Nemogu doc do win 7

poruka: 10
|
čitano: 1.866
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nemogu doc do win 7

Ovako

Na racunalu sam imao instaliran win7 64bit i s njime nisam mogao pokrenuti odredjeni program koji mi je potreban(star program za koji trebam imat xp)pa sam na drugu particiju instalirao xp 32bit te nakon instalacije mi se nepokazuje boot manager nego odmah digne win xp,kako da dodjem do win7?

Hvala

P.N.V.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 17:56 (crazytonipnv).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Nemogu doc do win 7

Otvoriš msconfig odabereš boot i tamo time out odabereš vrjeme kolko minuta da se učitava...

http://balcanclubsoundno1.tk/ besplatno skidanje rmx-a,mixeva :)) dj darac (ja) i dj knezo admini :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 18:00 (crni pauk).
16 godina
neaktivan

stavio sam na 120s i nije mi pomoglo :S (bilo je na 30s)

P.N.V.
16 godina
crni pauk kaže...

Otvoriš msconfig odabereš boot i tamo time out odabereš vrjeme kolko minuta da se učitava...

Nije stvar u tome..

Kako si instalirao stariji windows (xp nakon 7), tako se i instalirao taj star boot file u kojem nema win7.

Jedno rješenje je da instaliraš program EasyBCD i pomoću njega složiš novi boot file u kojem će biti i win7 uz xp pa ćeš moći birati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 21:00 (bugi.kc).
15 godina
neaktivan
Nemogu doc do win 7

Mislim da bi mogao i tako da bootaš sa DVD-a Windowsa 7 i onda odeš na repair itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

I to je jedno od rješenja također {#}

15 godina
neaktivan
Nemogu doc do win 7

Zar u msconfig-u nemaš mogućnost odabira sedmice ili xp-a?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nisam siguran, ali mislim da u msconfigu od XP-a ne možeš dodati win7. Na win7 možeš dodat XP.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 21:09 (bugi.kc).
15 godina
neaktivan
godo kaže...

Zar u msconfig-u nemaš mogućnost odabira sedmice ili xp-a?

Vjerojatno ne može, jer stariji Win ne zna za noviji i samo obriše sve zapise o njemu u MBR-u ili gdje već. Barem je tako bilo sa svim starijim od 7, s njim nisam nikad radio dual boot.

16 godina
neaktivan
Nemogu doc do win 7

Evo ljudi uspio sam!

Nakraju je ispalo da onaj easybcd nes neradi na xp-u pa sam nasao BOOT.INI i tam nes pokuso mijenjat sa notepadom(znam glupo je) i normalno nakon restartiranja mi se srusi pise da je neka greska u file-u BOOT.INI pa sam ubacio disk od win7 i stavio startup recoveri(koji prvobitno nisam mogao pokrenuti jer mi je neku gresku prijavio) i uspio dic win7 i na njega sam instalirao easybcd i tamo dodao xp i sad mi sve radi :D

P.N.V.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice