Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.520.081
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
17 godina
Windows 8

U jednu ruku je i fora ovaj metro, imaš sve nadohvat ruke, ne moraš čačkat po starinski, pod all programs, i listat kaj ti treba...

Kakav je shutdown winsa odnosno boot winsa? Brže/sporije spram win 7?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 8

Ako nekog zanima kako aktivirati win 8 nek se javi na PP

dalibor.kum.markovic namjesti da ti forumasi mogu slati private poruke.. pa da ti mogu pomoc oko aktivacije :)

Prodajem League of Legends account, za sve informacije PP
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 12:12 (Encyanix).
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
Windows 8

Zanima ma kakav je ova sad win8 rtm verzija, prvenstveno jel sve radi kao i na 7ici i da li radi origin i bf3 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Windows 8
bik kaže...

Zanima ma kakav je ova sad win8 rtm verzija, prvenstveno jel sve radi kao i na 7ici i da li radi origin i bf3 ?

Radi bolje. :D Konkretno meni, alati za razvoj puno manje zauzimaju memorije nego na Windows-u 7. Za to drugo ti ne mogu reći, jer ne igram.

16 godina
neaktivan
Windows 8
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Napomenite DreamSpark PREMIUM.

Tada dolazi i Visual Studio 2012 Professional 2012 RTM na obični DreamSpark.

16 godina
neaktivan
Windows 8

A gle, zna se da samo Premiumaši dobivaju Windowse ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dedaa kaže...

A gle, zna se da samo Premiumaši dobivaju Windowse ;)

A dobro, nada zadnja umire... {#}

17 godina
Windows 8

Zanima me na koju foru se dobiva račun za taj dreamspark. Jel' to dobivaju samo studenti ili i znanstveni i/ili obrazovni radnici? Vrijedi li to za cijeli svijet ili kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BMT kaže...

Zanima me na koju foru se dobiva račun za taj dreamspark. Jel' to dobivaju samo studenti ili i znanstveni i/ili obrazovni radnici? Vrijedi li to za cijeli svijet ili kako?

My ass cijeli svijet. Dream Spark Premium dobivaš ako si na fakultetu koji ima "ugovor" sa Microsoftom. Obični možeš ako si srednjoškolac ili student čiji fakultet nema "ugovor".

16 godina
odjavljen
Windows 8

Sve srednje škole u Hrvatskoj (koliko ja znam) imaju pristup DreamSparku (ne premium!).

Premium (a.k.a MSDNAA) imaju studenti/znanstvenici/zaposlenici čiji fakultet ima ugovor sa MSom. Sveučilište u Rijeci ima.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I jel' ima negdje popis institucija koje imaju taj "ugovor"?

15 godina
Windows 8

zna li se mozda cijena i kad bi trebala izac finalna verzija 8ice

lnova65

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
BMT kaže...

Pročitaj Getting Verified FAQ

http://nighthawk-software.blogspot.com/
14 godina
neaktivan

Moze li malo vise informacija (utisaka) o samom radu Win8 sa antivirusnim prograamima, konkretno Kaspersky? :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 17:31 (dalibor.kum.markovic).
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...
BMT kaže...

Pročitaj Getting Verified FAQ

nemogu se snac jer moze netko odg na pitanja plz

lnova65
13 godina
neaktivan

Vidiš da piše FAQ!!! Tamo su pitanja i odgovori. Ne želiš, a ne ne možeš. U toku verifikacije možeš provjeriti da li je tvoj fakultet na listi.

13 godina
neaktivan
Windows 8

royalhero kako ti ne dosadi odgovarati na sva glupa pitanja, ja sam odavno odustao.

Dafuq I just read?
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 8

Kako da metro appove poruke, skydrive, pošta etc postavim na engleski?

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 21:29 (paradajz).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
paradajz kaže...

Kako da metro appove poruke, skydrive, pošta etc postavim na engleski?

Postavi Location u United States i restartuj kompjuter.

Dafuq I just read?
16 godina
neaktivan
Windows 8

Uspio sam natjerat gadgete da prorade na osmici. Nije da su mi bili od krucijalnog značaja ali lakše mi je pristupat diskovima preko Q drive info gadgeta.

Ako nekog zanima uploadat ću fajlove potrebne da proradi na ovoj RTM verziji.

Testirao sam na 32 bitnoj verziji na laptopu pa neka netko proba na 64 bitnoj i javi dal sve radi.

Link ću dodati čim mi upload završi.

Eto link:

http://www.datafilehost.com/download-6e8b00df.html

World Championships: 7, GP started: 299, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 14:52 (F1-IVO).

0 0 hvala 5
16 godina
Windows 8

Samo da potvrdim da radi na x86 8 Pro, nego btw da li netko zna zašto je na ovom Weather gadgetu a nisam od Windowsa dugo koristio a vidim da je ista stvar na osmici kao i na sedmici kada je dan prikazuje noć, a kada je noć prikazuje dan, wtf?

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Samo da potvrdim da radi na x86 8 Pro, nego btw da li netko zna zašto je na ovom Weather gadgetu a nisam od Windowsa dugo koristio a vidim da je ista stvar na osmici kao i na sedmici kada je dan prikazuje noć, a kada je noć prikazuje dan, wtf?

Meni je normalno.

World Championships: 7, GP started: 299, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546
16 godina
Windows 8

Mislio sam da je nešto u instalaciji sedmice a evo ga i na osmici ista stvar, internet time ne mogu updateati javlja grešku ali sat ide normalno ne kužim uglavnom. :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...

Mislio sam da je nešto u instalaciji sedmice a evo ga i na osmici ista stvar, internet time ne mogu updateati javlja grešku ali sat ide normalno ne kužim uglavnom. :(

Da ti nije nešto za vremenskom zonom u postavkama ili tako nešto? Stvarno mi nije jasno kako to.

16 godina
F1-IVO kaže...

Testirao sam na 32 bitnoj verziji na laptopu pa neka netko proba na 64 bitnoj i javi dal sve radi.

Evo ,radi na x64 Pro RP-u.

Vidjet ćemo poslije hoće li na radit na x64 Enterprise RTM-u. (Kad dođem doma probam) Daj stavi gadgete na share ,da sad ne tražim.

Oldy kaže...

Meni weather radi normanlo.

Promjeni server u Internet Time-u i napravi update i restart. Imal sam sličan problem na Sedmici prije godinu dana.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 15:31 (kizo2703).
16 godina
Windows 8

Čudno stvarno sat ide normalno iako je -8 sati pacific time kada stavim + sat gdje i jesmo umjesto 15:35 dvadesetog prikazuje 0:35 dvadeset i prvog.... znači ne ide dobro...

Riješenje je prbaciti na +1 sat ali i ručno promjeniti sat i datum na onaj koji je..... i sada prikazuje dan svašta.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Hvala Ivo, radi super. To mi je jedino što mi je falilo na osmici, dobro Zorane, i Aero. {#}

I da, 64 bit je i radi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 15:43 (royalhero).
17 godina
neaktivan
Windows 8

Ako je netko voljan mi odgovoriti na par pitanja:

1. Kakvo je prepoznavanje hardvera i instalacija drivera? Win7 bolji/gori/isti kao win7?
  2. da li touchpad na laptopima u metro modu i aplikacijama se ponaša kao multitouch ekran na tablet verziji tj. da li radi scroll, geste i slično (znam da ovisi o drverima i touchpadu)
  3. je li obavezno registriranje s emailom i koje su ograničenja ako se ne registriraš s njim?
  4. Mogućnost pin-anja više programa/datoteka na jednu kraticu u metro modu?
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 15:52 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
16 godina
royalhero kaže...

Hvala Ivo, radi super. To mi je jedino što mi je falilo na osmici, dobro Zorane, i Aero. {#}

I da, 64 bit je i radi.

Danas dođem ,upalim Osmicu i ne radi Weather live tile ,neće se uopće pokrenut! {#} Nek se gone .... u petak je sve radilo normalno.

Radi na RTM-u?

Evo ,sad možete skinut sidebar i odavde.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice