Dolaze nove igre koje podržavaju samo vistu. Da li je bolje uzimati vistu ultimate i koje su njezine prednosti ili ostaviti xp?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja osobno neću preći na vistu dok god ne bude više igara i programa za xp.Zašto mijenjat xp koji je odličan samo zato jer je vista novi os.Ti kako hoćeš.Ja mislim da je bolje na tvojem mjestu uzet visu jer ćeš je ionako kasnije imat kada xp više ne bude na meti proizvođača igara i programa.(Kad više neće podržavat xp)
Postoje dosta prednosti. Imaš i Speech Recognition (omogućuje upravljanje računalom pomoću govora). Ima DX10. Čuo sam da brže gasi programe sa Task Manager - om. Ali više zahtjeva.
Ima mnogo novina, ali je zahtjevna (Vista), pa makar podržava DX 10, jedva ima igara za to. Ja bih osobno pričekao za Windowse 7, čuo kakvi su i ako bih mogao igrati "stare" igre (iz XP-a), ako bi dosta programa bilo podržano i ako cijena ne bi bila tako PAPRENO SKUPA, prešao bih na sedmicu. Ovako, savjetujem XP.
Ima mnogo novina, ali je zahtjevna (Vista), pa makar podržava DX 10, jedva ima igara za to. Ja bih osobno pričekao za Windowse 7, čuo kakvi su i ako bih mogao igrati "stare" igre (iz XP-a), ako bi dosta programa bilo podržano i ako cijena ne bi bila tako PAPRENO SKUPA, prešao bih na sedmicu. Ovako, savjetujem XP.
Imam jaku konfiguraciju i vistu lako nabavim besplatno od frenda ali još uvjek imam strah hoću li pogriješiti
Pa ako staviš xp i čekaš win 7 malo ćeš se načekat jer još ako će ih microsoft odgađat.Kad će onda doći?A ako instaliraš vistu i onda brzo dođu win 7 onda si pak popušio što si ju kupovao.Neznam stvarno.Jer ako nestane podrška proizvođača za xp a win 7 nije izašo, kaj buš onda?
Vista naravno
Vista je puno puno puno bolja od XP-a .
ništa kopirat ću hard na externi pa ću pokušati instalirati, thx
lijepo napravi dual-boot pa vidi ako ti se vista sviđa
eto i ja imam vistu u dualbootu i ne sjećam se kad zadnji put upalio XP
Ja imam Dual Boot Windows Xp Professional i Windows Vista Ultimate
Vista je ful zakon i sminka je !
Ali na Xp-u mogu igrat starije igrice :P