Zadnji update
- winrar stane otpakiravat na 2%, pa jednom jedan fajl na 54%, obicno kopiranje rar datoteke na drugi ssd je islo ultra sporo, nakon restarta i otpakira i iskopira normalno.
-msi afterburner osd prestao radit, uninstall drivera/nvidia app i msi afterburnera jedno 2x/3x i proradilo ali samo na pojedinim igrama. Edit - zadnji update nvidia app zeza, rješenje, run as admin afterburner/rivat tuner.
Ajd probaj umjesto WinRARa koristiti nešto drugo... recimo 7Zip...
A kad proizvođači hardvera zeznu driver, kako je tu Microsoft i Windows kriv? Jbg, dodaju se nove sigurnosne mjere a neki softveri su "prljavo pisani" i onda to prestane raditi.
Pa najbolje da ja mjenjam svoje navike... Vratio sam nazad win 10 i sve radi kako treba, brže i fluidnije. Najbolje da sad ostanem na Win 11 i unistaliram problematične updejtove i gubim vrijeme na te gluposti, a fala bogu bilo ih je. Nemam pametnijeg posla nego biti bug tester Microsoftu. Kad sve ispeglaju tamo 2027, početak 2028, možda se vratim. 
A vidiš, WinRAR mi se nikad nije sviđao zbog tih nekih shareware gluposti... a ima i sa njime nekih problema koje su možda a možda i nisu ispravili. Al glavno da je to bug u microsoftu ko i onaj tvoj driver koji stvara probleme jer je eto program pisan za propli milenij i takva prava pristupa. Eto kod mene sve što trebam radi i na Win11 bez ikakvih problema :)

ajd bar nije linux.