Imam jedan problem sumnjam na spijuniranje svoje ip adrese na poslu kako provjeriti da budem siguran nisam administrator..vise raunala je umreženo..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
NETKO??
NETKO??
Kao prvo, totalno krivi podforum. Ali ajde, OK...
Kao drugo, smiri se i čekaj da ti netko odgovori. Ovo nije FB chat.
Kao treće, evo neka ti bude (kad sam već počeo pisati). Odgovor je: nikako. Ako nemaš pristup mrežnom / sistemskom backend-u, ne možeš znati što se točno događa s podacima.
sorry
BTW što znači "špijuniranje IP adrese"? :)
Kako bi ja nekim ljudima dao otkaz pa to nije istina eeeee!! Sve bi bilo grdo za gledat na šta bi to ličilo!! Da mi je bit 5min na vlasti svaki stanovnik bi morao barem 12 sati polagati ispite da bi uopće mogao kupiti računalo u trgovini, i to ne na retardiranom principu zaokruživanja odgovora nego na principu prazne crte u deset redaka. Kako ne možeš kupit auto bez ispita tako ne možeš kupiti računalo, fak of, nije za svakoga i gotovo!
vlad0 ne mogu vjerovat da si se javio na ovakav topic...
A eto. Trenutak slabosti, smiješan naslov, glupo pitanje... Bilo je jednostavno jače od mene.
A eto. Trenutak slabosti, smiješan naslov, glupo pitanje... Bilo je jednostavno jače od mene.
heh
Komp na poslu,dakle,komp nije tvoj,kao niti IP.Vlasnik ima full pravo kontrolirati promet..pa se ti ljutio koliko hoćeš..
Tako je, a ako radi svoj posao kako spada nema se cega bojat.
Ako strahuje za passworde maila, facebooka jednostavno se prestani logiravat na poslu u iste. I promjeni pass.
To je to.
Amen..