Xp ili Vista

poruka: 12
|
čitano: 3.065
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Xp ili Vista

Dolaze nove igre koje podržavaju samo vistu. Da li je bolje uzimati vistu ultimate i koje su njezine prednosti ili ostaviti xp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xp ili Vista

Ja osobno neću preći na vistu dok god ne bude više igara i programa za xp.Zašto mijenjat xp koji je odličan samo zato jer je vista novi os.Ti kako hoćeš.Ja mislim da je bolje na tvojem mjestu uzet visu jer ćeš je ionako kasnije imat kada xp više ne bude na meti proizvođača igara i programa.(Kad više neće podržavat xp)

Iron Maiden-Mislim da je očito da ne spadam u onih 92% mladeži!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xp ili Vista

Postoje dosta prednosti. Imaš i Speech Recognition (omogućuje upravljanje računalom pomoću govora). Ima DX10. Čuo sam da brže gasi programe sa Task Manager - om. Ali više zahtjeva.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Xp ili Vista

Ima mnogo novina, ali je zahtjevna (Vista), pa makar podržava DX 10, jedva ima igara za to. Ja bih osobno pričekao za Windowse 7, čuo kakvi su i ako bih mogao igrati "stare" igre (iz XP-a), ako bi dosta programa bilo podržano i ako cijena ne bi bila tako PAPRENO SKUPA, prešao bih na sedmicu. Ovako, savjetujem XP.

Matična: Asus M2N-E Procesor: AMD Athlon 4000+ X2 (2.00GHz) Grafička: Nvidia GeForce 8600 GT HDD: 160 GB RAM: 2 GB

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Xp ili Vista
HappyD kaže...

Ima mnogo novina, ali je zahtjevna (Vista), pa makar podržava DX 10, jedva ima igara za to. Ja bih osobno pričekao za Windowse 7, čuo kakvi su i ako bih mogao igrati "stare" igre (iz XP-a), ako bi dosta programa bilo podržano i ako cijena ne bi bila tako PAPRENO SKUPA, prešao bih na sedmicu. Ovako, savjetujem XP.

Da, ali Windows 7 izlazi tek 2010.g. i to možda.
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan
Xp ili Vista

Imam jaku konfiguraciju i vistu lako nabavim besplatno od frenda ali još uvjek imam strah hoću li pogriješiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xp ili Vista

Pa ako staviš xp i čekaš win 7 malo ćeš se načekat jer još ako će ih microsoft odgađat.Kad će onda doći?A ako instaliraš vistu i onda brzo dođu win 7 onda si pak popušio što si ju kupovao.Neznam stvarno.Jer ako nestane podrška proizvođača za xp a win 7 nije izašo, kaj buš onda?

Iron Maiden-Mislim da je očito da ne spadam u onih 92% mladeži!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xp ili Vista

Vista naravnoCool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xp ili Vista

Vista je puno puno puno bolja od XP-a .

I am King of the world !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xp ili Vista

ništa kopirat ću hard na externi pa ću pokušati instalirati, thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xp ili Vista

lijepo napravi dual-boot pa vidi ako ti se vista sviđa

eto i ja imam vistu u dualbootu i ne sjećam se kad zadnji put upalio XP

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2008 21:52 (nadimak888).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xp ili Vista

Ja imam Dual Boot Windows Xp Professional i Windows Vista Ultimate

Vista je ful zakon i sminka je !

Ali na Xp-u mogu igrat starije igrice :P

Nadam se da nitko nema isti avatar kao ja..ako ima sry nisam znao

0 0 hvala 0
1
Nova poruka