Dobar besplatni video editor

poruka: 18
|
čitano: 16.653
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Voleo bih da mi ako mozete preporucite neki video editor, posto movie maker nema na sedmici, a after efect me ubija, dajte nesto free jos ako ima na bug dvd jos bolje, da ne skidam sa interneta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Dobar besplatni video editor
bokile kaže...

Voleo bih da mi ako mozete preporucite neki video editor, posto movie maker nema na sedmici, a after efect me ubija, dajte nesto free jos ako ima na bug dvd jos bolje, da ne skidam sa interneta.

Kako nema: http://explore.live.com/windows-live-movie-maker

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 19:28 (deadman).
15 godina
neaktivan
deadman kaže...
bokile kaže...

Kako nema: http://explore.live.com/windows-live-movie-maker

ma video sam da ima nesto da se skine kao, ali ne....on je malo vec smorio, meni treba nesto cak malo bolje, po mogicstvu besplatno, a i jednostavno. Ja ne plovim bas u audio/video vodama, vec u grafici i web dizajnu tako da mi je jednostavnija varijanta bolja.....

17 godina
neaktivan

after effects NIJE software za video montazu. Ako zelis jednostavno a mocno onda je tu adobe premiere elements najbolji. Jednostavan dovoljno da ga savladas za par sati a mocan da ne mozes poznati razliku izmedju dvda uradjenom u njemu ili nekom profi programu. Ali nije free. Ako zelis free a mocan inemas neki izbor. Uzmi movie maker.

:)
15 godina
neaktivan
logic kaže...

after effects NIJE software za video montazu. Ako zelis jednostavno a mocno onda je tu adobe premiere elements najbolji. Jednostavan dovoljno da ga savladas za par sati a mocan da ne mozes poznati razliku izmedju dvda uradjenom u njemu ili nekom profi programu. Ali nije free. Ako zelis free a mocan inemas neki izbor. Uzmi movie maker.

ja u after efectu svasta pokusavao....pokusavao menjanje pozadine, ali nije lepo ispalo jer je snimak bio los. 

* nije free, imam premiere pro cs3 ali se bas ne snalazim

IMA LI NESTO DOBRO A DA JE FREE?

hvala na odgovoru

15 godina
neaktivan

Ja sam koristio Wax doprije 3-4 mjeseca, ali sam prešao na Vegas (nije free).

I da, kao alternativu After Effects-u imaš Cinefx u kojem možeš napraviti 80% onoga u AF-ima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 20:12 (Moja Baka).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bokile kaže...
logic kaže...

ja u after efectu svasta pokusavao....pokusavao menjanje pozadine, ali nije lepo ispalo jer je snimak bio los. 

hvala na odgovoru

Razlikuj premiere pro i premiere elements. To su dva razlicita programa. U premiere elementsu mozes jednostavno uvesti snimak, obraditi ga izraditi dvd menije i snimiti dvd. Rezultat poslije par sati ce biti vise nego pristojan do odlican. After efecti nisu za video montazu.

:)
17 godina
moderator
bokile kaže...
logic kaže...

Kratko i jasno - pod Windowsima nema. Pod Linuxom ima par programcica - nisam ih isprobao, ali navodno bi trebali biti solidni. http://www.cyberciti.biz/faq/top5-linux-video-editing-system-software/

17 godina
neaktivan

mene after effects smori. zbilja mi ne ide "posao" s njim..pogotovo mrzim kad renderam i sruši se program, jedino što mogu je dobit rogove. jao. probat ću prem elements, mada znam da nije isto ko after effects tj. različite upotrebe su.

"Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat" -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://download.cnet.com/windows/video-editing-software/1950-13631_4-0.html?filter=licenseName%3D%22Free%22|&filterName=licenseName%3DFree|&tag=ltcol;narrow

Sva dostupna free rješenja.

0 1 hvala 0
17 godina
moderator
GigaGirl kaže...

http://download.cnet.com/windows/video-editing-software/1950-13631_4-0.html?filter=licenseName%3D%22Free%22|&filterName=licenseName%3DFree|&tag=ltcol;narrow

Sva dostupna free rješenja.

I ni jedno od tih nije dobro rjesenje za videomontazu.

15 godina
neaktivan

Kao što rekoh sva (ili barem vićina njih) dostupna FREE rješenja. Onda će morati izdvojiti nešto novca ako niti jedno nije dovoljno dobro. Ili nek još pokuša pronaći nešto u ostalim kategorijama.

0 0 hvala 0
17 godina
kdenlive @opensuse 11.3 kdenlive @opensuse 11.3
sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

da ne otvaram novu temu evo zanima me samo koji video editor da koristim posto zelim napraviti malu montazu ownanja u cod4 i cod6...hvala unaprijed

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

moj savjet je kombinacija sony vegasa+adobe after effecsta....naravno pod uvjetom da ih imas i da ih znas koristit :))) (mislim na kolegu fiću)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2011 0:56 (BugHacker).

0 0 hvala 0
17 godina

Nedavno sam probao Pinnacle VideoSpin, besplatan i vrlo jednostavan. No, koliko sam vidio, ima samo SD output, ne radi sa HD materijalima.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Dobar besplatni video editor
BugHacker kaže...

moj savjet je kombinacija sony vegasa+adobe after effecsta....naravno pod uvjetom da ih imas i da ih znas koristit :))) (mislim na kolegu fiću)

nisam bas sad neki znalac ali mi treba neki dobar a da je sto jednostavniji {#}

★★★★★
15 godina
Re: Dobar besplatni video editor
Father_Dougal kaže...

Nedavno sam probao Pinnacle VideoSpin, besplatan i vrlo jednostavan. No, koliko sam vidio, ima samo SD output, ne radi sa HD materijalima.

kazes..jadnostavan...mogao bi ga probat...ma meni je vazno samo da ja to neka kvaliteta...ne losa al ne treba sad biti i najbolja

★★★★★
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice