Konteksni meni problem!!!?

poruka: 4
|
čitano: 1.547
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Konteksni meni problem!?

Nakon instaliranja PowerDVD doslo je do neke zbrke u konteksnom meniju pa mi na startapu izbacuje doticnu gresku preko notepad-a kaj je vidljivo na prvoj fotki, koliko sam ja pronasao to je povezano sa konteksni menijem koji se pojavi kad se treba spojit na internet tj ovo Open File Folder (F) cega prije nije bilo a i ne treba biti a to je ovo na drugoj fotki kad se klikne na to otvara se Desktop a slovo F je kod mene opticki pogon inace sve ostalo vezano za konteksni meni je uredu. Ima li kakav programcek koji bi mogao popraviti to i kak maknuti tu bedastocu unaprijed hvala!?Izlanuo se

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (940mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2008 14:36 (rambox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Rijesio sam problem uz pomoc programa ShellExview pa ako ko ima slicnih problema moze probleme probat rijesit s doticnim programom, uglavnom moze se iskljucit odredjena funkcija u konteksnom menu koj nije ispravna ili je pogresna samo nije bas lako nac koja je tocno no treba se potrudit!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (940mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam davno isprobavao PhotoImpact (i sekundarno maknuo) ali prokleti kontekstualni izbornik nemogu nikako da maknem

Edit with PhotoImpact

Prekopao sam registry i koristio sam ShellExView ali bez rezultata.Ima li tko ideje kako da maknem ovo?

Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probaj ovo. skini Glary Utilities i instaliraj ga. kad ga pokreneš odabereš karticu Modules, lijevo odabereš Optimize and Improve i s desne strane imaš Contex Menu Manager. klikneš na to i u novom prozoru makneš kvačicu sa onog šta ti ne treba

Hello World!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice