100% ti je do drivera problema.. jer IRQ error osim ako nije memorija, nije hardverska...
ma jesam ali opet ista stvar ... ne znam kaj da više radim ...
ma jesam ali opet ista stvar ... ne znam kaj da više radim ...
Jako zanimljivo čitati vaše postove i gledati tu bitku , Blue screen nekada ga zvali plavi ekran smrti ono što sam ranije čitao bilo je nešto najgore što se može
zadessiti na računaru (prije nekih pet godina ) iskren da budem djelimično sam shvatio o čemu je rječ kada ste skidali drajvere i testirali komponente sve u svemu impresivno,
da ne duljim da pređemo na stvar ovako imao sam na dva računara isti problem ali samo sa sedmicom na xp ( što možeš memphis da odmah provjeriš ako te ne mrzi raditi instalaciju ) nije bilo problema uglavnom ,šta sam ja uradio nakon nekih desetak dana
kopanja po komponentama jer mi je plavi ekran bio hardware not corect tako nešto neispravan hardver uradio sam tako što sam vadio ram pločice imao sam 2 GB. 2x 512mb i 1 gb
radio sam razne kombinacije sa slotovima uparim dvije pločice ( 1gb sa 512 mb onda druga 512 sa 1 gb kasnije dvije 512 mb i na kraju ostavim samo od 1gb i nema plavog ekrana.
Jako bizarno plavi ekran mi je signalizirao da je neispravan hardver ustvari ni sada mi nisu jasne neke stvari jer sam sve moguće kombinacije uradio (mjenjao banke ) i na kraju ispalo da
komp radi samo sa jednom gigom rama a da ostale dvije su neispravne. Test sam uradio Memtest86+ sve je ok siguran sam da mi moduli 512 mb su ispravni i čak sada rade na drugom kompu.
I ja imam sličan problem, naime, kada se odspajam od VPN konekcije, dobivam Plavi ekran smrti :) i IRQ poruku. Kada ponovo uđem u windowse, pošaljem error report, ali od toga ništa. Dump je ovdje pa ako netko to može pogledati, bio bi zahvalan.
I ja imam sličan problem, naime, kada se odspajam od VPN konekcije, dobivam Plavi ekran smrti :) i IRQ poruku. Kada ponovo uđem u windowse, pošaljem error report, ali od toga ništa. Dump je ovdje pa ako netko to može pogledati, bio bi zahvalan.
Ti koristiš Windows 7, a program nije kompatibilan sa Sedmicom.
Ti koristiš Windows 7, a program nije kompatibilan sa Sedmicom.
Eh? Koji program?
Eh? Koji program?
Eh? Koji program?
/facepalm
Ali mi nije jasno zašto ovo puca kada se na te VPNove ne spajam preko njega :D nego kroz network. Nebitno zašto, puno hvala.
/facepalm
Ali mi nije jasno zašto ovo puca kada se na te VPNove ne spajam preko njega :D nego kroz network. Nebitno zašto, puno hvala.
Deinstaliraj ga pa javi da li se BSOD prestao javljati.
Ja sam imao takav slićan problem, ali meni se nije kompjuter resetirao nego sam dobio BSOD pri system boot-up-u, isto se događalo i u safe modu. To bi ti se trebalo samo od sebe riješiti reformatiranjem diska =/
Ja sam imao takav slićan problem, ali meni se nije kompjuter resetirao nego sam dobio BSOD pri system boot-up-u, isto se događalo i u safe modu. To bi ti se trebalo samo od sebe riješiti reformatiranjem diska =/
Nije to isto. :)
Vjerujem da će deinstalacija tog nesretnog VPN klijenta riješiti problem.
/facepalm
Pošto mi treba, instalirao sam novu verziju :) I za sad se čini ok :) Ako ne bude, znam tko je krivac, tako da puno hvala :)
/facepalm
Pošto mi treba, instalirao sam novu verziju :) I za sad se čini ok :) Ako ne bude, znam tko je krivac, tako da puno hvala :)
Instalirao sam zadnju verziju i sad je sve u redu (aktivno koristim zadnjih par dana, ako do sad nije, onda ni neće :) ). Puno hvala
update;
evo izvadio sam wireless kartici i uninstalirao njezin driver kako bih je u potpunosti eliminirao,i ispostavilo se da nije do nje, jer se nakon toga opet pojavio plavi ekran! Očito je problem u lanu tj driveru, uninstalirao sam ga i instalirao najnoviji relatekov driver (20.09.2010) i sad sam stavio da se skida film, došao je do 50% i zasada se još ne ruši vidjet ćemo da li će tako biti do kraja!