Sa Win7 Ultimate natrag na Home Premium

poruka: 9
|
čitano: 3.054
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Eto pokušavajući upgrade-ati Win7 napravio sam glupost. Naime, od kupnje računala imam predinstalirati Win7 Home Premium x64. Nedavno sam ga upgradeo na Ultimate i sada mi se stalno javlja Microsoft Genuine Advantage notifikacija upozoravajući me da imam krivotvoreni softver.

Zanima me da li postoji kakva mogućnost da sustav povratim na Home Premium koji je bio sa ispravnim product key-om a da pritom ne moram ponovno instalirati operativni sustav Windows 7?

RW
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 22:30 (Robert Whaterby).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

vrati ga u nazat preko backupa
Npr na jucerasnji datum

http://www.soundstream.com/

0 0 hvala 0
14 godina

Ako nakon System Restore operacija je neuspjesna NEpostoi apsolutno nikakav nacin da uradis downgrade na verzija na Windows 7 ako imas instaliran Service Pack 1.

Siguran sam jer posle sve sto sam procitao na internetu, negativan odgovor sam dobio i od Microsoft.

Postoje neki alatki na netu da laziras verzija windowsa ali to sto trazis 100% se rjesava samo sa preinstaliranjem OSa.

Ako neko me uvjeri u suprotno dobrovoljno se prijavljujem da budem protjeran sa foruma!

Win7 x86 | Online Armor ++ | Hitman Pro | Ad Muncher | WOT
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sa Win7 Ultimate natrag na Home Premium

Za rješavanje Genuine problema - Probaj instalirati RemoveWAT.2.2.5. i možda to pomogne. Meni je pomoglo u više nevrata, pa se nadam da će i tebi ako se radi o istom problemu.

A povratak na prijašnju verziju Win. mislim da je najbolje riješiti ponovnom instalacijom.. I to ti preporučam da staviš Profesional umjesto Ultimate.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 9:18 (Marko3Dsign).
17 godina
neaktivan
zar nije slucaj ,ako imas na lapu preinstaliran win, imas oem verziju, tj onaj serijski kljuc na lapu naljepljen. skines trial verziju i upises kljuc i to je to. tako je kod mene bilo
ćufta
17 godina
Pa ponovo upisi serijski broj originalnih windowsa. Nazovi 0800 300 300, objasni im da si napravio glupost i zamoli ih za pomoc.
Zasto si uopce isao nadogradjivati savrseno ispravan sustav?
I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
neaktivan

Znam da nisam trebao nadograđivati i bezveze to raditi - ali sam mi je gotovo. Ali pošto ne želim ponovno reinstalirati Windowse, čuo sam da postoji mogućnost na Win7 da se sustav vrati na tvorničke postavke. Da li netko zna nešto o tome i da li ukoliko vratim na tvorničke postavke (makar znam da će mi se programi deinstalirati) hoće li mi Home Premium raditi potpuno ispravno kao što je radio na početku korištenja računala?

RW

0 0 hvala 0
14 godina
Robert Whaterby kaže...

Znam da nisam trebao nadograđivati i bezveze to raditi - ali sam mi je gotovo. Ali pošto ne želim ponovno reinstalirati Windowse, čuo sam da postoji mogućnost na Win7 da se sustav vrati na tvorničke postavke. Da li netko zna nešto o tome i da li ukoliko vratim na tvorničke postavke (makar znam da će mi se programi deinstalirati) hoće li mi Home Premium raditi potpuno ispravno kao što je radio na početku korištenja računala?

Pa ta mogucnost je ustvari preinstaliranje samo sto je proces skroz automatski i posle to sve ce raditi potpuno ispravno, brzo i cisto kao suza.

Win7 x86 | Online Armor ++ | Hitman Pro | Ad Muncher | WOT
16 godina
neaktivan
PhD in Security kaže...
Robert Whaterby kaže...

Pa ta mogucnost je ustvari preinstaliranje samo sto je proces skroz automatski i posle to sve ce raditi potpuno ispravno, brzo i cisto kao suza.

Znam. Upravo sam tu reinstalaciju putem tvorničkih postavki i napravio i u posve sam zadovoljan. Sačuvao sve podatke, reinstalirao i sada mi je sve kao da sam računalo tek kupio.

RW
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice