Pitanje za Windows 7

poruka: 23
|
čitano: 3.102
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pitanje za Windows 7
pitanje

Evo zanima me samo dali cu morati ponovno instalirati drivere za graficku i maticnu na kompjuter nakon sto stavim Windows 7. zatim me zanima jeli isto ako skinem sa torrenta ili Microsoft Windows stranice? i jos samo sta radi ovaj touch screen stvarno ili toga nema u beti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje za Windows 7

moći ćeš normalno drivere instalirati, i ja sam uspio sve složiti...odes na stranicu proizvođača matične i skini ako možeš najnovije drivere za vistu, radit će na windows 7 jer meni nije htjelo sa cd-a instalirati od matične...skini sa microsoftovih stranica jer je ipak ovo beta ,a i besplatna je da 1.kolovoza...logično je da će dotad izaći novija verzija...

Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W, Windows 7

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Pitanje za Windows 7
divines kaže...

Evo zanima me samo dali cu morati ponovno instalirati drivere za graficku i maticnu na kompjuter nakon sto stavim Windows 7. zatim me zanima jeli isto ako skinem sa torrenta ili Microsoft Windows stranice? i jos samo sta radi ovaj touch screen stvarno ili toga nema u beti?

Pa naravno šta očekuješ da će te čekat u hardu kad instaliraš Windows 7..Ako se nadaš onda si dobar..

sada; -Athlon 1.81Ghz 3000+ -Radeon X1300/X1550 -2x1 Ram DDR2 Future; -Athlon x2 5600+ 2,9Ghz -Radeon 3850 512 DDR3 -4x1 Ram DDR2
16 godina
neaktivan
autorov komentar

haha ma ne ne ok.

16 godina
neaktivan
autorov komentar

mogu li staviti 64-bit verziju Windowsa 7 na ovu konfiguraciju:

Naziv matične ploče:Asus P5KPL-VM, 2 GB Ram,Procesor:DualCore Intel Core 2, 2533 MHz i graficka ATI Radeon HD 3600 series 512 mb.

molim odgovor sto prije.,ako netko zna? sta je bolje da skinem 32 bit ili 64-bit verziju Windowsa 7?

16 godina
neaktivan
lol
AMD Athlon 4400+ x2,DDR2 4G (800mhz),M2N,Nvidia 8600GT Fata1ty profesional,Technisat ss2,LG 19 ws
17 godina
neaktivan

Ako na sluzbenim stranicama pojedinih sklopova imate

odgovarajuce upravljacke programe mozete jedno ili drugo.

Sve ima svoje prednosti i mane. Na Vama je odluka.

Moje misljenje o tome mozete naci u sazetku na:

http://www.informatika.buzdo.com/s736.htm

Pozdrav

Have a nice day - Compa
16 godina
neaktivan
autorov komentar

ma ok ali koja je razlika? i mozete mi samo dog. sta je bolje da stavim 32 ili 64? gore navedeno pitanje

16 godina
neaktivan
divines kaže...

ma ok ali koja je razlika? i mozete mi samo dog. sta je bolje da stavim 32 ili 64? gore navedeno pitanje

Stavljaj 32 bitnu jedino da imas rama preko 3 G onda ide 64bitna...a i na 32 bita imas vecu mogucnost da ti driveri rade,,,poz
AMD Athlon 4400+ x2,DDR2 4G (800mhz),M2N,Nvidia 8600GT Fata1ty profesional,Technisat ss2,LG 19 ws
17 godina
neaktivan

Eto to je ukratko sto kaze mejt.

Provjerite, skinite i pripremite prije drivere s Interneta.

Pozdrav

Have a nice day - Compa
17 godina
neaktivan

Zaboravih,

Ne znam koliko Vam je MB stara.

Nebi bilo loše provjeriti ima li koja nova verzija BIOS-a

i ako ima pogledati donosi li sto novo bitno za instalaciju.

Pozdrav

Have a nice day - Compa
17 godina
neaktivan
Pitanje za Windows 7
ja snimio windows 7 32bita, driveri su se svi sami snimili iz win instalacije. sve radi normalno, samo mi je cudno da mi win7 pokazuje svih 6gb instalirane memorije, a 32 bitni su win.....!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje za Windows 7

Meni je sve radilo out-of-box, jedino sam morao instalirati Xp driver za motorolin cable modem...

Odmah mi je na updateu našao nove drivere za grafu (8600) i što je najčudnije instalirao ih je bez restarta?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prema opisu 32 bit-na inacica Windows 7 trebala bi podrzati 36 bit-no adresiranje

prema PAE - Physical Address Expansion, uz odgovarajuce mogucnosti MB.

(na primjer: http://www.informatika.buzdo.com/s368.htm)

Evo. hherc Vi ste prvi koji je izgleda utvrdio da to radi?

Pozdrav

Have a nice day - Compa
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2009 14:55 (drradic).
17 godina
drradic kaže...

Prema opisu 32 bit-na inacica Windows 7 trebala bi podrzati 36 bit-no adresiranje

prema PAE - Physical Address Expansion, uz odgovarajuce mogucnosti MB.

(na primjer: http://www.informatika.buzdo.com/s368.htm)

Evo. hherc Vi ste prvi koji je izgleda utvrdio da to radi?

Pozdrav

Pa to ima i u visti sp1 32-bit(ultimate)...

Ma to samo pise 4gb,ali koristi onih 3-3,5GB koliko pise u 32-bitnim sustavima.
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / ASUS M2N-privremena/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
hherc kaže...
ja snimio windows 7 32bita, driveri su se svi sami snimili iz win instalacije. sve radi normalno, samo mi je cudno da mi win7 pokazuje svih 6gb instalirane memorije, a 32 bitni su win.....!
Ima sto novo s ovim pokazivanjem?
Pozdrav
Have a nice day - Compa
17 godina
neaktivan
drradic kaže...
hherc kaže...
Ima sto novo s ovim pokazivanjem?
Pozdrav
Daj, javi se! Ima li novih spoznaja?
Zato sluzi forum da jedan drugome i svima medjusobno pomazemo.
Zloba i nadmudrivanje na ovom forumu ne postoje!
Pozdrav
Have a nice day - Compa
16 godina
neaktivan
autorov komentar

evo ja sam cuo da se ne mogu igrati igre na Windowsu 7. Dali je to istina ili se nemogu samo neke igrati,pa da stekaju....? ili se bas nemogu uopce igrati?

17 godina
neaktivan
divines kaže...

evo ja sam cuo da se ne mogu igrati igre na Windowsu 7. Dali je to istina ili se nemogu samo neke igrati,pa da stekaju....? ili se bas nemogu uopce igrati?

Ako Vam igre rade uredno na XP (valjda je o tome rijec?),
zasto biste uopce instalirali Windows 7?
Za igre koje Vas zanimaju treba procitati upute igara
u kojima sigurno pise koji su optimalni zahtjevi da bi uredno radile.
Sve ima svoju svrhu.
Nove igre sigurno ce znati iskoristiti prednosti Windows 7
uz sklopovlje koje je podrzano (stare nece), no to je buducnost. 
Pozdrav
Have a nice day - Compa
17 godina
neaktivan
Pitanje za Windows 7

meni sasvim uredno rade dx 9 igrice...npr. medieval 2 total war, HOMM 5,...

Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W, Windows 7

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

to ti radi sve na Windowsu 7?

17 godina
neaktivan
Pitanje za Windows 7

da imam ga kao primarni os...htio sam dual boot sa vistom, ali u boot izborniku nije htjelo prikazati vistu vec samo 7...tako da sam ostao na ovome i izvrsno mi je...samo sam drivere za maticnu (zvuk, lan,...) skinuo nove sa proizvođačeve stranice, ali za vistu...i sve radi

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
divines kaže...

haha ma ne ne ok.

da,šalio sam se,,hehe
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice