da,uzela sam 2/16gb
Xiaomi Redmi Note 3
- poruka: 5.327
- |
- čitano: 865.298
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
fpozar hvala na odgovoru, Nina ja cu danas popodne isto naruciti redmi note 3 16gb i to 2 komada preko giztopa pa me zanima jesu li ti rekli koliko ce trebat mobitelima da dodu tu do nas.
Eh. Budući je to Mediatek chipset, a oni baš i ne daju source, a da bi se mogao buildati cm, to je krajnje nužno, tako da, možda. Više ne nego da!
OK. Osobno trenutno nisam u posjedu niti jednog od spomenutih uređaja, tako da govorim napamet. I sam osobno navijam da se napravi stable cm za trojku jer ako ništa, lijepo je imati mogućnost izbora. Po meni, bitno je samo da je source baš od toga uređaja, a ne od nekoga koji je kao isti takakv, a ono nije. E tu je izvor mnogih problema na cm romovima. Ovo ipak govorim iz iskustva. Inače, i sam se bavim mišlju da suprugu i sebe razveselim sa po jednim od 3Gb, za pod jelkicu, sada, zanima me kako uređaji izgledaju uživo, što se tiče odnosa boje tijela i LCD panela. Za software vjerujem da nebi trebalo biti problema jer vidim da development romova ide uredno i stabilno. Dapače, još ako bude bootloader otključan, još bolje. Iako, janbitnije mi je da bude čisti i stabilan rom, ili da se bar takav može gore puknut i to je to.
Mislim dali ce se na RN3 moci staviti dev eu ROM bez problema ili ne?
Ma da. Slažem se. Bar je uvijek ovdje tako bilo. Ako si normalan, ako nisi drzak, nema razloga da ti se ne pomogne. Ja sam samo (vjerojatno poučen iskustvom i godinama), oprezan, jer opet iz iskustva, uzaludan je i najbolji super duper turbo hi chipset sa 10 jezgri i gpuom u klasi gtx 970 ako nema dobre softverske podrške te ako veliki broj prodanih komada baš tog dotičnog uređaja ne inicira zainteresiranost android zajednice za razvoj aosp tj. cm roma. Eto, to je neko moje iskustvo. U biti, kada imate već polugotov rom, onda i nije problem malo se poigrati s njim, vidjeti što i kako, izbaciti tj. ubaciti, što vam treba-netreba, potpisati i puknuti gore. No, ako tomu nije tako onda to sve polako gubi smisao jer za boga miloga to je mobitel koji treba relativno uredno raditi i služiti svrsi, a ne da se stalno neki bijes po njemu prčka, tweka, dodaje, briše, etc. Eto, dakle, uvijek je, bar po mom mišljenju bolja stabilnost i općeprihvaćenost nego patiti za nekim bijesnim hardverskim spec., a oni natrpaju brdo bloatwera i ti se onda možeš slikati. Da, i to se može riješiti samo na kraju se vidi da to nije to... Osim toga, kod dotičnog xiaomija mi se sviđa i to što imajui pored samih mobitela također i dosta sitnica sa strane, a koje opet nisu bijesno skupe (narukvice, routeri, ext. batt., TV,....). Eto, .....
Jos da ovi kinezi znaju engleski imalo bolje od google translate copy paste, sta bi im ovo trebalo znacit.
Thanks for your order. Most redmi note 3 orders are shipped out, I will provide some free gifts to you if it has been shipped out. Thank you very much.
Dal sad moram cekat drugu posiljku jer su svi mobiteli vec poslani ili je moja narudzba vec nakon sta sam jucer uplatio poslana, sumnjam da tako brzo salje.
Ma ukoliko unutar 15 dana nebude kod mene dic cu paypal dispute ili nesto jer na stranici pise 15 dana sve skupa max. Ja mogu platiti odma a oni poslat kad budu imali, a neide to tako.
Ma ukoliko unutar 15 dana nebude kod mene dic cu paypal dispute ili nesto jer na stranici pise 15 dana sve skupa max. Ja mogu platiti odma a oni poslat kad budu imali, a neide to tako.
Čemu panika? Nema potrebe dizati dispute. Stranica s koje ste naručili je provjerena, niste jedini koji su naručivali sa ove stranice. Nema paničarenja.
Čemu panika? Nema potrebe dizati dispute. Stranica s koje ste naručili je provjerena, niste jedini koji su naručivali sa ove stranice. Nema paničarenja.
Ma je samo ako na stranici pise in stock znaci imaju je na lageru ocekujem da isporuce mob unutar 2 dana ako ga provjeravaju i sta ja znam, a ne da cekam sljedecu posiljku jer onda ocito nije "in stock".
Jel zna netko kako ide plaćanje carine i PDV-a? Naručila sam s jedne druge stranice nešto sitno,nema ni 10$ , ali šalju iz Kine.. piše da je free shipping za Hrvatsku,ali nisam sigurna da li se za to plaća išta.. pročitala sam na forumu da ispod 22$ se ne plaća carina,ali da bi se valjda PDV plaćao!? na 8$ koliko bih onda trebala platiti PDV?
Jel zna netko kako ide plaćanje carine i PDV-a? Naručila sam s jedne druge stranice nešto sitno,nema ni 10$ , ali šalju iz Kine.. piše da je free shipping za Hrvatsku,ali nisam sigurna da li se za to plaća išta.. pročitala sam na forumu da ispod 22$ se ne plaća carina,ali da bi se valjda PDV plaćao!? na 8$ koliko bih onda trebala platiti PDV?
Na tako nisku cifru se ne placa niti carina niti PDV. Inace, PDV iznosi 25%, znaci na 8$ to pdv bi bio 2$ (ali ga se ne placa za ovako male cifre).
BTW Definitivno kriva tema za ovakvo pitanje, nema veze sa Redmi notom :)
Na tako nisku cifru se ne placa niti carina niti PDV. Inace, PDV iznosi 25%, znaci na 8$ to pdv bi bio 2$ (ali ga se ne placa za ovako male cifre).
Kako nema? :D
I jedno i drugo je iz Kine... :D
Pozdrav, uzeo bi redmi note 3, ali od 2gb sa aliexpress-a. Narucio bi danas. No nisam bas siguran kako sta oko kupovine. Ako ima koja dobra dusa da mi malo detaljnije objasni u poruci oko kupovine. Sto prije. sa dhlom bi uzeo. hvala :)
heh i nema i ima.. redmi note 3 mi je na putu,a naknadno sam si uzela jos uz to tempered glass i phone case :D
Kud prije :o Otkud si narucio?
ni za živu glavu ne rootati ili bilo što drugo raditi
mob ima zaključani bootloader i postoji velika opasnost od soft bricka
čekati Xiaomi official tool za otključavanje bootloadera
još biseri puste mogućnost flasha/update-a putem mi pc suite a zaključan bootloader....