Odvratno iskustvo s VIP-om i htc-om

poruka: 14
|
čitano: 20.056
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

pozdrav svima, prije par mjeseci sam kupio u vipu uređaj htc 8x i prešao kod njih iz t mobile-a na pretplatu, sve je bilo super, zadovoljan sam uređajem no prije mjesec dana mi je mobitel poceo vibrirati sam od sebe, mislio sam da je nekakav bug ili nesto pa sam ga resetirao da bi on nastavio vibrirati, ugasio sam mobitel i jos uvijek je vibrirao, te je i  vibrirao ugašen sve do trenutka kada je baterija bila ispražnjena, naravno otisao sam do vipa ( odnosno bostel-a u mom slucaju) dao im mobitel objasnio sta se dogodilo i oni ga posalju na servis u ZG, vratio mi se nakon tjedan dana, zamjenili su motor za vibraciju ( tako nešto )imao sam ga 3 dana i opet isto, opet ga odnesem, opet ga pošalju, ( tu sam napisao pritužbu i poslao ) opet sam ga dobio uz obrazloženje da ga je testirao nekakav voditelj i da nije ucio nikakav problem, proslo je 3 sata i opet je poceo vibrirati ( to je jucer )

očajan sam ne znam što da radim, jel ima netko nekakav savjet ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Odvratno iskustvo s VIP-om i htc-om

Salji opet !

Nebi vjerovao , ali ja sam svoju Nokiu N95 jedno 5 puta za redom slao jer sam imao problem s osvijetljenjem ekrana ! Svaki put kad bi ju dobio sa servisa , nakon par minuta koristenja kod kuce ( kao svaki put su mijenjali neku diodu ) , opet sam ju morao nosit u VIP centar da ju opet salju na servis ! I liku ondje je vec postalo i glupo i smijesno sta mi se desava , a ja bio i lud i svasta , tak da je i lik u tom centru pisal zahtjev da mi se posalje novi uređaj ! Kak je N95 stalno bil na servisu , tak su mu uspjeli i strgati one nozice sto drze poklopac ! Na zadnjem servisu su mi stavili cijelu novu masku i novu maticnu plocu i od onda radi bez greske vec koje 3 god.

Samo budi uporan i nedaj da te vozaju !

Music As A Weapon !!
17 godina
Saphire kaže...

Šalji ponovo, s tim da ako možeš nosi odmah u servis. VIP je samo "pošta", tj. vrši prijevoz u servis i nazad i s njima to nema previše veze.

16 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Salji opet !

Nebi vjerovao , ali ja sam svoju Nokiu N95 jedno 5 puta za redom slao jer sam imao problem s osvijetljenjem ekrana ! Svaki put kad bi ju dobio sa servisa , nakon par minuta koristenja kod kuce ( kao svaki put su mijenjali neku diodu ) , opet sam ju morao nosit u VIP centar da ju opet salju na servis ! I liku ondje je vec postalo i glupo i smijesno sta mi se desava , a ja bio i lud i svasta , tak da je i lik u tom centru pisal zahtjev da mi se posalje novi uređaj ! Kak je N95 stalno bil na servisu , tak su mu uspjeli i strgati one nozice sto drze poklopac ! Na zadnjem servisu su mi stavili cijelu novu masku i novu maticnu plocu i od onda radi bez greske vec koje 3 god.

Samo budi uporan i nedaj da te vozaju !

Hoću, samo što me to užasno živcira jer se osjećam tako malim i jadnim, ne mogu im apsolutno ništa, a na kraju krajeva; slogan im je sve zbog vas {#}

15 godina

Mislis da mene nije zivciralo i da nisam bio lud sta mi je mob bio na servisima 2 mjeseca non-stop ! A koliki tek štos papira od razno raznih testiranja i kojekakvih gluposti imam od toga ! Ko da sam auto servisirao !

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
Saphire kaže...

Šalji ponovo, s tim da ako možeš nosi odmah u servis. VIP je samo "pošta", tj. vrši prijevoz u servis i nazad i s njima to nema previše veze.

Nisam baš u prilici otići do Zagreba pošto sam iz Vinkovaca

17 godina
Saphire kaže...
Old Iggy kaže...
Saphire kaže...

Ako imaš kakve papire probaj barem telefonski kontaktirati servis.

16 godina
neaktivan

Šalji opet, tako je. Isto u VIP-u, Xperia mi se gasila svugdje i stalno, poslao na servis, zamijenili bateriju, opet isto, poslao opet i rekli da je nepopravljivo te dobio Arc umjesto X10... Samo strpljenja, ako si pod garancijom, nemaš brige, jedino što nećeš imat mob par dana. Sretno.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hm vidi stvarno... 

Moj Huawei Sonic isto tako nekad sam od sebe telfon zavibrira tri - cetiri puta odjednom i nista nastavi tako. Pa opet nakon par sati. Nema pravila.......To se desavalo i prije nego sto sam ga rootovao, tako da nije to sistema (valjda).
Da nosim i ja to na servis onda? :D 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Hm vidi stvarno... 

Moj Huawei Sonic isto tako nekad sam od sebe telfon zavibrira tri - cetiri puta odjednom i nista nastavi tako. Pa opet nakon par sati. Nema pravila.......To se desavalo i prije nego sto sam ga rootovao, tako da nije to sistema (valjda).
Da nosim i ja to na servis onda? :D 

prvo unroot iliti ga odrutaj pa onda:)

14 godina
neaktivan

Inace ako isti uređaj saljes 3  puta u servis i 4. put se opet nesto shebe sa uređajem, dobivas novi. Tako je meni bilo jednom sa televizorom (mrservis) i mobitel htc desire. 

LCD- 2 puta je probijalo pozadinsko osvjetljenje (bijela ogromna fleka u cosku televizora), pa su mi 2 puta mjenjali ekran, 3. puta je otislo napajanje i 4. puta kada su mi se pojavila 6 ili 7 mrtvih pixela (nisam siguran), rekli su da cu dobiti novi televizor jer nakon 3. puta dobivas novi uređaj

HTC Desire-Agramservis, 1. puta su mi se pojavili mrtvi pixeli, pa su mjenjali ekran, onda 2. puta nije prepoznavao SIM karticu, pa 3. puta se pojavila crna crta na ekranu, pa su mjenjali opet ekran, i cetvrti puta se nije htjeo puniti pa su mi dali novi uređaj.

Sada broj slanja na servisu, kada prođe 3. puta, trazi novi uređaj.

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
16 godina
Saphire kaže...
Old Iggy kaže...
Saphire kaže...

Nađi adresu servisa i pošalji poštom zajedno s opisom što je bilo do sada(i naravno s računom, jamstvenim listom i svojim podatcima). Imao sam jedan mob s kojim sam tako napravio, nazvali su me samo da je gotov i da su ga poslali nazad.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina

I ja sam imao problema sa VIPOM i xperiom...jedno 5-6 puta sam slao na servis...Mobitel se resetirao sam od sebe!!

Tolko se "tih testiranja" radilo , a da ne govorim o papirima. Sve mi je neugodno vec bilo slat. Nezas tu ko je lud. Ja il njihovi "testovi", a mobitel mi se gasi!!

Samo reci da ces ih tuzit udruzi potrosaca, smrznut ce se. Ja sam pisao prituzbu i vipu i servisu kad su mi bili vec preko grla, to je gamad bezobrazna!

VIP veli da on tu ne moze nista ucinit, da je to uredaj od servisa i da su oni kao takvi odgovrni 

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 23:53 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala svima na savjetima, odnjet ću ga u osijek u vip, pokušat tamo šta riješiti i ostaviti ga na servisu pa ako mi opet ne bude radio kako treba, kad se vrati, onda trazit novi uređaj posto ce to biti treći put

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice