Evo zanima me samo dali cu morati ponovno instalirati drivere za graficku i maticnu na kompjuter nakon sto stavim Windows 7. zatim me zanima jeli isto ako skinem sa torrenta ili Microsoft Windows stranice? i jos samo sta radi ovaj touch screen stvarno ili toga nema u beti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moći ćeš normalno drivere instalirati, i ja sam uspio sve složiti...odes na stranicu proizvođača matične i skini ako možeš najnovije drivere za vistu, radit će na windows 7 jer meni nije htjelo sa cd-a instalirati od matične...skini sa microsoftovih stranica jer je ipak ovo beta ,a i besplatna je da 1.kolovoza...logično je da će dotad izaći novija verzija...
Evo zanima me samo dali cu morati ponovno instalirati drivere za graficku i maticnu na kompjuter nakon sto stavim Windows 7. zatim me zanima jeli isto ako skinem sa torrenta ili Microsoft Windows stranice? i jos samo sta radi ovaj touch screen stvarno ili toga nema u beti?
haha ma ne ne ok.
mogu li staviti 64-bit verziju Windowsa 7 na ovu konfiguraciju:
Naziv matične ploče:Asus P5KPL-VM, 2 GB Ram,Procesor:DualCore Intel Core 2, 2533 MHz i graficka ATI Radeon HD 3600 series 512 mb.
molim odgovor sto prije.,ako netko zna? sta je bolje da skinem 32 bit ili 64-bit verziju Windowsa 7?
Ako na sluzbenim stranicama pojedinih sklopova imate
odgovarajuce upravljacke programe mozete jedno ili drugo.
Sve ima svoje prednosti i mane. Na Vama je odluka.
Moje misljenje o tome mozete naci u sazetku na:
http://www.informatika.buzdo.com/s736.htm
Pozdrav
ma ok ali koja je razlika? i mozete mi samo dog. sta je bolje da stavim 32 ili 64? gore navedeno pitanje
ma ok ali koja je razlika? i mozete mi samo dog. sta je bolje da stavim 32 ili 64? gore navedeno pitanje
Eto to je ukratko sto kaze mejt.
Provjerite, skinite i pripremite prije drivere s Interneta.
Pozdrav
Zaboravih,
Ne znam koliko Vam je MB stara.
Nebi bilo loše provjeriti ima li koja nova verzija BIOS-a
i ako ima pogledati donosi li sto novo bitno za instalaciju.
Pozdrav
Meni je sve radilo out-of-box, jedino sam morao instalirati Xp driver za motorolin cable modem...
Odmah mi je na updateu našao nove drivere za grafu (8600) i što je najčudnije instalirao ih je bez restarta?!
Prema opisu 32 bit-na inacica Windows 7 trebala bi podrzati 36 bit-no adresiranje
prema PAE - Physical Address Expansion, uz odgovarajuce mogucnosti MB.
(na primjer: http://www.informatika.buzdo.com/s368.htm)
Evo. hherc Vi ste prvi koji je izgleda utvrdio da to radi?
Pozdrav
Prema opisu 32 bit-na inacica Windows 7 trebala bi podrzati 36 bit-no adresiranje
prema PAE - Physical Address Expansion, uz odgovarajuce mogucnosti MB.
(na primjer: http://www.informatika.buzdo.com/s368.htm)
Evo. hherc Vi ste prvi koji je izgleda utvrdio da to radi?
Pozdrav
evo ja sam cuo da se ne mogu igrati igre na Windowsu 7. Dali je to istina ili se nemogu samo neke igrati,pa da stekaju....? ili se bas nemogu uopce igrati?
evo ja sam cuo da se ne mogu igrati igre na Windowsu 7. Dali je to istina ili se nemogu samo neke igrati,pa da stekaju....? ili se bas nemogu uopce igrati?
meni sasvim uredno rade dx 9 igrice...npr. medieval 2 total war, HOMM 5,...
to ti radi sve na Windowsu 7?
da imam ga kao primarni os...htio sam dual boot sa vistom, ali u boot izborniku nije htjelo prikazati vistu vec samo 7...tako da sam ostao na ovome i izvrsno mi je...samo sam drivere za maticnu (zvuk, lan,...) skinuo nove sa proizvođačeve stranice, ali za vistu...i sve radi
haha ma ne ne ok.