Poruke autora: wyks u zadnjih 6 mjeseci
- novije poruke gore
| Forum | Tema | Poruka | Datum | Autor | |
|---|---|---|---|---|---|
| Komentari članaka s naših web stranica | Apple dobio košaricu: Ništa od Siri AI u Europskoj | Re: Apple dobio košaricu: Ništa od Siri AI u Europ |
jučer u 19:30
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Potrebe AI-ja za vodom do 2030. usporedive s potre | Re: Potrebe AI-ja za vodom do 2030. usporedive s p |
jučer u 12:43
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Potrebe AI-ja za vodom do 2030. usporedive s potre | Re: Potrebe AI-ja za vodom do 2030. usporedive s p |
jučer u 0:01
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Potrebe AI-ja za vodom do 2030. usporedive s potre | Potrebe AI-ja za vodom do 2030. usporedive s potre |
uto 9.6.2026 16:29
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Potrebe AI-ja za vodom do 2030. usporedive s potre | Potrebe AI-ja za vodom do 2030. usporedive s potre |
uto 9.6.2026 10:28
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
pon 8.6.2026 18:54
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
pon 8.6.2026 16:18
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Američke tehnološke tvrtke lobiranjem izborile taj | Re: Američke tehnološke tvrtke lobiranjem izborile |
pon 8.6.2026 10:24
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Elon Musk: Inventura petnaest godina obećanja | Elon Musk: Inventura petnaest godina obećanja |
pon 8.6.2026 0:16
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
pon 8.6.2026 0:08
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
ned 7.6.2026 18:24
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Je li prvi električni Ferrari lijep kao grijeh ili | Re: Je li prvi električni Ferrari lijep kao grijeh |
ned 7.6.2026 18:08
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Je li prvi električni Ferrari lijep kao grijeh ili | Re: Je li prvi električni Ferrari lijep kao grijeh |
ned 7.6.2026 16:03
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Je li prvi električni Ferrari lijep kao grijeh ili | Je li prvi električni Ferrari lijep kao grijeh ili |
ned 7.6.2026 13:59
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Lokalni generatori slika – imaju li smisla? | Lokalni generatori slika – imaju li smisla? |
sub 6.6.2026 13:35
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Lokalni generatori slika – imaju li smisla? | Re: Lokalni generatori slika – imaju li smisla? |
sub 6.6.2026 13:05
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Rimac vraća milijune eura, Verne nastavlja u potpu | Re: Rimac vraća milijune eura, Verne nastavlja u p |
pet 5.6.2026 13:11
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Elon Musk: Inventura petnaest godina obećanja | Elon Musk: Inventura petnaest godina obećanja |
sri 3.6.2026 23:09
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Putnike na otoke odsad navigira umjetna inteligenc | Re: Putnike na otoke odsad navigira umjetna inteli |
sub 30.5.2026 11:44
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Putnike na otoke odsad navigira umjetna inteligenc | Re: Putnike na otoke odsad navigira umjetna inteli |
pet 29.5.2026 14:01
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | 7 filmova o elitama za koje vrijede drukčija pravi | Re: 7 filmova o elitama za koje vrijede drukčija p |
pet 13.2.2026 15:39
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | 7 filmova o elitama za koje vrijede drukčija pravi | Re: 7 filmova o elitama za koje vrijede drukčija p |
pet 13.2.2026 15:29
|
wyks | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||