Problem sa VirtualBox-om

poruka: 15
|
čitano: 2.240
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zahebava VirtualBox

Ovako imam na DVDu OS Klayway (OS X) i ubacim DVD namjestim u Boxu CDrom,i piše press key,blabla.ja stisnem i stalno nešta piše dođe do nekog 7 reda i pojavi mi se onaj prozor Don´t send itd. Gore piše da je problem u VirtualBox GUI i ništa ne mogu instalirati,imam najnoviju verziju.Može pomoć?

sa poštovanjem vaš crazy_frog
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zahebava VirtualBox

Zar nitko????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zahebava VirtualBox
daj screenshot
Bubamara na steroidima.
16 godina
neaktivan
Zahebava VirtualBox

Zbog potrebnog prostora na disku iso je obrisan pošto nitko u temi nije odgovarao žao mi je!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zahebava VirtualBox

Nebi ni mogao virtualizirati. OSX je za Apple hardware, jedva se može nagurati na obični PC, a ne još virtualizirati. Naravno, sve se može kad se hoće, ali u VMWareu. Istraži malo o OSx86 virtualizaciji, možda uspiješ upogoniti.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa VirtualBox-om

Na vmwareu sam nekako na disku ne pitajte kako pronašao sliku ISOa od klaywaya i pokrenem ali neznam kako napisati = da mogu napisati -v -x -y -s cpus=1 kako se piše =?Uspjeo sam pokrenut setup pomoću komante -F i dođe mi onaj OSXov wallpaper i vrti se onaj krug koliko bi to trebalo trajati???Ja sam čekao neznam točno koliko i pojavi se onaj prozor za izabrat jezik i hop!Miš zablokira!Koliko traje učitavanje setupa?

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 13:50 (crazy_frog).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa VirtualBox-om
crazy_frog kaže...

Na vmwareu sam nekako na disku ne pitajte kako pronašao sliku ISOa od klaywaya i pokrenem ali neznam kako napisati = da mogu napisati -v -x -y -s cpus=1 kako se piše =?Uspjeo sam pokrenut setup pomoću komante -F i dođe mi onaj OSXov wallpaper i vrti se onaj krug koliko bi to trebalo trajati???Ja sam čekao neznam točno koliko i pojavi se onaj prozor za izabrat jezik i hop!Miš zablokira!Koliko traje učitavanje setupa?

Koliko ja znam, sa Shift + "+" (lijevo od backspacea) = "=". A zašto Kalyway? Zar nije njihova zadnja verzija 10.5.2? Ugl, jesi "uhvatio" miš u guest OS (kliknio na prozor)? A učitavanje ovisi o konfiguraciji na kojoj ga vrtiš, a sad, kolike si resurse dao virtualnoj mašini ne znam (ugl, dosta dugo).

16 godina
neaktivan
Problem sa VirtualBox-om

Spržio na pravi CD xD! I pokrene ono meni no stalno neki crash report i onda se pokaže install log i neka poruka MAC OS X nije moguće nastaviti instalirati i imam ponuđenoo da ugasim,resetiram komp,sačuvam log itd.Što sad?

EDIT:Upiso -v -y -s i pokazo se wallpaper i onaj kružić,cd se vrti i sad čekamo izbornik :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 18:32 (crazy_frog).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čekaj, sad hoćeš instalirati OSX na PC? Onda pređi na temu napravljenu za to:

http://www.bug.hr/forum/topic/ostali-os-unix-solaris-mac-os/mac-os-pc/423.aspx

17 godina
protjeran
Problem sa VirtualBox-om

Probaj s Wiki

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bestia kaže...

Probaj s Wiki

Zahvaljujem!

EDIT:Pojavio se izbor jezika i sada mi učitava:piše preparing installation

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 8:58 (crazy_frog).
16 godina
neaktivan
Problem sa VirtualBox-om

SRy na duplom postu ali sada sam prekinuo ono čekanje.Uđem u Vm i on se samo smrzne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
crazy_frog kaže...

SRy na duplom postu ali sada sam prekinuo ono čekanje.Uđem u Vm i on se samo smrzne?

Googlaj Leo4VMware trebao bi nac virtualni disk na MediaFire

Zlo i Naopako
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 9:10 (bestia).
16 godina
neaktivan
Problem sa VirtualBox-om

Vec jesam ali ga Vm ne prihvaca P.S.Skinuo sam iDeneb i evo pržim ga pa ćemo vidit kako on radi!

EDIT:Evo čitam Bug 200 i stavio na skidanje onaj Leo4all vmware ,jesi ti probao je li radi?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 14:40 (crazy_frog).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ja ne, kolege kazu da fercera ko ura
Zlo i Naopako
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice