Windows Vista 32bita

poruka: 56
|
čitano: 11.794
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Windows Vista 32bita

Ovako,napisati ću ti za pet do deset minuta kako češ produžiti vistu bar na mjesec a i možda tri ,to je posve legalan
način i mislim da admini to i znaju jer za to zna i MS.Evo u biti link pa produži vistu.To je posve legalan način i možeš to napraviti
do tri puta.Samo napomena ako ti sad imaš još trideset dana do isteka ,sačekaj zadnjih pet pa to primjeni!CMD moraš pokretati kao
administrator
da bi to uspjelo i probaj onda napisati samo slmgr -rearm i onda klikneš enter i restartaš komp i  to je to.

Private
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2009 19:40 (Private).
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Odlučio sam kupiti novu TV karticu, a do tada ću na Visti koristiti ovu preko virtualnog računala na OS-u XP.

Hvala svima koji su htjeli pomoći.

Eto ,ako nije kompatibilno ništa ti drugo ne preostaje.Sretno.
Private
17 godina
neaktivan
ninavandros kaže...

Tream product key za windowse vistu!Plz

Ovakvi postovi su ti najbolji put da te zbaniraju već prvi dan
Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Odlučio sam kupiti novu TV karticu, a do tada ću na Visti koristiti ovu preko virtualnog računala na OS-u XP.

Baš mi i nije jasan ovaj potez.
Skinuo si neku "divno optimiziranu black edition" vistu iz koje je "autor" mogao izbaciti ili nabaciti svega.
Ne misliš li da je možda uzrok problema u "black edition", a ne u kartici?
Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti
16 godina
archer02 kaže...
Ivan M. kaže...

Baš mi i nije jasan ovaj potez.
Skinuo si neku "divno optimiziranu black edition" vistu iz koje je "autor" mogao izbaciti ili nabaciti svega.
Ne misliš li da je možda uzrok problema u "black edition", a ne u kartici?
 Nisam je skinuo, dobio sam je od jednog čovjeka. Možda ipak skinem preko torrenta Vistu Ultimate pa ću probati s njom.
Malo sam gledao, na CD-u od drivera za TV piše da je samo za Windows XP/2K.
Ta TV kartica je dosta stara, možda nekih tri godine.
Ivan M. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Sorry, mislio sam da si skidao.

Ali ipak ne otpisuj karticu prije vremena odnosno ne bacaj novac unaprijed.

Ja također imam u kompu karticu staru vjerojatno više od tri godine jer je jedno dvije kod mene.

Kartica je hibridna dazzle, koji je kupio pinnacle pa je isti vrag kao i pinnacleova 300i, ali Vista ju

uredno prepoznaje kod instalacije i na updateu skida za nju noviju verziju drivera.

16 godina
neaktivan

Instaliraj slobodno service pack 1 ,ako imaš hrvatski tražiš za hrvatski jezik ako imaš engleski instaliraš za engleski , a imaš i jedan SP.1, koji je za više jezika ali taj ti je velik. Instalacijom ti se ne mjenja jezik. Ja imam Vistu na hrvatskom i morao sam čekati 9. mjeseci dok nisu izdali SP 1. za hrvatski jezik, a ovaj SP.iz BUG-a nisam mogao instalirati.

dock
16 godina
neaktivan
dock kaže...

Instaliraj slobodno service pack 1 ,ako imaš hrvatski tražiš za hrvatski jezik ako imaš engleski instaliraš za engleski , a imaš i jedan SP.1, koji je za više jezika ali taj ti je velik. Instalacijom ti se ne mjenja jezik. Ja imam Vistu na hrvatskom i morao sam čekati 9. mjeseci dok nisu izdali SP 1. za hrvatski jezik, a ovaj SP.iz BUG-a nisam mogao instalirati.

može li mi tko dati link od tog service packa 1 na hrvatskom ili ima neko drugo rješenje kako se može bilo koji service pack instalirati?
xfire: ravingrabbid MSN: fgrabant@hotmail.com
17 godina
neaktivan
Windows Vista 32bita

Znam da postoji stalna borba između pristaša XP i zagovornika Viste, u situaciji sam kupnje dolje navedene konfiguracije i pretpostavljam da na njoj Vista neće biti problem. Ono što me zanima je koju Vistu u tom kupiti? Komp je za kućnu upotrebu, razno razni software-i i igre.

CPU Core 2 Quad Q9400 BOX
Gigabyte EP35-DS3L, s775,4sata
2 x DDR2 2048Mb PC6400 Kingmax
Radeon HD 4870 512Mb DDR5 PCIX
WD 640Gb 32Mb SATA II black ed

Hvala unaprijedna odgovoru?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows Vista 32bita

vistu 64-bit, ultimate ili home premium

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jackass kaže...

Znam da postoji stalna borba između pristaša XP i zagovornika Viste, u situaciji sam kupnje dolje navedene konfiguracije i pretpostavljam da na njoj Vista neće biti problem. Ono što me zanima je koju Vistu u tom kupiti? Komp je za kućnu upotrebu, razno razni software-i i igre.

CPU Core 2 Quad Q9400 BOX
Gigabyte EP35-DS3L, s775,4sata
2 x DDR2 2048Mb PC6400 Kingmax
Radeon HD 4870 512Mb DDR5 PCIX
WD 640Gb 32Mb SATA II black ed

Hvala unaprijedna odgovoru?

Home premium 64-bit. Nema smisla kupovati ultimate, razlike su minimalne, i 99% šanse da ti ne trebaju, a razlike u cijeni postoji... Obavezno 64 bita zbog 4GB RAM-a...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
neaktivan
Windows Vista 32bita

Tu se drobi sve i svašta.

Ukratko, nemoj stavljati Vistu jer je 1.5 GB rama premalo za ugodan rad.Igranje, obradu videa, i bilo kakav ozbiljniji rad možeš zaboraviti.Procesor je dovoljno jak, ali memorija ti je definitivno usko grlo, i jedini razlog zašto ne staviti Vistu.

A ako staviš 2 GB onda stavi Vistu 32 bita, a ako imaš 4 GB ili više Vistu 64 bita.Windowse 7 zaboravi jer su u beti.

Eto toliko.

Odgovori na privatne poruke nisu privatni, upite šaljite na baotica@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Baotica kaže...

Tu se drobi sve i svašta.

Ukratko, nemoj stavljati Vistu jer je 1.5 GB rama premalo za ugodan rad.Igranje, obradu videa, i bilo kakav ozbiljniji rad možeš zaboraviti.Procesor je dovoljno jak, ali memorija ti je definitivno usko grlo, i jedini razlog zašto ne staviti Vistu.

A ako staviš 2 GB onda stavi Vistu 32 bita, a ako imaš 4 GB ili više Vistu 64 bita.Windowse 7 zaboravi jer su u beti.

Eto toliko.

Vistu koju sam stavio odlično radi na 1.5 GB RAM-a, čak me začudilo koliko brže pakira datoteku u .zip format (700 MB za 2 minute).
Igrice ne igram, video tu i tamo obrađujem, a ozbiljan rad, jedino što mi najviše treba je Dreamweaver, Photoshop i Flash. To mi odlično radi i to je najbitnije. Uskoro mislim kupovat novi komp pa kad izađe Windows 7 stavit ću njega, ali kupljen iz trgovine.
Ivan M. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Windows Vista 32bita

Pa kako sam ti i rekao.A web izrada nije zahtjevan posao, to je negdje u rangu korištenja officea, tak da nije ni čudno da ti to radi zadvoljavajuće.Kompresija pak ne koristi puno memorije već se oslanja na procesor, pa eto.

Ukratko, sa vistom od svog kompa sa 1.5 GB rama,napravio si uredski stroj.Pa ako si ti zadovoljan, odlično.

Odgovori na privatne poruke nisu privatni, upite šaljite na baotica@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2009 12:29 (Baotica).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows Vista 32bita

Riješio sam problem sa TV karticom, našao neki driver za vistu i sad radi, ali imam programa sa InterVideo Home Theater za xp s kojim sam gledao TV a ne može na vistu, pa privremeno koristim Chris TV koji mi traje još 20 dana.

Ako netko zna neki dobar program za gledanje televizije neka napiše, po mogućnosti da je besplatan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2009 13:40 (Ivan M.).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ninavandros kaže...

Tream product key za windowse vistu!Plz

Imam ako trebaš PM me .
16 godina
neaktivan
Windows Vista 32bita

winfastpvr - program za tv karticu

Phenom 9850, Gigabyte ma78g-ds3h, Gigabyte 4850 1GB ddr3, kingmax 2GB 800Mhz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Strašne stvari se dešavaju sa tim TV karticama.Inace tv karticu sam imao na socket a +winxp sp3 i vjecito mi je radila probleme prvo sa smrzavanjem a zatim sa pronalaženjem DVB-T programa.Prvo sam kupio Leadtekovu i toliko se nažicirao da sam ju zamjenio za Gigabyte-ovu GA PT TAF RH tako nekako ova je isto radila kao i Leadtekova ,no hajd nakon toga novo racunalo na AM2+ platformi sa windowsima XPsp3 i ista probleme radi ,prešao na Vista ultimate nema je uopce u Device Manegeru ?????

I googlaj i ovo i ono i joj jednostavno neam odgovora ni smisla .

16 godina
razorinc kaže...

winfastpvr - program za tv karticu

Može li taj program na vistu?
Ovdje piše da je samo za Windows XP 32-bit, Windows 9x, Windows 2000.
17 godina
neaktivan
Windows Vista 32bita

Pokušaj sa AVS TV Box. Imao sam nekada dok je bio u beti i radio je prilično dobro sa mojom hibridnom karticom

http://www.avs4you.com/AVS-TV-Box.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Riješio sam problem sa TV karticom, našao neki driver za vistu i sad radi, ali imam programa sa InterVideo Home Theater za xp s kojim sam gledao TV a ne može na vistu, pa privremeno koristim Chris TV koji mi traje još 20 dana.

Ako netko zna neki dobar program za gledanje televizije neka napiše, po mogućnosti da je besplatan.

A Windows Vista Home Premium i Ultimate ti imaju ugrađene Windows Media Centre sa kojim mi TV kartica radi odlično. A sa onim koji sam dobio uz nju na Visti ne radi... Jedino što mi u WMC-u ne radi daljinski, ali preživjeh... Imam tipkovnicu i miša... Al stvarno mi je odličan taj Media Center, lijepo sve radi...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
16 godina
Windows Vista 32bita

Evo opet ja imam problema sa Vistom Blac Edition 2009. Na stolnom računalu mi radi i kad sam instalirao ne piše da istiće za 30 dana, a danas kada sam je instalirao na laptop piše da vrijedi 30 dana??? Nije mi jasno. Kako to?Iznenađen

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows Vista 32bita

zato kaj je to "Black edition"

Nije legalna i M$ je sigurno našao nacina kak da to otkrije.

I onda kad nešto ne radi dolaze specijalci u forum i pitaju zašto.

Pa pošalji mail M$-u i pitaj ih zašto Izlanuo se

Pitaj onog koji je to ruglo od viste i složio.

U pravilima foruma jasno piše da nema tema o pirateriji i i dalje se nađe pokoji pametan i pita.

Kupite si svoje ultimate verzije pa ak ne radi žalite se proizvođacu.

Ovak se možete žalit samo upravi vodovoda Smijeh

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PM-ova NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LUXX kaže...

zato kaj je to "Black edition"

Nije legalna i M$ je sigurno našao nacina kak da to otkrije.

I onda kad nešto ne radi dolaze specijalci u forum i pitaju zašto.

Pa pošalji mail M$-u i pitaj ih zašto Izlanuo se

Pitaj onog koji je to ruglo od viste i složio.

U pravilima foruma jasno piše da nema tema o pirateriji i i dalje se nađe pokoji pametan i pita.

Kupite si svoje ultimate verzije pa ak ne radi žalite se proizvođacu.

Ovak se možete žalit samo upravi vodovoda Smijeh

Ok, daj broj od uprave vodovoda Belji se
17 godina
neaktivan
Windows Vista 32bita

googla: vista activator

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nadimak888 kaže...

googla: vista activator