E sad.... Imam instalirane win 7, ali ih zbog problema s hardom želim deinstalirati i instalirati xp. Međutim, kad ubacim instalacijski disk xp, izleti poruka u stilu...."želite instalirati stariji OS preko novijeg, a to nije dopušteno.Ukoliko želite ipak nastaviti instalaciju izgubićete sve podatke s diska." Nemam problem s gubitkom podataka s diska, ali nemam ni opciju za nastavak instalacije.....Ovo je scenarij kad idem instalirati iz Win 7, a kod bootanja s diska dođe do "Inspecting your....." i black screen..... Zna li netko kako se riješiti sedmice?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kad bootas sa cd-om u ladici i kad prolete slova, pressanykey...ti tad pritisni.
ne instalira se os preko podignutog upaljenog os-a.
ma znam to... ali s obzirom da nije išlo s podizanjem s cd-a isprobao sam i ovo drugo i dobio poruku koju sam prije naveo...malo sam googlao pa sam otkrio da nemam samo ja taj problem, ali riješenje nisam našao....možda netko ovdje zna...
ubaci cd sedmice i onada bootaj preko nje, tada dilitaj particiju i ne dozvoli da krene instal.
isprobano....stanje nepromjenjeno. Disk s XP-om je ispravan jer se normalno boota na drugom kompu...
hmm, zapravo nisam probao delete particije, nego sam je samo probao formatirati....probati ću je izbrisati...vidjeti ćemo.
dilitaj je i uneci create new sa xxxxxx megabajta, onda deri cd xp-a.
offtopic:
i ti si nula dana :D
mene su kamenovali nakon dvije godine druzenja :D