Kako razdvojiti video isjecke iz jednog .VOB file?

poruka: 4
|
čitano: 829
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Kako razdvojiti video isjecke iz jednog .VOB file?

Dakle, sa camcorderom sam snimao nekakav prilog vezan uz skolu, i stvar je ta da sam snimao vise video isjecaka.

E sad, nakon sto smo zavrsili sa snimanjem, finalizirao sam disk kako treba, i sada kada sam prebacio na komp, imam taj jedan veliki VOB file koji sadrzi sve te razlicite video isjecke.

I mene sada zanima, postoji li ikakav program koji ce automatski razdvojiti te video isjecke da ih mogu lakse poslagat u finalni video koji trebam slat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Kako razdvojiti video isjecke iz jednog .VOB f

preimenuj extenziju tog vob-a u mpg i importuj u mpeg video wizard i razdvoj sta hooces i spoj opet u mpg kako hoces. Sve ce ti to odraditi bez rekodiranja....

10 godina
neaktivan
Torent kaže...

preimenuj extenziju tog vob-a u mpg i importuj u mpeg video wizard i razdvoj sta hooces i spoj opet u mpg kako hoces. Sve ce ti to odraditi bez rekodiranja....

Hvala <3

17 godina
moderator
Torent kaže...

Za razumijevanje ovog valja reći da je (nekriptirana) VOB datoteka zapravo samo MPEG2 datoteka usklađena s DVD standardom. Zato promjena nastavka u MPG ili MPEG funkcionira.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice