Foobar2000

poruka: 377
|
čitano: 130.857
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Foobar2000

Jeli moguće albume ispod izvođača poredati po godini, a ne po abecedi kako je na slici?

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 11:33 (Tomislav95).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Foobar2000

Da, ali trebaš preimenovat foldere od albuma.. dodat godinu. Ako ti već je tako, samo stavi pod view da je "by directory structure" (desni klik na album listu, view > directory structure).

Imaš i da ti složi cijeli library po godinama, al tagovi trebaju bit ispravni, inače izgleda kao da je cirkus eksplodirao..

Jhva Elohim Meth.
16 godina
neaktivan
nontryer kaže...

Da, ali trebaš preimenovat foldere od albuma.. dodat godinu. Ako ti već je tako, samo stavi pod view da je "by directory structure" (desni klik na album listu, view > directory structure).

Imaš i da ti složi cijeli library po godinama, al tagovi trebaju bit ispravni, inače izgleda kao da je cirkus eksplodirao..

E, al onda mi je svaki album posebno, a ja bi da mi je onako izvođač pa kad se otvori da su onda albumi poredani po godinama. Mislim da bi se moglo to napraviti kroz Album List Panel, ali nisam skužio kako.

EDIT: Evo, uspio sam, na slici se vidi kako izgleda.

Sve što treba je otići u Preferences<Media Library<Album List Panel<New<Staviti ime kako želite i upisati ovaj kod:

%<album artist>%|['['%date%']' ]%album%|[[%discnumber%.]%tracknumber%. ][%track artist% - ]%title%

Zatim desni klik na library<view i odaberete kreirani izgled.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 12:44 (Tomislav95).
16 godina

Za sort by year da, dosta nepregledno meni..

Jedino što ti onda ostaje je preimenovanje foldera albuma po godinama

Uđeš u windows explorer, u folder od nekog izvođača i preimenuješ folder, tj dodaš godinu ispred naziva albuma.. kod mene je tako (slika)

E sad, pošto je to pain in the ass radit ako imaš velik library, vjerojatno postoji i neka skripta za album list (mada onda moraš imat ispravne tagove, tj moraju pisat godine u tagovima), al tu ti ne mogu pomoć pošto to nisam nikad radio

Možeš bacit oko ovdje, možda pomogne..i baci oko na hydrogenaudio forum, vjerojatno ima neki thread o tom..

EDIT: vidim da si već skužio, čestitam {#}

Jhva Elohim Meth.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 12:51 (nontryer).
15 godina
neaktivan
Foobar2000

Hehe... Iz nekog razloga foobar ne voli Seal-a, kad god pokušam ubaciti njegov album na playlistu ne učita ni jednu pjesmu. {#}

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Foobar2000

Prebacih se na Foobar nakon dobrih 10ak godina winampa,

zvuk je osjetno bolji ali sve ostalo mi je nezgrapno.

Ima li tko link za kakav dobar skin,praktičan?

Gdje god pogledam,ljudima player izgleda odlično,ovisno o temi.

Ovaj default mi mora zauzimat fullscreen da bi bio pregledan a na to nisan navikao pa mi smeta.

help.

Me gusta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Ovaj default mi mora zauzimat fullscreen da bi bio pregledan a na to nisan navikao pa mi smeta.

help.

Pogledaj na ovoj stranici, stvarno odličnih skinova ima: http://customize.org/foobar

15 godina
neaktivan
Foobar2000

A sad ozbiljno, zašto ne mogu ubaciti pjesmu na playlistu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

A sad ozbiljno, zašto ne mogu ubaciti pjesmu na playlistu?

Format pjesme možda. Jesi probala učitat putem library-a?

15 godina
neaktivan
Foobar2000

Format .mp3 normalno svira u WMP, ali u Foobaru nikako (ni preko foldera, ni desnim klikom, ni direktnim odvlačenjem na playlistu)

0 0 hvala 0
17 godina

Makni sve tagove iz pjesme sa mp3tagom, pa probaj opet dodati bez tagova.

Ako ne uspije, uploadaj ju na neki servis pa mi pošalji link na pm.

So, if God has existed forever...you know, what did he do in his spare time, like, before he made the Earth and everything?
15 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Cijeli album je problematičan.

Najlakše mi je da ga ponovno ripam.

13 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

help.

Moj foobar izgleda ovako, mozes ga minimizovati ili povecati po zelji,pozadinu mozes da menjas.Mislim da su i po defaultu

ovako trebali napraviti player..Veoma je prilagodljiv,pa sad ne znam da li ti odgovara. Skines Xch4nge temu..

http://br3tt.deviantart.com/art/Xch4nge-216397917

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 2:27 (mire777).
16 godina
GigaGirl kaže...
Father_Dougal kaže...

Cijeli album je problematičan.

Najlakše mi je da ga ponovno ripam.

Da pogodim, ripan je sa WMP? Ni meni neki albumi nisu radili koji su bili rippani sa njim, nisam siguran ali mislim da WMP fileovima doda nekakvu zaštitu da se mogu reproducirat samo na tvom kompu i samo sa WMP.. mada mislim da se to može negdje isključit u opcijama.

Jhva Elohim Meth.
17 godina
mire777 kaže...

Moj foobar izgleda ovako, mozes ga minimizovati ili povecati po zelji,pozadinu mozes da menjas.Mislim da su i po defaultu

ovako trebali napraviti player..Veoma je prilagodljiv,pa sad ne znam da li ti odgovara. Skines Xch4nge temu..

Postavio sam Xch4nge temu i svidja mi se ali ne znam zasto ikone play, pause buttona nisu korektno prikazane. Inace nemam bas iskustva u postavljanju i nastimavanju tema za foobar jer sam ga uvijek "golog" koristio.

13 godina
neaktivan
Eld kaže..

Postavio sam Xch4nge temu i svidja mi se ali ne znam zasto ikone play, pause buttona nisu korektno prikazane. Inace nemam bas iskustva u postavljanju i nastimavanju tema za foobar jer sam ga uvijek "golog" koristio.

Da bi ti sve radilo, moras da skines foo_wave_seekbar i fontove:

Foo_wawe_seek_bar imas ovde:

za 32 bit (ver. windowsa):
http://www.deviantart.com/users/outgoing?http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=8328

za 64 bit: 
http://www.deviantart.com/users/outgoing?http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=13523

Fontove skines ovde:

http://www.deviantart.com/users/outgoing?http://br3tt.online.fr/files/S/fonts.zip

...sve to raspakujes i instaliras

17 godina
mire777 kaže...

Nisam uspio. Vcredist_x64.exe instalirao. foo wave seekbar.dll prvo instalirao preko components - install pa onda i rucno iskopirao u components. Fontove ne znam gdje da raspakiram. Ukratko ne ide mi. Mislim da mi se vise ne da zezati s tim. Thanx.

15 godina
neaktivan

Nikako sredit stvar.

Instrukcije me upućuju da extractam u nepostojeći folder unutar foobara a kad odradim ostatak, pola toga je zbugirano.

Zakomplicirali su stvar odnosno loše upute.

Probao sa nekoliko tema i par re-installa samog programa.

Me gusta.
15 godina
neaktivan
Foobar2000

Ne znam kako je s ovom temom, ali neke foobar teme rade samo na određenim verzijama foobara što je naznačeno na deviantart-u.

Također najbolje vam je pratiti upute uploadera. Za početak obrišite Foobar i ponovno instalirajte tako da krenete od svježeg, a za daljnje upute: http://browse.deviantart.com/customization/skins/media/foobar2000/?order=9#/d3ku5p9

Inače Foobar je vrlo prilagodljiv, npr. ovako izgleda kod mene:

Dying is easy, it's living that scares me to death. (Annie Lennox)
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 13:16 (GigaGirl).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Foobar2000

Ma kakvi,ovako to izgleda kod mene.

Još sam transparency digao da se uopce moze SS.

Program daje jako bolji zvuk i izgleda zanimljivo ali mi nije dovoljno praktičan i pregledan pa se vraćam na provjereno,winamp.

Me gusta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Program daje jako bolji zvuk i izgleda zanimljivo ali mi nije dovoljno praktičan i pregledan pa se vraćam na provjereno,winamp.

Nekako mi Winamp ne leži baš, ali Aimp je odličan player na kojem ćeš se lako snaći ako si navikao na Winamp. Preporuka ;)

Dying is easy, it's living that scares me to death. (Annie Lennox)
17 godina
forzzuk kaže...

Program daje jako bolji zvuk

Nemoguće. Želiš li reći da winampov dekoder ima ružan bug?

So, if God has existed forever...you know, what did he do in his spare time, like, before he made the Earth and everything?
17 godina
neaktivan
Foobar2000

Malo sam si pimpao foobar danas, nisam pametnijeg posla imao. Tema je Metro, no ako bi netko znao kako maknuto border oko samog foobara bio bih mu zahvalan.

You are already dead!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
forzzuk kaže...

Program daje jako bolji zvuk

Nemoguće. Želiš li reći da winampov dekoder ima ružan bug?

Hoću reći da sam nakon sigurnih 6 godina slušanja glazbe po par sati u danu, jako glasno, na liniji 2.0 - 2x65W RMS, preko winampa i istog rock preseta prešao

prije par dana na foobar i čuo itekakvu razliku, nabolje.

Me gusta.
17 godina
forzzuk kaže...

Hoću reći da sam nakon sigurnih 6 godina slušanja glazbe po par sati u danu, jako glasno, na liniji 2.0 - 2x65W RMS, preko winampa i istog rock preseta prešao

prije par dana na foobar i čuo itekakvu razliku, nabolje.

Koristiš ekvilizaciju? Čemu, zaboga?

Nisi napravio nikakav ABX test da potvrdiš ono što misliš da si čuo?

Jer, istina je da su dekoderi drugačiji, i da je output drugačiji (to je lako provjeri!), no razlike u dekodiranju idu na dithering, koji je debelo ispod čujnosti - daleko ispod -90 dB. Tvoja tvrdnja bi bila identična tvrdnji da u disko klubu u punoj glasnoći možeš čuti čačkalicu kako pada na pod - i to je jedina razlika. Nečujna u stvarnoj primjeni.

13 godina
neaktivan
Eld kaže...

Nisam uspio. Vcredist_x64.exe instalirao. foo wave seekbar.dll prvo instalirao preko components - install pa onda i rucno iskopirao u components. Fontove ne znam gdje da raspakiram. Ukratko ne ide mi. Mislim da mi se vise ne da zezati s tim. Thanx.

Ma samo ekstraktujes fontove negde na disk,dvoklik na njih i kazes install.

Vcredist samo pokrenes exe fajl da odradi..

To je sve..

Posle toga treba da ti radi..

foo wave seekbar.dll treba da ti bude u configuration folderu a ne u components i sa njim ne radis nikakvu instalaciju..

Probaj tako, pa javi...

miki
13 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Izgleda tako, samo zato sto nisi skinuo fontove.Nemas play, stop i druge buton ikone..

Skini fontove i instaliraj,resice problem.

A sto se tice preglednosti sam sebi to moras da podesis kako tebi odgovara.

Pogledaj video i prati uputstva o podesavanju,layout-a...

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 0:28 (mire777).
15 godina
odjavljen
Foobar2000

Meni je foobar 2000 najbolji player koji sam slučajno otkrio, isto putem BUG časopisa :D

Kada sam ga instalirao i podesio, nudio mi je sve što mi je trebalo. Jednostavnost, preglednost, ne zahtjeva puno resursa, radi ko urica :)

Evo moje verzije, ništa posebno, glavno da radi kako treba. Samo sam si rasporedio malo prozore i pustio ono što mi treba.

War - The Only Solution To Keep Humanity
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 1:07 (D.N.R.).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mire777 kaže...
Ma samo ekstraktujes fontove negde na disk,dvoklik na njih i kazes install.

Vcredist samo pokrenes exe fajl da odradi..

To je sve..

Posle toga treba da ti radi..

foo wave seekbar.dll treba da ti bude u configuration folderu a ne u components i sa njim ne radis nikakvu instalaciju..

Probaj tako, pa javi...

Radio sam prema uputstvima sa devianarta koja su pomalo stura. Za pocetnike. Ali sve ok, instalirao sam jednu drugu temu od istog autora. Tech v1.5.1

14 godina
neaktivan
Foobar2000

Imam Foobar2000 0.9.5 i skin FooAva(da napomenem da je skin za tu verziju) i interesuje me nesto.U postavkama skina ima opcija promjenu backgrounda i kad stavim neki drugi background on ostane sve dok ne ugasim foobar,kad ugasim i ponovo ulazim opet je onaj defaultni tamni background od skina.Da ne zna mozda neko kako se moze ovo podesiti da uvijek bude onaj background koji ja hocu da ne moram stalno namjestati kad ulazim?

EDIT:Evo sad vidim da mi je za Joe Cockerov album kao cover ucitao neku sliku koju ja nikad u zivotu nisam ni vidio,nije uopste s mog racunara(nije uopste J.C. nego neka krajnje lijeva grupa koju opste nemam na racunaru),jel  zna neko kako to promijeniti?

Bolje zivjeti sto godina kao milijunas nego sedam dana u bijedi.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 17:49 (ramardo).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice