Windows 7 ne pronalazi treci RAM

poruka: 15
|
čitano: 2.506
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima!                (koristo sam trazilicu, ali nema nista slicno sto odgovara mojoj temi)

Imam 1GB RAM-a Kingmax i jos jedan takav isti RAM (DDR2) u svom komp-u. Neki dan sm kupio jos jedan GB RAM-a, isto Kingmax, ali malo slabiji od moja 2 koja vec imam. Stavio sam i taj RAM u comp, no kada upalim windows i kliknem da ga windows refresh-uje, tj. ocijeni, pise da ima 3GB RAM-a i to je uredu. No u igrama kada izvrsim benchmark i poslije zavrsenog benchmarka pise da imam 2GB RAM-a, i jos izgubim nekih 3-4 fps-a u tim igrama????????????

Hvala !Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Windows 7 ne pronalazi treci RAM
MowERn kaže...

Pozdrav svima!                (koristo sam trazilicu, ali nema nista slicno sto odgovara mojoj temi)

Imam 1GB RAM-a Kingmax i jos jedan takav isti RAM (DDR2) u svom komp-u. Neki dan sm kupio jos jedan GB RAM-a, isto Kingmax, ali malo slabiji od moja 2 koja vec imam. Stavio sam i taj RAM u comp, no kada upalim windows i kliknem da ga windows refresh-uje, tj. ocijeni, pise da ima 3GB RAM-a i to je uredu. No u igrama kada izvrsim benchmark i poslije zavrsenog benchmarka pise da imam 2GB RAM-a, i jos izgubim nekih 3-4 fps-a u tim igrama????????????

Hvala !Mršti se

cuj neznam al tih 3-4 fps-a ne gotovo nista :)

16 godina
neaktivan

ja sam mislio da imas 1000fps-a u cod2...hahahahaaha n44b

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Luka ovim odgovorom čovjeku nisi baš pomogao.kako znaš da gubiš fps u igrama ako ti čita isto rama ko prije?
16 godina
neaktivan
crowap kaže...
Luka ovim odgovorom čovjeku nisi baš pomogao.kako znaš da gubiš fps u igrama ako ti čita isto rama ko prije?

ma ne to...nego mi je na PP prije pola sata spustao kak nist neznam i kak on ima 1000fps na sve max na cod2.

Model fashion guru.
17 godina
neaktivan
MowERn kaže...

Hvala !Mršti se

Kazes da ti je ova RAM od 1GB sto si uzeo slabiji, pa pretpostavljam da mislis na frekvenciju. Ako je to u pitanju onda ti je najvjerovatnije u tome problem.

14 godina
neaktivan
Iron Man kaže...
MowERn kaže...

Hvala !Mršti se

Kazes da ti je ova RAM od 1GB sto si uzeo slabiji, pa pretpostavljam da mislis na frekvenciju. Ako je to u pitanju onda ti je najvjerovatnije u tome problem.

ma usti covjeka sta mu znaci 4 fps-a manje uuuuuuuuuuuuuuu nece moc skocit big deal

14 godina
neaktivan

Ma ne znaci meni  nista ta 3 fpsa, ali onda sam samo bezveze kupio treci gb rama, a komp ga u igrama ne pronalazi, razumijete? sznaci samo sam ga bezveze kupio...

@Iron Man - da, slabija mu je frekvencija od ova dva prva, zar ima to veze???Iznenađen

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MowERn kaže...

Ma ne znaci meni  nista ta 3 fpsa, ali onda sam samo bezveze kupio treci gb rama, a komp ga u igrama ne pronalazi, razumijete? sznaci samo sam ga bezveze kupio...

@Iron Man - da, slabija mu je frekvencija od ova dva prva, zar ima to veze???Iznenađen

Naravno da ima veze. Frekvencije obično moraju biti usklađene pa u tvom slučaju sva memorija radi na onoj najnižoj frekvenciji. Miješanje različitih memorija nije preporučljivo, a pogotovo ako su različitih frekvencija.

14 godina
neaktivan
Tracer kaže...
MowERn kaže...

Naravno da ima veze. Frekvencije obično moraju biti usklađene pa u tvom slučaju sva memorija radi na onoj najnižoj frekvenciji. Miješanje različitih memorija nije preporučljivo, a pogotovo ako su različitih frekvencija.

tocno tako ako imas jos racun probaj zamjenit za istu ili ako nema iste slicnu

14 godina
neaktivan

pa da li bi moglo ikako da proradi ovaj treci ram, da ga ocita, ili ne???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

On ga vjerojatno "čita" ali zbog dvokanalnog načina rada, ostaje, ajmo reći, "skriven" unutar nekih programa.

Every hole is a goal!
14 godina
neaktivan

postoji li onda ikakva solucija da se to napravi,da ga pronadje windows

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bukva kaže...

On ga vjerojatno "čita" ali zbog dvokanalnog načina rada, ostaje, ajmo reći, "skriven" unutar nekih programa.

da to vjerovatno ovi vece frekvencije  al sumnjivo mi je da vani cita unutar igre nece koji os imas(32 ili 64 bitni)

14 godina
neaktivan

Windows 7 32bit RTM

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice