evo počele spekulacije o izlasku novih windowsa- vijest možete pročitati ovdje LINK
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nekako mi to izgleda prerano da bi vec Win 9 bio najavljen.
Samo neka se oni vrate na pravi put, idu onako jedan dobar proizvod, pa jedan loš, Vista bila smeće, 7 pun pogodak, 8 smeće, 9 ja se nadam pogodak.
Samo neka se oni vrate na pravi put, idu onako jedan dobar proizvod, pa jedan loš, Vista bila smeće, 7 pun pogodak, 8 smeće, 9 ja se nadam pogodak.
Vista je smece(tako je kako je ) 
Win 7 Super.
Win 8 eh tu da je smece nije,cak bi se usudio reci da je bolji od Win 7.
Win 9 to cemo vidjet.
Win 7 Super.
Win 8 eh tu da je smece nije,cak bi se usudio reci da je bolji od Win 7.
Win 9 to cemo vidjet.
To je tvoje mišljenje, većina misli drugačije.
E pa ja nisam u toj vecini koja misli da je Win 8 smece.Jesi li uopce probao Win 8 ?
Kužitelji sve znaju.
E pa ja nisam u toj vecini koja misli da je Win 8 smece.Jesi li uopce probao Win 8 ?
Jesi ti kad probao vistu?
Jesi ti kad probao vistu?
Da,dobra je za word i takve stvari.
http://www.pcbeta.com/viewnews-48147-1.html
Kinezi su konačno pretekli Amerikance!!! Kopirali su Windows koji oni još nisu izbacili!!! 
A da ti koji put napišeš nešto suvislo? Samo pratim tvoja preseravanja bez argumenata na ovom Forumu...
win 8 če sigurno peglat i dalje po svom, više orijentirano za touchscreenove, a devetka če vratit sjaj desktopu, kladim se u šta god.
A da ti koji put napišeš nešto suvislo? Samo pratim tvoja preseravanja bez argumenata na ovom Forumu...
Ne znam da li si čitao temu u detalje ili ti i ovo treba nacrtati, ja sam svoj navod potkrijepio linkom (pogledaj moj post prije).
Ja sam samo izrazio mišljenje o trenutnom OSu i mišljenje o onom u dolasku.
Moje mišljenje o trenutnom OSu dijeli većina korisnika u svijetu.
Da li sam isprobao novi OS, jesam, radio je bez greške, tu nemam primjedbi, ali sučelje je već druga priča.
Bio je snimljen na laptop (slika u prilogu), na glavno računalo ga ne bi snimio na slučajno, za laptop me i tako boli k...