Win 7 kako "izvuci" drivere

poruka: 10
|
čitano: 2.826
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Tema o Win 7 je prenatrupana pa sumnjam da ce neko valjano odgovoriti na ovo. Uz to ovo je post sa "Ova tema sadrži konkretan problem za koji tražim rješenje" :)

Primetio sam da na Win 7 (b. 7077) moj Epson CX3650 multi "zna" prikazati razinu tinte u spremnicima.

Inace ovaj printer sam samo utaknuo u USB i Win je sam instalirao sve. Vistin plug&play driver nema ovu mogucnost a niti driver koji dolazi iz Epsona

Znaci,kako da izvucem sve drivere vezani uz ovaj printer da bih (samo eksperiment) instalirao na Visti. Znam da ce se Vista buniti kada ovo pokusam na silu ali ja bih da probam

Nemam vremena da instaliram RC (tek u nedelju),jos sam na Visti, ali sumnjam da ce RC odbijati prikazivati tinte.

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako nisi ,,,,napravi update....on bi trebao povuci sam drivere

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Ovdje ti se nalaze driveri u 7-ici pa ih probaj kopirat odavdje.Slika u prilogu.Prnep znaci da je printer (prn)+epson(ep).Samo treba nac koji je za tvoj printer.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2009 18:55 (F1-IVO).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Win 7 kako "izvuci" drivere
autorov komentar

Hvala puno. Ovo vec ima smisla :)

Prosli put kada sam "testirao" 7077 nije mi se dalo da trazim dublje,sumanuto sam trazio u system32 i u spool folderima i ocigledno nisam bio u pravu.

Sada mi ostaje da pregledavam *.inf fajlove ali cu ovo uraditi tako sto cu pretrazivati sadrzaj datoteke

Kao sto sam video na slici 7-ca ima puno Epsonovih drivera odnosno foldera. U Visti u istom folderu ima samo jedan

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2009 2:15 (Lazarus Long).
16 godina
neaktivan

Evo, možda i ovo pomogne: postoji program po imenu Driver Genius http://www.driver-soft.com/ - free trial 15 dana, koji izvlači drivere za pojedine komponente koje možeš onda prenijeti na usb ili prijenosni hard i poslije opet vratiti kod nove instalacije operacijskog sustava. Koristio sam ga nešto kod builda 7000 sedmice i mogu reći da stvar radi, a dobar je i zato što u ime foldera stavi i naziv komponente za koju je izvukao driver pa ne moraš tražiti.

There’s a part of me in the chaos that’s quiet, and there’s a part of you that wants me to riot
16 godina
neaktivan

u novem bugu piše sve za win 7 pa i za drivere

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
The_Goc kaže...

Evo, možda i ovo pomogne: postoji program po imenu Driver Genius http://www.driver-soft.com/ - free trial 15 dana, koji izvlači drivere za pojedine komponente koje možeš onda prenijeti na usb ili prijenosni hard i poslije opet vratiti kod nove instalacije operacijskog sustava. Koristio sam ga nešto kod builda 7000 sedmice i mogu reći da stvar radi, a dobar je i zato što u ime foldera stavi i naziv komponente za koju je izvukao driver pa ne moraš tražiti.

Ma znam za tu "familiju" programa za backup drivera. U mom slucaju postupak ce biti obrnut. Drivere sa Win 7 cu mestiti" na Visti
Najsigurniji nacin mi je da ih uzmem rucno i to samo zato sto u 7-ci driver za moj printer ima ink level a sto je najcudnije Epsonov driver za Vistu nema,odnosno Epson nije uopce izradio driver za Vistu

Prvo cu ici prema slici kao sto je F1-IVO postao i uz put cu upogoniti kakav utility za backup drivera. Kao sto rekoh jedni cilj mi je da proradi ink monitor na Visti 
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Mislim da je ovo tvoj driver.Obiljezio sam ga na slici:

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2009 18:20 (F1-IVO).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

F1-IVO  za super moderatora!

Hvala puno,postedio si me od prekopavanja. Slike zacuvane

17 godina
neaktivan

Nema na cemu.Napisi ovdje ako ti proradi na Visti.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice