Windows 11 - općenito izdvojena tema

poruka: 996
|
čitano: 453.231
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 11 Insider preview, beta, developer, Windows 11 - problemi
16 godina
Windows 11 - općenito

Evo još jedan egzotični problem sa windowsima 11 odprije nekoliko dana; poslovni lapotop Win11 Pro, radi zadnje 2 godine bez problema, uglavnom je na ethernet kabelu, povremeno kad su sastanci koristim wifi, dosad je sve radilo kako treba. Zadnjih 10-ak dana kada ga skinem sa žice i spojim na wifi od firme: Connected, no internet. Na druge wifi mreže radi kako treba i što je najluđe, kad se spojim na neki drugi wifi pa natrag na glavni wifi od firme onda sve radi kako treba. Ako idem sa žice na wifi od firme nema šanse da proradi. Radio dijagnostiku, troubleshoot, restart wireless adaptera, ažuriranje drivera ...ništa ne pomaže. Sad napravim hotspot na mobitelu, spojim ga par sekundi na taj wifi i onda nazad na ovaj glavni al me nervira za pop.... Ima netko ideju u čemu je kvaka? 

Starlink is Skynet!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Windows 11 - općenito

resetiraj sve postavke redom od TCP stacka, netsh...

googlaj komande za prompt

Ju je je? Je ju je!
15 godina
Windows 11 - općenito

Nema kod windowsa logike za probleme s mrežom, to sam se više puta uvjerio, tako da ti se nema što savjetovati. Kod mene je problem što u windows exploreru vidim sva računala n u lokalnoj mreži, osim svoga. Povremeno se zna pojaviti, pa opet nestane i tako više ga nema nego ima. Probao sam SVE!!! Rješenja nema, osim eventualno Format C, a to mi se ne radi zbog te 3.14zdarije!

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 11 - općenito

jel se još kome na 24H2 stalno vrti zadnja kumulativna nadogradnja KB5046617 ?

Znači, instalira se OK, nakon restarta, Windows Update ju opet nudi ?

stalno se pokazuje nakon restarta, s time da se i kumulativna za .NET (zaboravio KB) "uskrsavala" nakon svake uspješne instalacije, ali je jučer nestala ?!?

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Stric_Jura kaže...

stalno vrti zadnja

Bitno da se nešto okreće. Osobno update imam ugašen jer badave mi sigurno računalo koje ne radi.

4 godine
Stric_Jura kaže...

jel se još kome na 24H2 stalno vrti zadnja kumulativna nadogradnja KB5046617 ?

Znači, instalira se OK, nakon restarta, Windows Update ju opet nudi ?

stalno se pokazuje nakon restarta, s time da se i kumulativna za .NET (zaboravio KB) "uskrsavala" nakon svake uspješne instalacije, ali je jučer nestala ?!?

Prošli tjedan kada je bio Patch Tuesday cijeli Windows update na 24H2 mi je podivljao. Triput sam restartao laptop, pokušao zaustaviti neke od tih zakrpi koje se nisu micale s mjesta. Na kraju sam (nakon tri restarta) pustio sve na miru i trajalo je peterostruko duže da sve sve završi. Ta verzija 24H2 je malo veće smeće.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 11 Insider preview, beta, developer, Windows 11 - problemi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice