Dupli fajlovi dokumenata

poruka: 7
|
čitano: 3.144
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dupli fajlovi dokumenata

Molim za malu pomoć.

Nešto sam sprčkao na win xp pa sada imam i na C i na D particiji mape dokumenata (slike, glazba...).

Sve što stavim u My Doc./Slike dobijem i na D/Slike.

Znam da se radi o nekoj opciji, ali sam "zahrđao", a htio bi se riješiti tog dupliciranja jer mi nije potrebno.

Hvala

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dupli fajlovi dokumenata

Koliko ja znam, zadnji put kad se meni to događalo bija je virus neki a možda sam i pogrišija

Ako se radi o nekoj opciji neka netko kaže koja je da ne bi opet formatira disk i slične radnjeCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dupli fajlovi dokumenata

Nije virus sigurno. Komp je djevičanski čist, updatean svime do zadnjega i nema na njemu čak ni nelegalne igre.

Ali vrag mi nije dao mira pa sam prčkao.

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti
17 godina
16 godina
neaktivan
mislim da ti to nisu duplikati nego si kao ciljnu mapu mojih dokumenata stavio neku mapu na d particiji
17 godina
neaktivan
Dupli fajlovi dokumenata

Zahvaljujem Kristyans.

To je bio izvor mojih nevolja.

Još jednom zahvaljujem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To baš i nisu nevolje. Čak smatram da je pametnije dokumente, slike, videe i glazbu držati na ne-systemskoj particiji. Sad, ako nisi išao na "move", onda ti je naravno ostala i stara i nova mapa.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice