Xiaomi Redmi Note 3
- poruka: 5.327
- |
- čitano: 865.293
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Hvala puno
Javi još kako će se baterija ponašati, kakav je GPS ako ga budeš koristio, te kako radi 3g/4g, mislim da je većini ovdje to važno.
Dali je zvučnik ok kad se stavi poziv na razglas, tj dal se dobro čuje/dal dobro oni čuju tebe?
Evo danas narucio. Medjutim sad mene brine dali ce raditi kod nas na mrezi? hahaha jesam baksuz i nisam gledao a ni ne razumijem se u sve to.
Inace je Cellular:GSM/WCDMA/LTE
2G network:B2/B3/B8
3G network:B1/B2/B5/B8
4G network:B1/B3/B7
Evo i poruke, zanima me dali da kazem da stave google play? :
Dear Friend
Thanks for your order!
There are some friendly reminders:
1,Please make sure the Contact Name,Address,Zip Code and Phone Number are correct! Russian customers are supposed to give full name.
2,Please check if your address is remote area here if you choose DHL
3,Please tell us how much we should declare for the customs if you choose DHL(The EU customers can leave it).Indian customers are supposed to give PAN number. Please ignore this reminder if you choose Registered Mail.
4,Please leave us message if you want a sealed box.Otherwise we will unseal the box to do "Quality Control",flash the Multi-language ROM and install google play! The original box from
Xiaomi,Meizu,Huawei(Honor),Lenovo(ZUK),ZTE(Nubia),Oneplus,OPPO,Letv are sealed.They are only with English and without Google play.
5,Please double check if the network works with your carrier if your order is cellphone.This is very important!
6,Please leave us message if the order is gift.We will process the shipment as fast as we can.
7,Order processing(including shipping company sort the parcels) may get delayed because of the Shopping Festival. Hope you understand! We will try our best to process your order ASAP.
Please ignore the reminders if everything is fine.
Sincerely, Top One Team
Evo danas narucio. Medjutim sad mene brine dali ce raditi kod nas na mrezi? hahaha jesam baksuz i nisam gledao a ni ne razumijem se u sve to.
Inace je Cellular:GSM/WCDMA/LTE
2G network:B2/B3/B8
3G network:B1/B2/B5/B8
4G network:B1/B3/B7
Evo i poruke, zanima me dali da kazem da stave google play? :
Dear Friend
Thanks for your order!
There are some friendly reminders:
1,Please make sure the Contact Name,Address,Zip Code and Phone Number are correct! Russian customers are supposed to give full name.
2,Please check if your address is remote area here if you choose DHL
3,Please tell us how much we should declare for the customs if you choose DHL(The EU customers can leave it).Indian customers are supposed to give PAN number. Please ignore this reminder if you choose Registered Mail.
4,Please leave us message if you want a sealed box.Otherwise we will unseal the box to do "Quality Control",flash the Multi-language ROM and install google play! The original box from
Xiaomi,Meizu,Huawei(Honor),Lenovo(ZUK),ZTE(Nubia),Oneplus,OPPO,Letv are sealed.They are only with English and without Google play.
5,Please double check if the network works with your carrier if your order is cellphone.This is very important!
6,Please leave us message if the order is gift.We will process the shipment as fast as we can.
7,Order processing(including shipping company sort the parcels) may get delayed because of the Shopping Festival. Hope you understand! We will try our best to process your order ASAP.
Please ignore the reminders if everything is fine.
Sincerely, Top One Team
Radit ces...
A to da li da stave ono Gplay ili ne... Tako ti svejedno ionako ces ti staviti EU rom na njega...
Kak je stanje sa kineskim aplikacijama (ako ih ima), kak sluzi baterija, ima li hr jezik...?
Buduci da je zakljucan za root, flash...
je li ima hr jezik i je li u potpunosti prevedno, ima li ikakvih nepotrebnih aplikacija instaliranih?
fpozar , hvala puno. Nemogu docekat. :D A kakav je za drzanje? Posto je 5.5 tj dost velik.
I odakle si ti uzimao?
Za ekipu koja je narucila sa Alija, TopOne...
Da li vam se ista promjenio status posiljke na DHLu?
Imam 2 trackinga, Kina-UK, i UK-HR...
Oba broja izbacuju "Shipment information received", azurirano 7.12. i 8.12.
Malo mi je sad vec cudno.
Zadnji puta je u roku 3-4 dana vec stiglo u UK, bilo prepakirano i poslano za HR...
Da li kasne sa azuriranjem?
Ili ovi kinezi jos nisu ni poslali?
Nezz di je zapelo...
nisu ti jos ni poslali,
tracking ti daju da te smire ali dok ne proradi broj kod dhl oni ga nisu ni preuzeli
tako su mene zavlacili kad sam narucio RN2
slobodno ih bocni mali i raci im da znas sta rade i di je zapelo
a drugo pitanje dali ga je itko dobio sa alia od top one?
poz
Evo i prve detaljne recenzije ovog odličnog uređaja na Ex Yu teritoriju link. Ako imate još nekih pitanja uređaj je još kod nas pa slobodno pitajte :) Nadam se da vam se sviđa šta radimo :)
nisu ti jos ni poslali,
tracking ti daju da te smire ali dok ne proradi broj kod dhl oni ga nisu ni preuzeli
tako su mene zavlacili kad sam narucio RN2
slobodno ih bocni mali i raci im da znas sta rade i di je zapelo
a drugo pitanje dali ga je itko dobio sa alia od top one?
poz
A nezz... Kad sam RN2 uzimao, super je proslo...
Dobio sam isto tako tracking number i onda nakon 3-4 dana je proradio i mob je stigao u recenom vremenu...
Neznam di je priblem i cemu to zavlacenje ali ga moraju dostaviti u vremenu koje im je zadano od alia nezma koliko je to
A bas sam se nadao da ce ti stici do petka ali nadam se da ce uskoro
Gdje je trenutno mob vama koji ste narucili preko giztopa?
Meni se od utorka do subote svakodnevno updatealo, al od subote pise da je u Parizu i nema nikakvih updateova
Meni se od utorka do subote svakodnevno updatealo, al od subote pise da je u Parizu i nema nikakvih updateova
Kad si naručio i koji način slanja si odabrao? Meni je nakon 3 dana iz Pariza tek nedavno stigao u Njemačku,a naručen je 4-og.. Nikako dočekati da stigne
Kad si naručio i koji način slanja si odabrao? Meni je nakon 3 dana iz Pariza tek nedavno stigao u Njemačku,a naručen je 4-og.. Nikako dočekati da stigne
Ja sam ga 5. narucio, nije me pitalo za nacin slanja, uzeo sam klasicni free shipping Kina->FR, FR->HR, valjda ce prije Bozica doc
Jel stane to cudo u "normalan" dzep?
Jucer dobio poruku od top one sa all-ija da je poslano itd. dobio sam tracking, order status se promjenio itd. Medjutim kada upisem tracking number na DHL-u izbaci mi ovo.
Dali to sad znaci da ga je DHL preuzeo ili ce ga preuzeti.
A u order poruci pise kao da salju iz kine za UK i td. Kako da ja znam jel on u UK sada ili na putu iz kine. Po tome ja nemam ni jedan tracking number iz kine. Znaci da ga jos nisu ni poslali??
Dear Friend
We have booked the shipment for your package. We have added the tracking number. It's by DHL_UK .
We will update you the DHL tracking number from China to the UK once we send out your package. Delivery time will take 3-5 working days to the UK from China.
Please track both tracking numbers here: http://www.dhl.com/en.html
Our UK partner will send your pacakge by DHL_UK once he receive it.The DHL_UK tracking number will be activated immediately once he send it. You will recieve it in 1-3 working days.
kao sto kaze kinez oni su bookirali broj ali dhlu ga jas nisu dali (mobitel)
tako dok ne proradi broj na dhl stranici oni ga nisu poslali
Jel stane to cudo u "normalan" dzep?
Stane, samo dok budes sjedio ces ga morat vadit.. Nemam rn3 nego rn2 al su iste velicine
Ista poruka mi od ponedjeljka stoji na dhl kao tebi. Nisam jos pritiskao kineza, nadam se jos uvjek da ce prije bozica doc :D
"Ponedjeljak, Prosinac 14, 2015 U 00:51Servisno polazište:GATWICK - BISHOP'S STORTFORD - UKServisna destinacija:ZAGREB - VINKOVCI - CROATIA"