Prije svega pozdrav, drago mi je da Bug ima forum ('malo' kasnim), sve naj i tako što već ide uz to.
NAPOMENA: Ako admin/modovi smatraju kako je ova tema nepotrebna jer je bazirana na simple pitanje-odgovor relaciji, neka posluži i za eventualne upite vezane uz korisnike ovog programa ili usporedbe istog sa sličnima. Il tako nešto.
Uglavnom.
Problem je malko 'bedast', ali stvarno ga ne mogu riješiti.
Dakle, već godinu i pol dana radim konstantno s Ediusom 4.00-4.03 verzijama, a kako sam nedavno uzeo novi PC, instalirao sam Edius 4.05.
Eh sad.
Sve je lijepo divno i krasno (osim meni ružnijeg izgleda), ali ima jedan bitni problem.
Primjer u prijašnjim verzijama:
-imam nekoliko video-clipova povučenih u timeline i sad želim odabrati jednog od njih. Kako odaberem dotični clip, isti postane [b]taman[/b], a ostali su, naravno, svijetli.
Ovdje je situacija obrnuta. Clipovi su zatamnjeni, a kad kliknem na željeni video clip, taj mi postane svijetliji od drugih.
Kako na poslu i dalje koristimo Edius 4.02, ne želim se doma privikavati na ovakav sistem i stoga sam pokušao u postavkama nešto promijeniti, ali no way...ili ne kužim (nadam se) ili je ovo stvarno glupav potez programera.
Pa ako netko shvaća moj 'problem', nek pomogne...stvarno ne znam gdje drugdje pitati nego ovdje.