U jednu ruku je i fora ovaj metro, imaš sve nadohvat ruke, ne moraš čačkat po starinski, pod all programs, i listat kaj ti treba...
Kakav je shutdown winsa odnosno boot winsa? Brže/sporije spram win 7?
U jednu ruku je i fora ovaj metro, imaš sve nadohvat ruke, ne moraš čačkat po starinski, pod all programs, i listat kaj ti treba...
Kakav je shutdown winsa odnosno boot winsa? Brže/sporije spram win 7?
Ako nekog zanima kako aktivirati win 8 nek se javi na PP
dalibor.kum.markovic namjesti da ti forumasi mogu slati private poruke.. pa da ti mogu pomoc oko aktivacije :)
Zanima ma kakav je ova sad win8 rtm verzija, prvenstveno jel sve radi kao i na 7ici i da li radi origin i bf3 ?
Zanima ma kakav je ova sad win8 rtm verzija, prvenstveno jel sve radi kao i na 7ici i da li radi origin i bf3 ?
Radi bolje. :D Konkretno meni, alati za razvoj puno manje zauzimaju memorije nego na Windows-u 7. Za to drugo ti ne mogu reći, jer ne igram.
Windows 8 stiže 25-og na Dreamspark, a Enterprise izdanje do 31-og.
Napomenite DreamSpark PREMIUM.
Tada dolazi i Visual Studio 2012 Professional 2012 RTM na obični DreamSpark.
A gle, zna se da samo Premiumaši dobivaju Windowse ;)
A gle, zna se da samo Premiumaši dobivaju Windowse ;)
A dobro, nada zadnja umire...
Zanima me na koju foru se dobiva račun za taj dreamspark. Jel' to dobivaju samo studenti ili i znanstveni i/ili obrazovni radnici? Vrijedi li to za cijeli svijet ili kako?
Zanima me na koju foru se dobiva račun za taj dreamspark. Jel' to dobivaju samo studenti ili i znanstveni i/ili obrazovni radnici? Vrijedi li to za cijeli svijet ili kako?
My ass cijeli svijet. Dream Spark Premium dobivaš ako si na fakultetu koji ima "ugovor" sa Microsoftom. Obični možeš ako si srednjoškolac ili student čiji fakultet nema "ugovor".
Sve srednje škole u Hrvatskoj (koliko ja znam) imaju pristup DreamSparku (ne premium!).
Premium (a.k.a MSDNAA) imaju studenti/znanstvenici/zaposlenici čiji fakultet ima ugovor sa MSom. Sveučilište u Rijeci ima.
I jel' ima negdje popis institucija koje imaju taj "ugovor"?
zna li se mozda cijena i kad bi trebala izac finalna verzija 8ice
Pročitaj Getting Verified FAQ
Moze li malo vise informacija (utisaka) o samom radu Win8 sa antivirusnim prograamima, konkretno Kaspersky? :)
Pročitaj Getting Verified FAQ
nemogu se snac jer moze netko odg na pitanja plz
Vidiš da piše FAQ!!! Tamo su pitanja i odgovori. Ne želiš, a ne ne možeš. U toku verifikacije možeš provjeriti da li je tvoj fakultet na listi.
royalhero kako ti ne dosadi odgovarati na sva glupa pitanja, ja sam odavno odustao.
Kako da metro appove poruke, skydrive, pošta etc postavim na engleski?
Kako da metro appove poruke, skydrive, pošta etc postavim na engleski?
Postavi Location u United States i restartuj kompjuter.
Uspio sam natjerat gadgete da prorade na osmici. Nije da su mi bili od krucijalnog značaja ali lakše mi je pristupat diskovima preko Q drive info gadgeta.
Ako nekog zanima uploadat ću fajlove potrebne da proradi na ovoj RTM verziji.
Testirao sam na 32 bitnoj verziji na laptopu pa neka netko proba na 64 bitnoj i javi dal sve radi.
Link ću dodati čim mi upload završi.
Eto link:Samo da potvrdim da radi na x86 8 Pro, nego btw da li netko zna zašto je na ovom Weather gadgetu a nisam od Windowsa dugo koristio a vidim da je ista stvar na osmici kao i na sedmici kada je dan prikazuje noć, a kada je noć prikazuje dan, wtf?
Meni je normalno.
Mislio sam da je nešto u instalaciji sedmice a evo ga i na osmici ista stvar, internet time ne mogu updateati javlja grešku ali sat ide normalno ne kužim uglavnom. :(
Mislio sam da je nešto u instalaciji sedmice a evo ga i na osmici ista stvar, internet time ne mogu updateati javlja grešku ali sat ide normalno ne kužim uglavnom. :(
Da ti nije nešto za vremenskom zonom u postavkama ili tako nešto? Stvarno mi nije jasno kako to.
Testirao sam na 32 bitnoj verziji na laptopu pa neka netko proba na 64 bitnoj i javi dal sve radi.
Evo ,radi na x64 Pro RP-u.
Vidjet ćemo poslije hoće li na radit na x64 Enterprise RTM-u. (Kad dođem doma probam) Daj stavi gadgete na share ,da sad ne tražim.Samo da potvrdim da radi na x86 8 Pro, nego btw da li netko zna zašto je na ovom Weather gadgetu a nisam od Windowsa dugo koristio a vidim da je ista stvar na osmici kao i na sedmici kada je dan prikazuje noć, a kada je noć prikazuje dan, wtf?
Meni weather radi normanlo.
Promjeni server u Internet Time-u i napravi update i restart. Imal sam sličan problem na Sedmici prije godinu dana.Čudno stvarno sat ide normalno iako je -8 sati pacific time kada stavim + sat gdje i jesmo umjesto 15:35 dvadesetog prikazuje 0:35 dvadeset i prvog.... znači ne ide dobro...
Riješenje je prbaciti na +1 sat ali i ručno promjeniti sat i datum na onaj koji je..... i sada prikazuje dan svašta.
Hvala Ivo, radi super. To mi je jedino što mi je falilo na osmici, dobro Zorane, i Aero.
I da, 64 bit je i radi.
Ako je netko voljan mi odgovoriti na par pitanja:
Hvala Ivo, radi super. To mi je jedino što mi je falilo na osmici, dobro Zorane, i Aero.
I da, 64 bit je i radi.
Danas dođem ,upalim Osmicu i ne radi Weather live tile ,neće se uopće pokrenut! Nek se gone .... u petak je sve radilo normalno.
Radi na RTM-u?
Evo ,sad možete skinut sidebar i odavde.