Stigao mi Anniversary update preko Windows Update, downloada se!
Sada samo preostaje vidjeti hoće li biti kakvih problema.
Sada samo preostaje vidjeti hoće li biti kakvih problema.
Ver. 1607 RTM build 14393
link za direktni ISO download vise ne radi...
https://www.microsoft.com/library/errorpages/smarterror.aspx
Lijep pozdrav svima, cijelo vrijeme sam bio skeptičan glede Win10 i evo u subotu rano ujutro sam ga instalirao i mogu reći da me oduševio, malo pomalo otkrivam neke stvari i ugodno sam iznenađen!
Kod mene ista priča. U subotu rano jutro instalira i za sada sve . Nadam se da će tako i ostati.
link za direktni ISO download vise ne radi...
https://www.microsoft.com/library/errorpages/smarterror.aspx
Vjerovatno uploadaju novi Anniversary build. :-P
Jel uspio netko upgrade napraviti? Meni nisu jos ponudili
Jel uspio netko upgrade napraviti? Meni nisu jos ponudili
nista jos preko win updatea...
Jucer sam skinuo win.10 kroz onaj win.usb/dvd tool i napravio mi je bootabilni USB.
Momentalno sam na sedmici ali bio sam svojevremeno instalirao 10-tku samo da se aktivira i da zapamti moju kantu pa sam se ponovo vratio na 7-micu do sada.
E sad, ima li načina da ja vidim u tim fajlovima od W.10 koje sam jucer skinuo da li je to Anniversary build verzija ili nije jer bih želio uraditi fresh reinstall winsa sa tom Anniversary verzijom a ne da mi to dođe kroz update?
Da, ali na Insider buildu? Pošto se na "redovnom" neće ništa dogoditi prije 18.00 (iliti 9.00 AM Pacific time) kad se pusti update "u promet".
E sad, ima li načina da ja vidim u tim fajlovima od W.10 koje sam jucer skinuo da li je to Anniversary build verzija ili nije jer bih želio uraditi fresh reinstall winsa sa tom Anniversary verzijom a ne da mi to dođe kroz update?
Ne, to nije Anniversary, sigurno. Ali, možeš mountati .iso i provjeriti verziju, recimo, na fileu gatherosstate.exe u Sources folderu. Ako je verzija 10.0.14393.0, onda jeste Anniversary.
Da, ali na Insider buildu? Pošto se na "redovnom" neće ništa dogoditi prije 18.00 (iliti 9.00 AM Pacific time) kad se pusti update "u promet".
Ne, to nije Anniversary, sigurno. Ali, možeš mountati .iso i provjeriti verziju, recimo, na fileu gatherosstate.exe u Sources folderu. Ako je verzija 10.0.14393.0, onda jeste Anniversary.
Da li znas kada bi ISO trebao biti dostupan?
Da li znas kada bi ISO trebao biti dostupan?
Već sam napisal u prethodnom postu - download će biti pušten u promet nakon 18.00.
Neslužbeno, već ima RTM ESD-ova za skidanje.
Na Twitteru potražite WZor-a.
Edit: službeno, na Windows Update dl počinje od 19.00, barem tako kaže Tom Warren.
Ima i .iso!
Onaj moment kad odlučiš iskoristiti Windows 10 Education key, pa si skineš ESD od RS1 (aka Aniversary Update) i složiš bootabilni USB (u tijeku, moram naći gdje sam zagubio dobar stari 1.0 8GB stick na kojem je još Win 10 Pro installer od prije 3 mjeseca :P )
Ne, to nije Anniversary, sigurno. Ali, možeš mountati .iso i provjeriti verziju, recimo, na fileu gatherosstate.exe u Sources foAko je verzija 10.0.14393.0, onda jeste Anniversary.
Nije
Da li će se na ovaj način kao što sam uradio uopče moći dobiti Anniversary???
Bog,
može li mi tko objasniti pojam "yogurt" windowsi?
Hvala
Bog,
može li mi tko objasniti pojam "yogurt" windowsi?
Hvala
Piratizirani windowsi...
I meni krenulo. Koliko to čudo ima GB, oko 3?
Skida, ne bas prebrzo...zaguseni su
Da li će se na ovaj način kao što sam uradio uopče moći dobiti Anniversary???
Dobit ćeš ga - ili preko WU, ili ćeš skinut esd ili iso. Pomalo.
Evo stigao mi update.. instalirao ga taman
Edit : Meni se jako brzo skinulo
I meni krenulo. Koliko to čudo ima GB, oko 3?
Kakva 3 GB? Na kompu mi se skinulo za 2 sekunde, evo sad se instalira.