Voleo bih da mi ako mozete preporucite neki video editor, posto movie maker nema na sedmici, a after efect me ubija, dajte nesto free jos ako ima na bug dvd jos bolje, da ne skidam sa interneta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Voleo bih da mi ako mozete preporucite neki video editor, posto movie maker nema na sedmici, a after efect me ubija, dajte nesto free jos ako ima na bug dvd jos bolje, da ne skidam sa interneta.
Kako nema: http://explore.live.com/windows-live-movie-maker
Kako nema: http://explore.live.com/windows-live-movie-maker
ma video sam da ima nesto da se skine kao, ali ne....on je malo vec smorio, meni treba nesto cak malo bolje, po mogicstvu besplatno, a i jednostavno. Ja ne plovim bas u audio/video vodama, vec u grafici i web dizajnu tako da mi je jednostavnija varijanta bolja.....
after effects NIJE software za video montazu. Ako zelis jednostavno a mocno onda je tu adobe premiere elements najbolji. Jednostavan dovoljno da ga savladas za par sati a mocan da ne mozes poznati razliku izmedju dvda uradjenom u njemu ili nekom profi programu. Ali nije free. Ako zelis free a mocan inemas neki izbor. Uzmi movie maker.
after effects NIJE software za video montazu. Ako zelis jednostavno a mocno onda je tu adobe premiere elements najbolji. Jednostavan dovoljno da ga savladas za par sati a mocan da ne mozes poznati razliku izmedju dvda uradjenom u njemu ili nekom profi programu. Ali nije free. Ako zelis free a mocan inemas neki izbor. Uzmi movie maker.
ja u after efectu svasta pokusavao....pokusavao menjanje pozadine, ali nije lepo ispalo jer je snimak bio los.
* nije free, imam premiere pro cs3 ali se bas ne snalazim
IMA LI NESTO DOBRO A DA JE FREE?
hvala na odgovoru
Ja sam koristio Wax doprije 3-4 mjeseca, ali sam prešao na Vegas (nije free).
I da, kao alternativu After Effects-u imaš Cinefx u kojem možeš napraviti 80% onoga u AF-ima.
ja u after efectu svasta pokusavao....pokusavao menjanje pozadine, ali nije lepo ispalo jer je snimak bio los.
hvala na odgovoru
Razlikuj premiere pro i premiere elements. To su dva razlicita programa. U premiere elementsu mozes jednostavno uvesti snimak, obraditi ga izraditi dvd menije i snimiti dvd. Rezultat poslije par sati ce biti vise nego pristojan do odlican. After efecti nisu za video montazu.
Kratko i jasno - pod Windowsima nema. Pod Linuxom ima par programcica - nisam ih isprobao, ali navodno bi trebali biti solidni. http://www.cyberciti.biz/faq/top5-linux-video-editing-system-software/
mene after effects smori. zbilja mi ne ide "posao" s njim..pogotovo mrzim kad renderam i sruši se program, jedino što mogu je dobit rogove. jao. probat ću prem elements, mada znam da nije isto ko after effects tj. različite upotrebe su.
http://download.cnet.com/windows/video-editing-software/1950-13631_4-0.html?filter=licenseName%3D%22Free%22|&filterName=licenseName%3DFree|&tag=ltcol;narrow
Sva dostupna free rješenja.
http://download.cnet.com/windows/video-editing-software/1950-13631_4-0.html?filter=licenseName%3D%22Free%22|&filterName=licenseName%3DFree|&tag=ltcol;narrow
Sva dostupna free rješenja.
I ni jedno od tih nije dobro rjesenje za videomontazu.
Kao što rekoh sva (ili barem vićina njih) dostupna FREE rješenja. Onda će morati izdvojiti nešto novca ako niti jedno nije dovoljno dobro. Ili nek još pokuša pronaći nešto u ostalim kategorijama.
da ne otvaram novu temu evo zanima me samo koji video editor da koristim posto zelim napraviti malu montazu ownanja u cod4 i cod6...hvala unaprijed
moj savjet je kombinacija sony vegasa+adobe after effecsta....naravno pod uvjetom da ih imas i da ih znas koristit :))) (mislim na kolegu fiću)
Nedavno sam probao Pinnacle VideoSpin, besplatan i vrlo jednostavan. No, koliko sam vidio, ima samo SD output, ne radi sa HD materijalima.
moj savjet je kombinacija sony vegasa+adobe after effecsta....naravno pod uvjetom da ih imas i da ih znas koristit :))) (mislim na kolegu fiću)
nisam bas sad neki znalac ali mi treba neki dobar a da je sto jednostavniji
Nedavno sam probao Pinnacle VideoSpin, besplatan i vrlo jednostavan. No, koliko sam vidio, ima samo SD output, ne radi sa HD materijalima.
kazes..jadnostavan...mogao bi ga probat...ma meni je vazno samo da ja to neka kvaliteta...ne losa al ne treba sad biti i najbolja