GOM Player blokira

poruka: 5
|
čitano: 3.751
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
GOM Player blokira

Imam jedan problemčić...

imam instaliran GOM player (nova verzija) i K-Lite codecs(isto novi)...kad učitam neki od .mp4 video spotova audio krene prije videa nekih 2,3 sekunde i onda se posli ubrza i stigne taj audio...budu sinkronizirani neku minutu i onda gom blokira na 1,2 sekunde. najčešće sa videom a katkad sve blokira na 2,3 sekunde pa se onda pokrene ali opet out of sync...

na slici su ta 2 videa koja pokrecem...kada ta 2 videa pokrenem u WMP ili u BS player sve radi normalno...

jel neko zna koje je rješenje??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GOM Player blokira

jel moze neko pomoc...molim vas

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: GOM Player blokira
cyberundertaker kaže...

jel moze neko pomoc...molim vas

Jesi li sa K-lite dobio media player classic? probaj s njim

15 godina
neaktivan
GOM Player blokira

Također imam problem sa time. GOM Player mi je još najbolji player, lako se može ubrzat titl, stvarno sve 5, ali na mojem laptopu ne želi da radi normalno. Kada mi recimo ne šljaka titl, ja ga ubrzam za recimo 2 sekunde, i odjednom se izmiješaju ton i video i to sve postane neusklađeno, jedno za drugime zna kasniti i po par sekundi. Imam mašineriju koja mora vrtiti fullHD, tako da nije do hardvera, a ovo sam probavao i sa .avi i sa .mkv

I svako malo me taj GOM Player traži, skini ove kodeke, skini one kodeke, ne znam da li je to toliko potrebno jer recimo sa MPC-om sve pokrećem, ali on nema za titlove pomicat. :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: GOM Player blokira
avantgard kaže...

Također imam problem sa time. GOM Player mi je još najbolji player, lako se može ubrzat titl, stvarno sve 5, ali na mojem laptopu ne želi da radi normalno. Kada mi recimo ne šljaka titl, ja ga ubrzam za recimo 2 sekunde, i odjednom se izmiješaju ton i video i to sve postane neusklađeno, jedno za drugime zna kasniti i po par sekundi. Imam mašineriju koja mora vrtiti fullHD, tako da nije do hardvera, a ovo sam probavao i sa .avi i sa .mkv

I svako malo me taj GOM Player traži, skini ove kodeke, skini one kodeke, ne znam da li je to toliko potrebno jer recimo sa MPC-om sve pokrećem, ali on nema za titlove pomicat. :S

MPC ima mogućnost pomicanja titlova koja se najlakše rješava dodjeljujući hotkey-e. Odi na view -> options -> keys i skrolaj dolje. Kad pronađeš ove vrijednosti sa slike pogledaj koj su ti tipke određene za titlove i za vrijeme reprodukcije filma jednostavno pritisneš dok ne naštelaš.

I dalje mislim da je najbolje odmah ih namjestiti u Subtitle Editu.

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice