Windows problem...

poruka: 3
|
čitano: 1.766
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows problem...

Skinuo sam sa interneta neki windows 7(RC build 7100)i usred instalacije reko neko eror te da će se restartati i vratiti posljednoj verziji windowsa.Ali on to nije napravio nego reko još jedan eror kao da je došlo do "neočekivanog"restarta i da stisnem ok pa će nastavit setup...ja stisnem ok a on opet taj isti eror i tako u nedogled...pa sam ja formatirao hard disk.Sad imam još uvijek na dvd-u windows 7(na drugom i xp)i koji kod da ubacim on kaže bootmgr is missing.(znam da je to bootmanager)I šta da sad ja radim?Jel bi bilo kakve razlike da uzmem neke "originalne"windowse ili bi bilo isto?

Djela govore.Milan Banditič.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows problem...
Hrvoje.com kaže...

Skinuo sam sa interneta neki windows 7(RC build 7100)i usred instalacije reko neko eror te da će se restartati i vratiti posljednoj verziji windowsa.Ali on to nije napravio nego reko još jedan eror kao da je došlo do "neočekivanog"restarta i da stisnem ok pa će nastavit setup...ja stisnem ok a on opet taj isti eror i tako u nedogled...pa sam ja formatirao hard disk.Sad imam još uvijek na dvd-u windows 7(na drugom i xp)i koji kod da ubacim on kaže bootmgr is missing.(znam da je to bootmanager)I šta da sad ja radim?Jel bi bilo kakve razlike da uzmem neke "originalne"windowse ili bi bilo isto?

to se i meni dogodilo pa sam s drugog downlodao i drugi je radio

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
16 godina
neaktivan
RE: Windows problem...

Ma znam skinuo sam ja i vistu novu i XP i sedmicu onu ali svejedno kad god to spržim na cd i ubacim on za svaki kaže da nema bootmgr-a...

Neznam uopće što da napravim...probo sam i ovo(nisam registriran ja na tom forumu)ni to nije upalilo...

Sad više ne govori to da nema bootmgr-a nego da insertam system disk.Šta je taj system disk,cd sa windowsima ili nešto drugo?

Djela govore.Milan Banditič.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 15:35 (Hrvoje.com).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice