Glasnoća

poruka: 17
|
čitano: 3.315
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
mp3

kupio sam prekjučer sljedeći model mp3 playera:

http://www.philips.hr/c/mp3-i-mp4-reproduktori/gogear-mix-2gb-sa5mxx02kn_12/prd/

problem je glasnoća.Ima integrirani volume limit ali,kad ga otključam u tom rasponu od 1-16 glasnoća ne može prikriti niti hitove iz autobusa dok putujem na posao :P ne znam što napraviti..ima zadnji firmware pa ako neko ima slična iskustva

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 18:46 (thomas moore).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Glasnoća

Kakve slusalice imas ?

Mozda je stvar u tome sto one ne blokiraju dovoljno vanjskih zvukova ( pogotovo ako su neka jeftinija varijanta od Philips-a )

It's all about the sound . (Quincy Jones)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Glasnoća

Imam Phillipsove slušalice..probao sam i s drugima ali isti je izlaz zvuka..250 kuna mp3 player pa mislim da za taj cjenovni rang bi trebala glasnoća biti dobra

13 godina
neaktivan
unimatrix001 kaže...

Kakve slusalice imas ?

Mozda je stvar u tome sto one ne blokiraju dovoljno vanjskih zvukova ( pogotovo ako su neka jeftinija varijanta od Philips-a )

ipak su slušalice od philipsa ili limitirane ili nikakve kvalitete ili jednostavno nisu njihove od huwaei mobitela stavim slušalice..nebo i zemlja..dovoljno glasno :)

13 godina
protjeran
thomas moore kaže...

Imam Phillipsove slušalice..probao sam i s drugima ali isti je izlaz zvuka..250 kuna mp3 player pa mislim da za taj cjenovni rang bi trebala glasnoća biti dobra

pa vrati ih nazad! imas pravo u roku od 7 dana vratiti proizvod s kojim nisi zadovoljan! a ti ocigledno nisi...{#} LP

||| Intel Core™ i7 inside |||
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 22:21 (Stjepanj).
12 godina
neaktivan
Glasnoća

nevezano uz ovo,al ne da mi se yebavat modove i otvarat novu temu...naime,slab mi je zvuk na pojacalu spojenom na laptop,na laptopu je pojacano na 100%,a na pojacalu se jedva cuje...bi li pomogao neki softwer s eq-em?

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Lancer Evolution X <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

nevezano uz ovo,al ne da mi se yebavat modove i otvarat novu temu...naime,slab mi je zvuk na pojacalu spojenom na laptop,na laptopu je pojacano na 100%,a na pojacalu se jedva cuje...bi li pomogao neki softwer s eq-em?

Na koji si ulaz na pojacalu to spojio?

waffen
12 godina
neaktivan
Glasnoća

slusalice(znam da je niska razina signala,al dosad je bilo dobro)

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Lancer Evolution X <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kivic15 kaže...

pa jeli se to slabo cuje samo kad spojis pojacalo? dali normalno(glasno) radi kad recimo spojis slusalice...

12 godina
neaktivan
Glasnoća

da,u tom i je problem...neznam kako u pojacalu moze bit problem :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kivic15 kaže...

da,u tom i je problem...neznam kako u pojacalu moze bit problem :/

pa ajde izlaz iz laptopa gurni u aux,dvd,cd na pojacalu iza...ili bilo koji drugi ulaz u pojacalu(bilo bi dobro da si napisao koje pojacalo/minilinija itd imas?...)

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 22:28 (Stjepanj).
12 godina
neaktivan
Glasnoća

gx290...spojen je na cd

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

Ne kuzim. Na slusalice si spojio? Kako? Laptop reproducira zvuk - prema pojacalu sa izlaza za slusalice- pitao sam na koji ulaz  u pojacalu si spojio laptop. Na koji ulaz - aux, video, phono, tape....?

waffen
12 godina
neaktivan
NapalmDeath kaže...
kivic15 kaže...

Ne kuzim. Na slusalice si spojio? Kako? Laptop reproducira zvuk - prema pojacalu sa izlaza za slusalice- pitao sam na koji ulaz  u pojacalu si spojio laptop. Na koji ulaz - aux, video, phono, tape....?

pa rekao sam ti,na cd sam spojio!

13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
thomas moore kaže...

pa vrati ih nazad! imas pravo u roku od 7 dana vratiti proizvod s kojim nisi zadovoljan! a ti ocigledno nisi...{#} LP

ma mp3 player je dobar,kvalitetan slušalice nisu originalne na njima ništa ne piše..uvjerio sam se da je do slušalica..radije ću investirati u slušalice in-ear sistem,čujem da sony-evima nema premca

12 godina
neaktivan
Glasnoća

evo stavio sam zvučnike na druge utore i sad sve 5 o.O

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Glasnoća

preporuka za slušalice dobrog omjera kvalitete i glasnoće u nekom "normalnom" cjenovnom rasponu..?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice