BS player i muke po njemu..

poruka: 15
|
čitano: 8.800
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam problem sa njime šteka sa nekim filmovima u mxv formatu, i ponekad zašteka pa samo pomaže ctrl alt del, codeke koje koristim klite

u čemu je problem, šlepam se sa mpc-om ali on je dosta zastario nasprama bs i sličnih pleyera, kaj bi moglo biti odnosno preporuka za neki drugi pleyer

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: BS player i muke po njemu..
nino81 kaže...

Imam problem sa njime šteka sa nekim filmovima u mxv formatu, i ponekad zašteka pa samo pomaže ctrl alt del, codeke koje koristim klite

u čemu je problem, šlepam se sa mpc-om ali on je dosta zastario nasprama bs i sličnih pleyera, kaj bi moglo biti odnosno preporuka za neki drugi pleyer

Podcrtano, mxv?

Mkv pretpostavljam.

Lijepo si skini najnoviji full K Lite cocec pack za početak.

Pobriši sve playere koje imaš, počisti registry i instaliraj nanovo, foolproof.

Boldano je za {#}.

Nema preporuke van MPCHC-a, osobno.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
13 godina
neaktivan

meni je bs player grozan.km player definitivno prvi izbor.dovoljno je usporediti kvalitetu zvuka

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hitmanovich kaže...

meni je bs player grozan.km player definitivno prvi izbor.dovoljno je usporediti kvalitetu zvuka

Meni je isto pravio probleme. Na XP-u je radio dobro, na sedmici užasno. Što se filmova tiče Km player broj 1, gom player broj 2. Trenutačno eksperimentiram sa Pot playerom, ali ga prekratko koristim da bi bilo što konkretno mogao reći o njemu.

Nomen est omen ili kak već ide
15 godina
neaktivan

Po meni KMplayer/POTplayer su najbolji izbor za .mkv/.mp4 formate, a napisao sam ih zajedno jer su praktički isti (POT je kao nastavak KM-a). BSplayer mi je više za divx-e (.avi).

15 godina

koristim bs samo zato jer nalazi sam titilove,da GOM ima tu opciju ostao bi na njemu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ord Mantel kaže...

Po meni KMplayer/POTplayer su najbolji izbor za .mkv/.mp4 formate, a napisao sam ih zajedno jer su praktički isti (POT je kao nastavak KM-a). BSplayer mi je više za divx-e (.avi).

BSPlayer je zastarjeli kramp od programa,{#} u odnosu na PotPlayer koji uz to ima mogučnosti koje nema niti jedan konkurentski program a sve ostalo je na dolnjem linku.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-programa-tjedna/daum-potplayer-15/158972.aspx?page=0&jumpto=3067394&sort=asc&view=flat

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina
neaktivan

Jeste zastario i rijetko ga koristim, ali ima jednu jako dobru opciju zbog koje ga znam pokrenuti, a kolega gore je spomenuo; sam pronalazi titlove na netu, a ta opcija nekima zlata vrijedi. :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 0:37 (Ord Mantel).
13 godina
neaktivan

pot player najviše cijenim zbog video captura.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da, dobra opcija kad treba izvući jedan dio nekog videa, a ne se zezati sa pogađanjem tog dijela videa u nekom encoding programu (ako i ima tu opciju).

16 godina
neaktivan

Ok, hvala za sugestije budem probao taj pot player..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Molim ako atko zna vidim da ima na prodaji stand alone playera tipa wd i slično ako stavim harda dal mogu na sebe direkt skidati filmove s torenta i opčenito kaakvi su u smislu reprodukcije formata, filmove večinom posuđujem iz thr videoteke, večinom kao dvd ili kao hd..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

VLC player - najbolji player. Sa BS playerom, GOM playerom i dr. sam imao problema sa reprodukcijom (codecima, slovima sa kvačicom...), dok sa VLC playerom nisam naišao na film/ seriju  koju nisam mogao gledati. Neskida sam titlove, ali to nesmatram nedostatkom, jer titlove skidam sa stranica koje BS player ni neprovjerava, a provjereno su najbolje i najbrže: LINK 1 LINK 2 LINK 3

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
nino81 kaže...

u čemu je problem,šlepam se sa mpc-om ali on je dosta zastario nasprama bs i sličnih pleyera, kaj bi moglo biti odnosno preporuka za neki drugi pleyer

Samo note

MPC je daleko od zastarjelog

Katawa Shoujo - GOTY 2012
14 godina
neaktivan

imam bs player na desktopu kompu i radi savrseno sa w7...sad sam ga instalirao na laptop koji je na xp i stalno se rusi itd...neke filmove ne otvori a kad ga prebacim na usb i pokrenem sa ovog drugog racunala pokrene ga bez beda....da neki driver ne fali?

molim da ne predlazete druge playere jel mi je ovaj dosta jednostavan za uporabu....hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 16:34 (marjag).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice