Vps za teamspeak?

poruka: 6
|
čitano: 2.566
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Vps za teamspeak?

Jeli se moze teamspeak staviti na vps?

Ako moze jeli se isplati kupiti 1 godinu vps za 1200kn i staviti 50 ili mozda vise slotova sa 100gb bandwidtha mjesecno ili platiti 25 slotova teamspeaka?

Za vps sam sam gledao http://www.prohosting.hr/vserver

Za teamspeak sam gledao diabolicservers

Jos nista ne namjeravam kupiti ovo zelim znati cisto informativno ako se odlucim za kupnju.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vps za teamspeak?

Sumnjam da itko koristi TeamSpeak u korporativnim okruženjima, a smatram da ti je jeftinije platit $2 pa vikat "LEEROY JENKINS" koliko te volja.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Vps za teamspeak?

to nije odgovor

15 godina
neaktivan
Bejtman kaže...

to nije odgovor

Ako ćemo iskreno, ni ti nisi postavio pitanje. {#}

Što znači "isplativo"? Koja bi bila namjena takvog sustava, dostupnost, postoji li potreba za redundancijom, kolika je očekivana potrošnja, tko će održavati VPS... Dakle, hint: ako daš kvalitetan input, vjerojatno ćeš dobiti i kvalitetan output.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
13 godina
protjeran

ja nemam pojma radit na VPSu, koliko znam VPS je virtualni kompjuter,a za odrzavanje stvarno neznam sto treba radit oko njega kada ce on sluziti samo za teamspeak. Stvar gledam jeli jeftinije platiti 25 slotova teamspeaka godisnje ili isto toliko platiti za vps isto godisnje i da imam vise slotova.  Instalacija teamspeaka na vpsu sumnjam da je tesko ima puno tutoriala na jubitu kako instalirati server. Kada se teamspeak server instalira i pokrene necu ga dirati godinu dana osim ako VPS treba neki restart svako nekoliko dana. Isto postavlja se pitanje jeli  100gb bandwidtha dovoljno,a i koliko max mogu imati korisnika na teamspeaku aktivno, a da ne dode do problema sa ramom/cpu ili cega vec,kao sto sam rekao nerazumjem se.

14 godina
neaktivan

Neznam za bandith/hardware, iako mislim da je neisplativo, i nemozes gledat server 1 put godisnje, to jednostavno tako ne ide.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice