kupio sam prekjučer sljedeći model mp3 playera:
http://www.philips.hr/c/mp3-i-mp4-reproduktori/gogear-mix-2gb-sa5mxx02kn_12/prd/
problem je glasnoća.Ima integrirani volume limit ali,kad ga otključam u tom rasponu od 1-16 glasnoća ne može prikriti niti hitove iz autobusa dok putujem na posao :P ne znam što napraviti..ima zadnji firmware pa ako neko ima slična iskustva
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakve slusalice imas ?
Mozda je stvar u tome sto one ne blokiraju dovoljno vanjskih zvukova ( pogotovo ako su neka jeftinija varijanta od Philips-a )
Imam Phillipsove slušalice..probao sam i s drugima ali isti je izlaz zvuka..250 kuna mp3 player pa mislim da za taj cjenovni rang bi trebala glasnoća biti dobra
Kakve slusalice imas ?
Mozda je stvar u tome sto one ne blokiraju dovoljno vanjskih zvukova ( pogotovo ako su neka jeftinija varijanta od Philips-a )
ipak su slušalice od philipsa ili limitirane ili nikakve kvalitete ili jednostavno nisu njihove od huwaei mobitela stavim slušalice..nebo i zemlja..dovoljno glasno :)
Imam Phillipsove slušalice..probao sam i s drugima ali isti je izlaz zvuka..250 kuna mp3 player pa mislim da za taj cjenovni rang bi trebala glasnoća biti dobra
pa vrati ih nazad! imas pravo u roku od 7 dana vratiti proizvod s kojim nisi zadovoljan! a ti ocigledno nisi... LP
nevezano uz ovo,al ne da mi se yebavat modove i otvarat novu temu...naime,slab mi je zvuk na pojacalu spojenom na laptop,na laptopu je pojacano na 100%,a na pojacalu se jedva cuje...bi li pomogao neki softwer s eq-em?
nevezano uz ovo,al ne da mi se yebavat modove i otvarat novu temu...naime,slab mi je zvuk na pojacalu spojenom na laptop,na laptopu je pojacano na 100%,a na pojacalu se jedva cuje...bi li pomogao neki softwer s eq-em?
Na koji si ulaz na pojacalu to spojio?
slusalice(znam da je niska razina signala,al dosad je bilo dobro)
pa jeli se to slabo cuje samo kad spojis pojacalo? dali normalno(glasno) radi kad recimo spojis slusalice...
da,u tom i je problem...neznam kako u pojacalu moze bit problem :/
da,u tom i je problem...neznam kako u pojacalu moze bit problem :/
pa ajde izlaz iz laptopa gurni u aux,dvd,cd na pojacalu iza...ili bilo koji drugi ulaz u pojacalu(bilo bi dobro da si napisao koje pojacalo/minilinija itd imas?...)
gx290...spojen je na cd
slusalice(znam da je niska razina signala,al dosad je bilo dobro)
Ne kuzim. Na slusalice si spojio? Kako? Laptop reproducira zvuk - prema pojacalu sa izlaza za slusalice- pitao sam na koji ulaz u pojacalu si spojio laptop. Na koji ulaz - aux, video, phono, tape....?
pa rekao sam ti,na cd sam spojio!
pa vrati ih nazad! imas pravo u roku od 7 dana vratiti proizvod s kojim nisi zadovoljan! a ti ocigledno nisi... LP
ma mp3 player je dobar,kvalitetan slušalice nisu originalne na njima ništa ne piše..uvjerio sam se da je do slušalica..radije ću investirati u slušalice in-ear sistem,čujem da sony-evima nema premca
evo stavio sam zvučnike na druge utore i sad sve 5 o.O
preporuka za slušalice dobrog omjera kvalitete i glasnoće u nekom "normalnom" cjenovnom rasponu..?