Vista kako promjeniti default particiju za instal

poruka: 4
|
čitano: 1.145
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
kako promjeniti default lokaciju za install
pitanje

znamimalo me dali je moguce u visti ultimate promjeniti default installation folder sa C:/ProgramFiles na D:/ProgramFiles da nemoram svaki put rucno pisati destination folder.

Maticna: Alienware approved intel x58 Procesor: intel core i7-965 extreme 3.2 ghz 8mb chace Graficka: dual 1gb NVIDIA GeFroce GTX 280 Ram: 12gb DDR3 SDRAM 1600mhz - 6x2048mb HDD: ExPerf 600GB (2x300GB) Velociraptor SATA 3.0Gb/Sec 10.000RPM 2x16mb Cache Veza: metronet 25mb/sec
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vista kako promjeniti default particiju za instal

vlite,tamo imas sve,podesi tamo instalaciju,parametre,dodaj drivere i ostale elemente pa nanovo instaliraj vistu!

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+; vga:nvidia gtx260; power:Chieftec power supply 650W,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vista kako promjeniti default particiju za in
dadododo kaže...

vlite,tamo imas sve,podesi tamo instalaciju,parametre,dodaj drivere i ostale elemente pa nanovo instaliraj vistu!

hehe. točno tako, ali lakše je obrisat "C" i napisat "D", nego reinstal viste...
16 godina
neaktivan
RE: Vista kako promjeniti default particiju za in
jurluk kaže...
dadododo kaže...

hehe. točno tako, ali lakše je obrisat "C" i napisat "D", nego reinstal viste...

isprika,pratio sam vise tema odjednom pa mi se malo pomijesalo,

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+; vga:nvidia gtx260; power:Chieftec power supply 650W,
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 13:20 (dadododo).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice