, 8x
prijašnja 2 CD-a koja sam tak spržil rade, a ove ostale mi neće učitati, samo ERRORI pršte.
mislim da je prije problem u tome sto taj auto radio ne cita mp3 format..
ako je to slucaj sprzi cd kao AUDIO DISC, u tom slucaju stane ti nekih 20ak pjesmi na cd..
a ako cita mp3 format onda ga sprzi kao DATA DISC..
koristi CD BURNER XP za przenje..nista vise od toga ti ne treba..
meni radilo svaki put kako treba u oba slucaja..
Radio čita MP3, prva 2 CD-a su snimljena kao audio i pjesme su u MP3 formatu i rade.
i u neri prije snimanja moraš označiti da ti prikazuje cd text
Kak?
Radio čita MP3, prva 2 CD-a su snimljena kao audio i pjesme su u MP3 formatu i rade.
Nemoguće. Ili je audio cd ili je mp3.
Koliko pjesama je na tim cd-ima?
Nemoguće. Ili je audio cd ili je mp3.
Koliko pjesama je na tim cd-ima?
Pjesme su prije stavljanja i kreiranja audio cd-a u mp3 formatu.
Pjesama ima 18, 19. Točno onoliko koliko ih stane u 80 minuta
e ak s tim nebu telo onda nek sve ide u kura*, još malo i nebum imal cd-ova
Nema veze što su one bile prije prženja, pitanje je kako su spržene, jel ih nero u pozadini konvertirao u audio CD trake ili ih je zapisao kao datoteke. Moraš razlikovati "data disc" koji sadrži datoteke (mp3-ce, ili neke druge), od "audio CD-a" koji ne sadrži datoteke, nego sirov zvućni zapis.
Data disk pun mp3-ca će ti reproducirati samo posebni čitaći, dok će ti audio CD format moći reproducirati svaki CD uređaj koji postoji.
možeš i jako jednostavno preko windows media playera! automatski konvertira mp3 i odmah prži.
imaš ovdje upute
probal sam i NEĆE
Nema veze što su one bile prije prženja, pitanje je kako su spržene, jel ih nero u pozadini konvertirao u audio CD trake ili ih je zapisao kao datoteke. Moraš razlikovati "data disc" koji sadrži datoteke (mp3-ce, ili neke druge), od "audio CD-a" koji ne sadrži datoteke, nego sirov zvućni zapis.
Data disk pun mp3-ca će ti reproducirati samo posebni čitaći, dok će ti audio CD format moći reproducirati svaki CD uređaj koji postoji.
na cd-u je sve u audio formatu
Jednostavno pitanje. Malo sam pogledao, ali nisam vidio ili sam propustio odgovor.
Jesi ti probao taj audio cd koji kao ne radi, pustiti na nekom drugom uredjaju ?