Xiaomi Mi Note 3

poruka: 1.127
|
čitano: 314.198
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Re: Xiaomi Mi Note 3
floki26 kaže...
2500?
A gdje to molim te ?

I definitivno nije najvise nego najmanje.Najvise bi bilo da je 2500 najvisa cijena...ili!?
Goldway 410$+26$=436$ * 6.1=2660 kn

To je to da. Meni pokazuje 2500 jer sam platinum korisnik pa imam dodatan popust. Tek sam sad skužio

13 godina
neaktivan
Nema to veze sa membership razinom.Ja sam daimond,znaci razinu vise iznad tebe pa opet pise 390-422$ a kada odaberes je minimalna cijena 410$.
Nerealno je ocekivati pad cijene vise od 20$ sigurno jos neko duze vrijeme.
Pa i prvi MIX za varijantu 4/128 je jos uvijek preko 400$,a vec je god i pol dana vani.Znaci na 2000kn moze doci eventualno kada izade mix5 i kada se budu rjesavale zalihe...AMEN
Xiaomi kolekcija- http://en.miui.com/thread-506495-1-1.html
10 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

Šaomijeve cijene za premium uređaje su dosta fiksne, a i povoljne. Mi 6 6/64 je tek pred par mj pao ispod 400$, tj 388$ je sada iako se ne sjecam koliko je kostao na pocetku, mislim da oko 450$. Znaci stave jeftinu cijenu, kupci navale kao vruce kifle (tko ne bi) i nakon god dana spuste za nekih 300kn, a dijelovi su jos jeftiniji. No evo na pocetku je cijena za preorder veca, to ne ovisi o njima nego o preprodavacima - goldway...(?)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Naravno,xiaomi ima fiksne cijene po izlasku i tek nakon odredenog vremena (ne manje od 6mj) lagano spusta cijenu ali opet do odredene cijene,realne cijene.
Sluzbena cijena za Mix2s je oko 3300kn (6/64) po njegovom izlasku,a naravno da ce preprodavaci u prvih par mj,posebno u prvih par tj, lupiti veliku marzu.Tek nakon nekih 2-3 mj dode na realnu cijenu.
Dakle mix2s u Kini je 3300 kn a mi ga mozemo dobiti za cca 3800.Za dva mj,kada malo splasne cijena ce biti i dalje u Kini 3300 ali vec ce se dati nabaviti za 3500-3600.Tek nakon 6 ili vise mj,kada xiaomi skine sluzbenu cijenu za telefon,tada ce i preprodavaci naravno moci spustati cijenu.
Kao sto sam i napisao,prvi MIX i nakon godinu i pol drzi cijenu oko 400$ za osnovni model,moguce je da ce sada po izlasku pasti do nekih 360-370,ali manje od toga nece sigurno,jedino kad dode vrijeme rijesavanja zaliha.
Bas ljetos je bila jedna takva situacija gdje je na goldwayu mi4(model tada star 3 i pol godine) bio oko 100$,ali stajalo je svega par dana,tada je nestalo...dakle cisto rjesavanje zaliha
9 godina
neaktivan

Floki, znači da ovaj mix 2s za petnaestak dana i vrijedi uzeti ako će kasnije tako malo padati cijena.  Gdje bi onda najbolje bilo kupiti najmanju verziju 6/64?

13 godina
neaktivan
Definitivno sacekaj,cak i mj dana ako treba.Ja sam se opekao sa mi5 i nikad vise.Ako imas love na bacanje,onda cijena nije ni bitna i uzmi odmah...
U suprotnom,kroz mj dana ce biti i boljih i realnijih osvrta,cijena ce pasti,pojavit ce se i global rom (meni je china rok na mi5 zadavao ogromne glavobolje) i definitivno ce biti isplativija i pametnija kupnja.

Ali moram se malo osvrnuti na to kakvi smo mi,da nam netko ponudi besplatno,mi bi pitali moze li jeftinije.
Dakle mi note 3 je sluzbena cijena u Kini oko 1800.Ako se uzme preko goldwaya izade 314$(1915kn) platis shipping 26$(160kn) ,ako si pametan koristis cashback i dobijes oko 19$(120kn) nazad i cijena telefona je zapravo 1800kn plus shipping...ali mi bi i jeftinije!!!???
Pa dobro,imam vam ja Kineza koji ce vam kupiti po sluzbenoj cijeni i poslati obicnom postom (2-3$) pa da vidimo koliko ce vas izaci...a nama dode DHL-om,bez carine za 26 $ i desetak dana...i opet bi jeftinije.....nepopravljivi smo

E da...probajte poslati paket od pola kg do Kine preko DHL,odmah odvojite cca 500kn za to
9 godina
neaktivan

Da, potpuno si u pravu! Rado ću poslušati tvoj savjet. Eto, sigurno ćeš kad se malo situacija popravi u vezi mix 2s napisati u forumu. A onda i link i sve ostalo kako bi mi koji nismo upućeni mogli kupiti, a da ne omanemo. U svakom slučaju hvala! 

13 godina
neaktivan
Prati temu i citaj novosti i sam ces znati kad je pravo vrijeme za naruciti
Malo spamamo temu ,jer je ovo tema o mi note 3 ali valjda nam nitko nece zamjeriti
10 godina
neaktivan

Kako si ti upotrijebio cashback? Mozes napisati u temi o kineskim mobitelima :)

10 godina
neaktivan
@floki26 i mene zanima, jer prvi puta cujem pa ako negdje objasnis lijepo bi bilo da tu stavis link :)
Srecom, samo jednom ili dvaput sam uzimao s aliexpressa pa se nisam puno opeko ali bi mozda mogao sad opet taj mi note 3 uz neki kupon i ovo sto si spomenuo.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mozda bih cak mogao i temu o cashbacku otvoriti pa da tamo napisem upute za sve koji ce ga ubuduce koristiti....
9 godina
Regas se na neku cashback stranicu, preko nje udes na aliexpress i platis :D ja sam koristil topcashback i neke narudzbe mi je nakon tjedan dana pokazalo, a za neke je duze trebalo, za mob s aliexpressa je pokazalo neka 2 tjedna nakon kaj je paket dostavljen :D i dobio sam isplatu s te stranice. ako zelis, mogu ti poslat link u pm.

Probal sam i alibonus, ali se sad prebacil u megabonus i smanjili su postotak, prije je islo do 10% a sad mislim da do 7, a za to trebas napravit 2000$ kupovina ili tak nes, dok je na topcashback stalno 6% povremeno imaju i akciju da daju 7% cashback :D gledal sam po drugim stranicama i nisam naso neku sa vise % a da ne izgleda fejk, naso neku koja nudi za aliexpress 90% i za gearbest 50% :D
13 godina
neaktivan
Meni je topcashback ludilo i jedino se kajem sta ga i prije nisam otkrio
120$ sam si isplatio pri kupovini mix2 a 120$ kada sam kupio kartu za Nigeriju.Iducih cca 170$ ce biti "đeparac" za Rusiju

4 0 hvala 0
13 godina
zuper kaže...
maks0806 kaže...
Ja bih osobno mi note 2. Nešto jači procesor, bolji ekran, i još je k tome jeftiniji. Kamera mu nije toliko dobra kao na note 3 doduše

Nemoj se zavarat OLED ekranom na Note 2. To je starija generacija LG OLEDa koja kvalitetom nije bolja od osrednjeg IPS-a. Procesor je jedino jači u GPU segmentu, dok je sam CPU bolji u Note 3.

Istina, stvarno jest tako, mada mi note 2 izgleda bolje, ali 3 je bolji izbor definitivno

Hearthstone: Maks0806#2960
13 godina
neaktivan
Nedavno sam vidio na topcashback da daju 13% sa Banggooda.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Up to 13%

Kao sto vidis na odredene kategorije je 13%,dok ne na druge 12%,7% i 6%

Ali i oni malo muljaju ,mislim na banggood,jer sam nedavno kupio xiaomi kukice koje su bile pod home and garden (13%) a povrata dobio 6%
13 godina
Xiaomi Mi Note 3

Global Developer ROM za Mi Note 3 sa novim notifikacijama nalik stock Androidu.

LINK (Flash preko TWRP ili Red Wolf Recovery)

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Cromaki kaže...

Global Developer ROM za Mi Note 3 sa novim notifikacijama nalik stock Androidu.

LINK (Flash preko TWRP ili Red Wolf Recovery)

Daj neki ss da vidimo kako to izgleda

13 godina
Xiaomi Mi Note 3

Trenutno nemam nikakvu notifikaciju da pokažem, ali ovako to izgleda i sada podržava quick reply.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Xiaomi Mi Note 3

ajd napokon da poprave to sto su nepotrebno pokvarili - notifikacije..

jel to sluzbeni update koji ce doci svima ota ili ?

to dolazi na sve xiaomi uredaje?

sad ima na lockscreen vidljiv posiljatelj i sadrzaj poruke? (gmail, whatsapp, i sl.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Mi Note 3

Ajde molim te probaj se sjetit napravit ss kad ti bude neka notifikacija na uredaju da vidim malo bolje kak to izgleda.. znaci napokon se i ovo desilo, moram si zapisat ovaj datum kad su sredili obavijesti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi Note 3

Evo par primjera s Viberom i Mailom, uglavnom sve radi kako treba samo što na ovom trenutnom Global Dev buildu nema face unlock.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Mi Note 3

Znači jedini pravi minus miuija je adresiran. Konačno, ne znam zašto su to uopće suzbijali prije, ali drago mi je što je to napokon tu

Hearthstone: Maks0806#2960
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Xiaomi Mi Note 3

a lockscreen?

jel normalan sad, tipa ovog mog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Mi Note 3

ako im i lockscreen bude ovakav onda je aleluja prava rijec za ovaj update 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Note 3

@Cromaki

Kako da flasham taj rom, treba li otkljucato bootloader?

0 0 hvala 0
13 godina
Beelzeboss kaže...

@Cromaki

Kako da flasham taj rom, treba li otkljucato bootloader?

Otključaj bootloader, flashaj TWRP ili Red Wolf Recovery i preko njega instaliraj ovaj ROM.

13 godina
neaktivan

Neka najjednostavnija  upustva?

13 godina
Xiaomi Mi Note 3

Prvo se prijavi za bootloader unlock ovdje:
http://en.miui.com/unlock/

Flashanje TWRP recovery:
http://en.miui.com/thread-875882-1-1.html

Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
Xiaomi Mi Note 3

Nemojte me ubit odma, al šta ću moram pitat. Šta je sigurno sigurno je. Kada uziman sa Honorbuya biram EU Warehouse Express jel da? I jesu li ovo stvarno modeli sa 6gb RAM-a jer za neke na Aliju stoji da imaju 6, a ispod u specifikacijama piše 4

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice