A gdje to molim te ?
I definitivno nije najvise nego najmanje.Najvise bi bilo da je 2500 najvisa cijena...ili!?
Goldway 410$+26$=436$ * 6.1=2660 kn
To je to da. Meni pokazuje 2500 jer sam platinum korisnik pa imam dodatan popust. Tek sam sad skužio
To je to da. Meni pokazuje 2500 jer sam platinum korisnik pa imam dodatan popust. Tek sam sad skužio
Šaomijeve cijene za premium uređaje su dosta fiksne, a i povoljne. Mi 6 6/64 je tek pred par mj pao ispod 400$, tj 388$ je sada iako se ne sjecam koliko je kostao na pocetku, mislim da oko 450$. Znaci stave jeftinu cijenu, kupci navale kao vruce kifle (tko ne bi) i nakon god dana spuste za nekih 300kn, a dijelovi su jos jeftiniji. No evo na pocetku je cijena za preorder veca, to ne ovisi o njima nego o preprodavacima - goldway...(?)
Floki, znači da ovaj mix 2s za petnaestak dana i vrijedi uzeti ako će kasnije tako malo padati cijena. Gdje bi onda najbolje bilo kupiti najmanju verziju 6/64?
Da, potpuno si u pravu! Rado ću poslušati tvoj savjet. Eto, sigurno ćeš kad se malo situacija popravi u vezi mix 2s napisati u forumu. A onda i link i sve ostalo kako bi mi koji nismo upućeni mogli kupiti, a da ne omanemo. U svakom slučaju hvala!
Kako si ti upotrijebio cashback? Mozes napisati u temi o kineskim mobitelima :)
Nemoj se zavarat OLED ekranom na Note 2. To je starija generacija LG OLEDa koja kvalitetom nije bolja od osrednjeg IPS-a. Procesor je jedino jači u GPU segmentu, dok je sam CPU bolji u Note 3.
Istina, stvarno jest tako, mada mi note 2 izgleda bolje, ali 3 je bolji izbor definitivno
ajd napokon da poprave to sto su nepotrebno pokvarili - notifikacije..
jel to sluzbeni update koji ce doci svima ota ili ?
to dolazi na sve xiaomi uredaje?
sad ima na lockscreen vidljiv posiljatelj i sadrzaj poruke? (gmail, whatsapp, i sl.)
Ajde molim te probaj se sjetit napravit ss kad ti bude neka notifikacija na uredaju da vidim malo bolje kak to izgleda.. znaci napokon se i ovo desilo, moram si zapisat ovaj datum kad su sredili obavijesti..
Znači jedini pravi minus miuija je adresiran. Konačno, ne znam zašto su to uopće suzbijali prije, ali drago mi je što je to napokon tu
ako im i lockscreen bude ovakav onda je aleluja prava rijec za ovaj update
@Cromaki
Kako da flasham taj rom, treba li otkljucato bootloader?
@Cromaki
Kako da flasham taj rom, treba li otkljucato bootloader?
Otključaj bootloader, flashaj TWRP ili Red Wolf Recovery i preko njega instaliraj ovaj ROM.
Neka najjednostavnija upustva?
Prvo se prijavi za bootloader unlock ovdje:
http://en.miui.com/unlock/
Flashanje TWRP recovery:
http://en.miui.com/thread-875882-1-1.html
Nemojte me ubit odma, al šta ću moram pitat. Šta je sigurno sigurno je. Kada uziman sa Honorbuya biram EU Warehouse Express jel da? I jesu li ovo stvarno modeli sa 6gb RAM-a jer za neke na Aliju stoji da imaju 6, a ispod u specifikacijama piše 4