Povratak nestalih podataka... help

poruka: 7
|
čitano: 3.944
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

evo ovako, imam eksterni hard disk od 320GB-a. Imao je jednu particiju G:.. i nedavno sam stvarno slucajno uspio pokrenuti stvaranje jos jedne particije na tom disku i naglo je zaustavio odmah u prvoj sekundi... sa Paragon Partition Menagerom... i naravno disk mi nestao... vise ga XP nije ni prepoznao... tada sam kreirao particiju... i disk se pojavio... naravno totaLno prazan.. a sve mi je bilo na njemu... Zatim sam sa Stellar Phoenix Windows Data Recovery uspio naci ama bas sve... i foldere i fajlove... sve lijepo rasporedeno... i sad je problem sta nemogu te podatke vratiti jer nemam novih 320GB da to prebacim... i ponovno vratim... pa ne znam, da li ima ikakva mogucnost da se samo vrati putanja fajlova, i sve u normalu bez prekopiravanja tih fajlova sa diska... ako me razumijete...? Jer je sve tu, a ne vidi se... a Steller Phoenix mi trazi novu lokaciju gdje da prebaci fajlove. Zasto ih nemoze samo ponovno prikazati. Hvala  

Particija je i dalje G:

\\

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Posudi negdje disk dovoljne veličine da možeš prekopirati podatke. Kopiranje je jedina alternativa i budi sretan ako i to uspiješ u kompletu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da ne otvaram novu temu..

Ja sam na sistemskoj particiji imao nekih 100 slika koje sam  izbrisao formatiranjem i reinstaliranjem Windowsa. (budala zaboravio sačuvati na drugu particiju)

Da stvar bude još gora, dva puta je vršeno formatiranje tj. prvo je stavljen sa WinXp-Win7 pa ponovno format i WinXp.

Dali postoji ikakva mogućnost da se te slike vrate nekako, te ako može kako?

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Povratak nestalih podataka... help
boxer kaže...

Ja sam na sistemskoj particiji imao nekih 100 slika koje sam  izbrisao formatiranjem i reinstaliranjem Windowsa. (budala zaboravio sačuvati na drugu particiju)

Da stvar bude još gora, dva puta je vršeno formatiranje tj. prvo je stavljen sa WinXp-Win7 pa ponovno format i WinXp.

Vjerojatno je jako mala, budući si formatirao diskove. Doduše ako je napravljen je oba puta rađen Quick Format, možda je i negdje nešto ostalo.. ali nemoj se previše nadati.

Ne znam hoće li ti pomoći, ali uglavnom probaj sa alatima tipa TestDisk ili Zero Assumption Recovery "potražiti" ako je ostalo šta od zapisa prijašnjih particija..

Pozdrav.

UTERE SED NE ABUTERE!!!
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Pokušaj s http://www.easeus.com/

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 11:02 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan

a svi koji imaju da mi posude.. nemogu jer su i njima puni... a meni je naravno laptop takoder pun... sve mi je puno...     petak 13 me shebo totalno

inace... ne razumijem se u tu tehniku zapisivanja na disku... ali mi nekako zvuci reaLno i moguce ostvarivo... da se vrate putanje fajlova i foldera... vec kad ih se moze nac.

mozda samo emulirat :p

\\
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 13:36 (miLkox).
17 godina
Prometej kaže...
Vjerojatno je jako mala, budući si formatirao diskove. Doduše ako je napravljen je oba puta rađen Quick Format, možda je i negdje nešto ostalo.. ali nemoj se previše nadati.

Ne znam hoće li ti pomoći, ali uglavnom probaj sa alatima tipa TestDisk ili Zero Assumption Recovery "potražiti" ako je ostalo šta od zapisa prijašnjih particija..

Pozdrav.

Bellatrix kaže...

Probao sam sa prvim programom koji je kolega forumaš naveo i to Stellar Phoenix Windows Data Recovery.

Malo sam duže čekao dok program ne "iščačka" te fajlove i na kraju je pronašao hrpu datoteka između kojih ima dosta slika u bmp i jpg i mislim da su te, ali nisam siguran. Naime, program koji sam skinuo nije licenciran i plaća se, pa kao trial ne dozvoljava niti preview datoteke da vidim jesu li to te slike, niti ih hoće povratiti.

Tako da ako netko možda ima serial key  i hoće mi poslati na PP biću mu zahvalan jer ga ja nisam uspio naći.

Probat ću redom i ove pa koji uspije, nadam se da ću moći povratiti.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice