ja sam super zadovoljan,stvarno leti
Xiaomi Hongmi (Red Rice) WCDMA 3G - review
- poruka: 1.242
- |
- čitano: 260.850
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A kakvo je trajanje baterije? Meni je na cm11 baterija dulje trajala nego na cm12
Upao sam u beta testiranje za MIUI 6 na Redmi 1s.
Danas sam skinuo i instalirao, za sasda sve ok, nemam problema i svida mi se. Ima dosta promjena.
Jedna od vecih koja mi se ne svida, u biti smeta mi je ta sto se sa drzanjem tipke Home screen se ne desava nista, u MIUI 5 se palio zauzece rama, to se sada pali na menu button.
Znaci sada kad ste u nekoj aplikaciji i kliknete onaj menu button iskoci ono zauzece rama, a da bi ste vidjeli menu morate pritisnuti i drzati menu button. budem uploadao i par screen shotova
Upao sam u beta testiranje za MIUI 6 na Redmi 1s.
Danas sam skinuo i instalirao, za sasda sve ok, nemam problema i svida mi se. Ima dosta promjena.
Jedna od vecih koja mi se ne svida, u biti smeta mi je ta sto se sa drzanjem tipke Home screen se ne desava nista, u MIUI 5 se palio zauzece rama, to se sada pali na menu button.
Znaci sada kad ste u nekoj aplikaciji i kliknete onaj menu button iskoci ono zauzece rama, a da bi ste vidjeli menu morate pritisnuti i drzati menu button. budem uploadao i par screen shotova
To si sam namjestiš pod Buttons u settings.
CM 12(Lollipop 5.1) Je vani,
Jel ima hrvatski jezik?
Ima,
moze link od 5.1, i dal se moze kako updateat a da se izbrise nista s mobitela?
neda mi se sve ponovo namjestavat i instalirat
moze link od 5.1, i dal se moze kako updateat a da se izbrise nista s mobitela?
neda mi se sve ponovo namjestavat i instalirat
http://www.yirom.com/rom/index/13174
Nažalost ne možeš bez brisanja postavki. Opcija ti je da s Titanium Backupom spremiš sve što ti treba pa vratiš kasnije.
Ajmo ljudi, svi koji su registrirani na MIUI forum glasajte :D za goodye_cro
glasao
Ajmo ljudi, svi koji su registrirani na MIUI forum glasajte :D za goodye_cro
Glasano
Stavio sam si ovaj 5.1 i stvarno definitivno radi najbolje, nisam za sad naisao na niti jedan BUG, radi glatko, za razliku od 5.0 memorija ne curi, stvarno preporuka!
Evo i link http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=99418
koji si stavio google apps ?
Kad sam jučer probao imao sam problema sa gaapsom. Stalno je prijavljivao neki problem pa sam se vratio na 5.0 R4.
koji si stavio google apps ?
Kad sam jučer probao imao sam problema sa gaapsom. Stalno je prijavljivao neki problem pa sam se vratio na 5.0 R4.
Ja google ne volim, sve sta od njih koristim je playstore, ostale brisem iz roota....moras koristit bas 5.1 gapps...ja imam ovaj najmanji evo ti link
https://www.dropbox.com/s/ka9zq8dc0qb1dda/pa_gapps-modular-pico%28uni%29-5.1-20150315-signed.zip?dl=0
Pozdrav! Evo samo da iznesem dojmove o CM 12.1 (lollipop 5.1) romu. Koristim ga oko tjedan i pol i zasad nisam našao neki ozbiljniji bug, a ono što me oduševilo je trajanje baterije (dakle 3 dana uz SOT nešto iznad 5 sati-ponekad odigram i neku igricu). Sve u svemu zadovoljan sam.
Za sve korisnike RedMi 1 (ne 1s) izasao novi MIUI V6 5.4.10 jos uvijek dev. verzija ali djeluje stabilno (nema za sad bug-ova).
Sa official stranice ekipa se zali na bootloop, ja sam skinuo multi ( http://htcfanboys.com/download/acid/?action=list&folder=72930 ) i nema problema...
Može komentar za JHCMIBL50.0 za 1S? Ima li bugova? Baterija?
ha čitaj sam pa odluči http://en.miui.com/thread-84086-1-1.html
ima ko miui v6 na mobu? ovu official 5.4.10 verziju? imam problema s crashanjem google aplikacija i instalaciju istih. jel zna netko kako pravilno instalirati play store i sve ostale gappse? i dal je moguce ovaj sat u status baru premjestit na sredinu?
Inace svida mi se v6. dobro izgleda, ne radi lose al lolipop rom mi je nekako bolji, vjerojatno cu se vratit za par dana dok mi ovaj dosadi

ima ko miui v6 na mobu? ovu official 5.4.10 verziju? imam problema s crashanjem google aplikacija i instalaciju istih. jel zna netko kako pravilno instalirati play store i sve ostale gappse? i dal je moguce ovaj sat u status baru premjestit na sredinu?
Inace svida mi se v6. dobro izgleda, ne radi lose al lolipop rom mi je nekako bolji, vjerojatno cu se vratit za par dana dok mi ovaj dosadi
Skines google installer, imas negdje na miui forumu, skines google play apk i odna instaliras google play sa tog onog google instaler apk i onda ti on kaze da moras instalirati 4 apk framework google play i jos 2, ne sjecam se koje i kliknes ok, instaliras sve osim google play, nju idi cancel, i kada zavrsi ugasi, instaliraj onaj google apk sto si posebno skinuo i onda reset i ti ce biti to. tako sam ja instalirao.
Ne znam za vas ali meni se Miui nije svidio na prvu loptu i u roku 3 dana sam bio na Cm11 (sada cm12.1) sa Nova Launcherom.
Skines google installer, imas negdje na miui forumu, skines google play apk i odna instaliras google play sa tog onog google instaler apk i onda ti on kaze da moras instalirati 4 apk framework google play i jos 2, ne sjecam se koje i kliknes ok, instaliras sve osim google play, nju idi cancel, i kada zavrsi ugasi, instaliraj onaj google apk sto si posebno skinuo i onda reset i ti ce biti to. tako sam ja instalirao.
evo napravio tako i neku mi grrsku javlja sta god da hocu skinuti

Koliko vas je isprobalo Miui V6 za Redmi 1s??
Isplatili ga se isprobavat, jel ima napredka od V5 ili pametnije ostat na CM??
Koliko vas je isprobalo Miui V6 za Redmi 1s??
Isplatili ga se isprobavat, jel ima napredka od V5 ili pametnije ostat na CM??
Meni je i v5 bio bolji od bilo kojeg custom roma. A v6 mi je bolji od v5.
meni se sviđa ideja miuia, ali mi je custom rom bolji iz razloga jer mi traje baterija duze i nema problema sa whatsappom ili messengerom, koji mi nisu izbacivali kad dođe poruka uopce ili nekad izbaci tek nakon 2-3 sata, pa me to zivciralo ;)
Ali eto, kad bi znao da je to na V6 ispravljeno, mozda bi se vratio na MIUI
meni se sviđa ideja miuia, ali mi je custom rom bolji iz razloga jer mi traje baterija duze i nema problema sa whatsappom ili messengerom, koji mi nisu izbacivali kad dođe poruka uopce ili nekad izbaci tek nakon 2-3 sata, pa me to zivciralo ;)
Ali eto, kad bi znao da je to na V6 ispravljeno, mozda bi se vratio na MIUI
Nije ispravljeno, mozda cak i gore.. Cm12 je puno bolji, baterija duze traje, mob je fluidniji, i ima neke funkcije koje miui 6 nema a jako su korisne (npr. Notifikacije na lockscreenu ili npr kada spustis status bar sve ti je na jednom mjestu, netrebas swaypat stalno lijevo desno izmedu obavijesti i togglesa itd.).. Ja sam ga koristio tjedan dana al morao sam se vratiti

aha, onda ostajem i dalje na CM, samo ne na lolipop, vec kitkat, lolipop mi je izgledao kao da mi "laga" u meniju itd. pa ostajem na ovome i gotovo...
aha, onda ostajem i dalje na CM, samo ne na lolipop, vec kitkat, lolipop mi je izgledao kao da mi "laga" u meniju itd. pa ostajem na ovome i gotovo...
to sto laga u meniju je do njihovog launchera.. samo instaliras npr nova launcher i rijeseno.. nigdje vise nema laga
hmm, onda budem probao, hvala ;)
Ekipa na kojem ste ROM-u (mislim korisnici redmi 1S)?
Ja san vec neko vrijeme na 12.1, ona prva verzija od Syhosta (link), ima par sitnih nedostataka (boje LED-a ne mozete promjeniti za pozive, poruke i obavijesti, kao i za bateriju, namisteno je po defultu) ali zato nisam jos naisa na niti jedan BUG, koristim ga od 03.04., od kad je vani i mogu reci da stvarno radi fluidno i bez greske, zadovokljan sam trajanjem baterije....
Vidim da ima ovih novih, npr od Armani dev i Mokee, ali kad sam ih zadnji put koristija bili su bugoviti?!
ja korisrim već 15 dana Resurrectio Remix LP v5.4.2 sa Xcelerate kernelom i prezadovoljan,