ITunes

poruka: 20
|
čitano: 3.653
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
ITunes

Kada sam procitao tekst o najboljim besplatnim alatima za glazbu u BUGu nisam mogao vjerovati da nisu stavili i iTunes. Iako namam iPod ja ih koristim i otkada sam ih instalirao samo preko njih slusam glazbu jer je puuuuno jednostavnije, brze i sucelje je odlicno napravljeno.

Eto sto vi mislite o tome.

Bolje ispast budala nego iz aviona!
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
ITunes

Pozz

imam neke aplikacije na iphoneu koje ne bih syncao,a želim da syncam muziku i ringtonove... (iphone 3gs,iOS 4.1 +JB, itunes 10.0)

pokušavam to,ali ne ide... stalno mi hoće syncati appove (brisati ih),a ako skinem kvačicu pokraj "sync apps" nudi mi brisanje aplikacija...

kako da prebacim muziku i ringtonove,a da mi appovi ostanu?

malo hitriji odgovor ako može {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ITunes

Ok, ovo iznad sam rješio...

sad: kako ubaciti ringtonove bez iTunesa? Neki program?

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 3:12 (pod009).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: ITunes
Sve rjeseno, hvala svima... :D
17 godina
neaktivan
ITunes

Možemo li znat kako si to riješio?

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: ITunes
Ringtonove preko cydie, a muziku preko MediaMonkeya...
15 godina
neaktivan
ITunes

Jel bi mi netko iskusniji mogao pomoći sa itunesom?
Ako ima nekoga neka se javi, da ne pišem bezveze. Hvala. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: ITunes
Slash 666 kaže...

Jel bi mi netko iskusniji mogao pomoći sa itunesom?
Ako ima nekoga neka se javi, da ne pišem bezveze. Hvala.

U čemu je problem momak {#}, pucaj, ko možem, pomožem  {#} !!!!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ITunes

Ma interesira me par stvari.
Jel mogu ikako isključit da mi ne prebacuje appove na komp?
Imam isključeno "Sync apps".
I da, da li ikako mogu gledati slike na mobu preko iTunesa? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Slash 666 kaže...

Ma interesira me par stvari.
Jel mogu ikako isključit da mi ne prebacuje appove na komp?
Imam isključeno "Sync apps".
I da, da li ikako mogu gledati slike na mobu preko iTunesa?

Što se tiče Sync apps-a, to vjerojatno govoriš o vezi između kompa i moba via kablom, zar ne?!

Koliko se ja kužim u geometriju, to je stavka koju središ nakon samog priključivanja, kada bi komp trebao tebe pitati, želiš ili ne sinkronizaciju, i nakon toga bi trebao to spriječiti. Da li to možeš i isključiti, nisam siguran, obzirom nisam to osobno nikada niti prakticirao.

Kod ovog gledanja slika na mobu preko Itunes-a si mi pomalo nejasan, naime nije mi bistro koje slilke želiš uopće gledati, recimo naslovnica albuma ili nešto konkretno? Ako je u tvom slučaju u pitanju nešto konkretno, s ovim alatom, čini mi se ne izvedivo, ali to ne znači da nije.

BTW; prvo pitanje ti je/mi je logično, ali skorom elementarna, dočim drugo, zaslužuje malo pomnije razmatranje, jer ja osobno nisam Itunes-e za to koristio, što ne znači da nije moguće, ali to ja neznam, na žalost {#}

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 0:02 (ATJLučko).
15 godina
neaktivan
ITunes

Ma postoji mogućnost da se syncaju appovi, da, putem kabla, i ja sam to isključio. Ali opet, svaki put kad prikopčam mob, prebacuje mi appove, piše gore.
Za ovo drugo, htio bi si pogledati camera roll na kompu, unutar iTunesa.

I da, imam još jedan problem.
Kartica koju sam linkao sa Apple ID-om više nema novaca na sebi, i sad mi odbija svaki download, čak i onih besplatnih aplikacija.

MY BRAIN IS FULL OF FUUUCK 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Ma postoji mogućnost da se syncaju appovi, da, putem kabla, i ja sam to isključio. Ali opet, svaki put kad prikopčam mob, prebacuje mi appove, piše gore.
Za ovo drugo, htio bi si pogledati camera roll na kompu, unutar iTunesa.

I da, imam još jedan problem.
Kartica koju sam linkao sa Apple ID-om više nema novaca na sebi, i sad mi odbija svaki download, čak i onih besplatnih aplikacija.

MY BRAIN IS FULL OF FUUUCK 

1. (appovi) Nazalost, ne mozes sprijecit to syncanje (koliko ja znam, ali skoro sam 100% siguran). Ovo sto si ti iskljucio je sinkanje sa itunesa na mobitel (znaci kada u itunes storeu (na racunalu) kupis aplikaciju, da se ona prebaci na mobitel (a ne suprotno).

2. Slike sa mobitela ti se nalaze u My Computer/iPhone (ili vec ime tvog mobitela, kako si ga nazvao u itunesima), znaci, kao i kada fotoaparat prikljucis na racunalo. U itunesima ne mozes gledati slike sa mobitela. A slike na mobitel prebacujes preko itunesa, u kartici Photos (kad gledas u devices svoj mobitel), sinkas oznaceni folder.

3. Odi na Settings (ili tako nesto) u svom accountu (preko itunesa, ne preko mobitela), i za karticu oznaci None (znaci, nemas karticu). Trebalo bi proraditi, iako mi je cudan taj problem.

Nothing is true, everything is permitted...
15 godina
neaktivan
ITunes

E hvala ti na pomoći, al stvar je da nigdi nema opcije "None". Ne znam šta da radim, sve sam probao. Gugl mi je rekao isto što i ti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

E hvala ti na pomoći, al stvar je da nigdi nema opcije "None". Ne znam šta da radim, sve sam probao. Gugl mi je rekao isto što i ti.

Moras se logirati na americki itunes. Ali nisam siguran kako se to tocno radi, posto ja i na hrv imam None, ali neki nemaju.

15 godina
ITunes

kad ocu kupit jedan aLBUM pise mi ovo: this apple id is only valid for purchases in the croatian itunes store
sta da napravim 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ITunes

Imaš croatian account s kojim možeš kupovati samo u hrvatskom iTunes storeu. Kada uđeš u iTunes, klikni lijevo na iTunes store, pa scrollaj skroz dolje i desno ćeš vidjet mali krug sa zastavom države na čijem si storeu sada, i tu mijenjaš.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 20:28 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Imaš croatian account s kojim možeš kupovati samo u hrvatskom iTunes storeu. Kada uđeš u iTunes, klikni lijevo na iTunes store, pa scrollaj skroz dolje i desno ćeš vidjet mali krug sa zastavom države na čijem si storeu sada, i tu mijenjaš.

i sad kad promijenim npr na USA onda me odjavi... i kad odem kupit album opet pita me da se logiram i kad se ulogiram pise ovo gore sta sam napiso

15 godina
neaktivan
ITunes

Zato što si vjerojatno kreirao USA account koji vrijedi samo za USA store, tako slično kada kupuješ one gift cardove vrijede samo za store države u kojoj si je kupio.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Zato što si vjerojatno kreirao USA account koji vrijedi samo za USA store, tako slično kada kupuješ one gift cardove vrijede samo za store države u kojoj si je kupio.

sad sam procito da mogu samo ameri kupit taj album

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 13:13 (maxy0).
17 godina
neaktivan
ITunes

iTunes store ne radi u hrvatskoj. Niti jednu pjesmu/album ne mozes kod nas kupit. Kod nas radi samo App Store.

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice