Okej, desilo mi se ono zbog cega sam se ljudima smijala. Iz sale sam stavila lozinku na laptop i u roku keks sam je zaboravila.
Kad pokrenem laptop (HP je u pitanju) pojavi mi se Credential Manager (koji trazi lozinku koju ocito ne znam) i user "Kike" kojem sam lozinku stavila.
Ne mogu je se nikako sjetiti, osim sto znam da zavrsava na 4 broja, i znam na koja cetiri. Same lozinke se ne mogu tocno sjetiti, znam samo varijacije na temu. joj, kako sam glupa.
Uglavnom, sada dolazi do glavnog problema. Sprzila sam Ophcrack live cd, bootala s njega i nađe mi sljedeće usere:
- Administrator - za loziku se pojavi "empty"
- Guest - za lozinku opet "empty"
- "bla bla" (ovdje ne pise bla bla nego moje prezime, ali ga ne zelim ovdje pisati), ima status administratora i lozinku Ophcrack ne moze naci
Kad ponovno pokrenem sistem, opet samo Kike i Credential manager
Pa sam sprzila i bootala sistem sa PC Login Now v2.0.1, da nađem šifru i obrišem je. I opet samo Guest, Administrator i "bla bla"
Postoji li neki nacin da dodjem do "Kike" accounta ili...? Jer ocito je problem u tome sto ovi programi ne mogu naci taj account vec administratora, , "bla bla" i guesta koji se meni uopce ne pojavljuju kada pokrenem laptop
Please help
P.S. Pokusala sam i F8 i Safe mode with command prompt, nece uopce da pokrene. A sami Safe mode pokrene do toga "Kike" gdje opet trazi lozinku...