Dakle, kako prebaciti neku video datoteku, npr. iz .mp4, formata u .ogg ???
Dakle, kako prebaciti neku video datoteku, npr. iz .mp4, formata u .ogg ???
-konverterom.
(ako već postoji razlog, potraži Allok... ali ogg je audio format)
Čemu OGG?! Ja koristim ovo...
Ogg je container format.... unutar njega je Theora zaduzena za video, a Vorbis za audio.
E sad... moderni browseri ce podrzavati (neki vec podrzavaju) MP4 i OGG container formate za prikaz videa u pregledniku bez potrebe za plug-inovima.
Uspio sam pokrenuti .mp4 datoteku u Safariju, ali ista stvar ne funkcionira u Firefoxu i Chromeu, pa sam mislio prebaciti iz .mp4 u OGG kako bih mogao provjeriti podrsku za njega...
Ogg je container format.... unutar njega je Theora zaduzena za video, a Vorbis za audio.
Audio može biti i speex i flac.
Nekim muxerom bi to trebalo ići, probaj ovaj (nisam probao), a navodno bi to i graphedit mogao odraditi.
mislim da je OggMux za pretvaranje AVI containera u OGG container.... meni treba transkodiranje .mp4 datoteke u .ogg
LOL .... Ogg video je tako zapostavljen na internetu da je ovo moje pitanje na ovom forumu već postalo 4. rezultat ako preko Googlea trazite "ogg video" .....
http://www.google.hr/search?q=ogg+video
Jos jednom, da naglasim, za one koji misle da je ogg audio format.... Ogg je container za audio/video, kao sto je npr. AVI....
Ogg Vorbis je audio codec, Ogg Theora je video codec, ali Ogg sam za sebe je container format.
Skini sa interneta ANY VIDEO CONVERTER ,on ima mogućnost konvertiranja video formata u mp3 ,ogg ,wave ,aac i wma format. Jako dobra stvar . Ja taj program koristim za konvertiranje videa iz You tubea u mp3. Jako jako dobar free program.
Imam ga, ali meni treba OGG VIDEO... dakle, zelim video datoteku u formatu .ogg !!!
Format Factory - bog i batina a i free je
na screenshotu se vidi da ogg video nije podrzan
na screenshotu se vidi da ogg video nije podrzan
a da, nisam gledao - vidio sam OGG ali samo za zvuk